Jump to content

g0rge0s23

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About g0rge0s23

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996

Recent Profile Visitors

827 profile views
  1. Eu am vazut montata la un prieten! Vine super bine pt ca acele butoane se pot muta foarte usor!
  2. smortizoarele sunt de la un prieten nu sunt de la magazin!
  3. Mi-am montat pe un cielo din 96 stock genti pe 15 cu cauciucuri 195/50/15 Bridgestone potenza si am avut surpriza ca imi atingeau daca luam mai mult de 2 persoane nu in marginea lateraLA A ARIPII PE CARE A TREBUIT SA O INDOI IN SUS ci undeva mai sus in interior pe contraripa(cred ca asa se cheama). Optiunile pe mcare le aveam au fost ori niste arcuri sport care sa nu permita o deplasare atit de mare a rotii sau unele de espero. Am ales varianta a doua fiind si mai ieftina(1600000 2 buc noi) si eficienta pentru ca acum cu 5 persoane nu mai atinge, ceea ce ma interesa pe mine. Acum cel care mi-a facut rost de arcuri m-a sfatuit sa imi pun si amortizoare de ulei de espero sustinand ca sunt mai confortabile decit cele pe gaz si aproape la fel de rigide si destul de ieftine(1100000 2buc noi)
  4. Eu nu inteleg de ce nu accepti adevarul... Tu ai fi vrut sa iasa mai bine (cred) dar realitatea este ca iesit de toata jena...nu spune nimeni ca nu o sa atraga priviri pe strada dar important nu este sa se uite lumea dupa tine ci sa mai si spuna "ce misto este",... pe cind la tine chiar nu cred ca este cazul. Tu ti-ai prezentat masina aici asa ca accepta parerile noastre chira daca sunt de rau sau de bine! Eu unul cred ca este jenant de urita(asta ca sa nu te jignesc cu alte afirmatii) Si totusi de ce o vinzi daca iti place atit de mult?
  5. valabil la 01.02.2006 Pretul poate sa mai varieze
  6. pt 1-2 pers 1.9 fata si 1.6 spate pt sarcina max 2.0 fata 2.1 spate
  7. eu credeam ca numai taximetristii ai matizuri galbene (sau cei care vros sa faca taxi) >-
  8. este bine de stiut ca pe faruri nu ai autocolant si ai fibra si daca tot esti asa de curios ce masini avem, pt ca in opinia ta doar daca avem o masina putem sa spunem ceva espre respectiva masina atasez niste poze: Cum ti se par? Nu va faceti griji ...am masina ...pot sa postez aici!!!
  9. ai facut taxi cumva cu masina?
  10. si totusi o iubesc atit de mult incit...http://www.4tuning.ro/bazar/anunturi_auto/vand_espero__xx15017.html s-au poate s-au terminat baniii aia multi de care dispui
  11. CE este frumos si lu dracu ii place...gentile nimic de zis...oricum majoriatea pe 17 sunt frumoase...dar atit. Oricum nu mi-as dori o asemena masina (din punctul meu de vedere e mai frumoasa stock si cu genti pe 17) fara alte praguri...eleroane...prelungiri de spoilere facute la duzina si pe care daca te uiti mai atent se vad numai onduleuri..
  12. In primul rand te rog sa nu mai citezi mesajele de mai sus pentru ca nu suntem orbi sa nu le vedem si nici nu sunt asa de multe incit sa nu le vedem, in al doilea rand mi-e mi-ar fi rusine sa public asemenea poze pe net pentru ca oricine din craiova poate sa vada cit de prost stau spoilerele pe a ta masina si cit de rau arata "pielea" acoperita cu acele cuverturi si nu inteleg de ce te lauzi atit cu ale genti care au mai fost prin craiova si cele actuale si cele dinante si nu cred ca fostii proprietari s-au laudat cu superachizitiile lor !!! >- pt Exe si Mad Max care spun lucurilor pe nume si nu ramin cruciti cind vad niste simple genti pe 17 care pot sa admit ca sunt singurele lucruri frumoase de pe masina... impreuna cu ornamentul cromat de pe spoiler fata
 

×
×
  • Create New...