Jump to content

Michael-Iulian

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Michael-Iulian

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Nubira2
  1. Triton e comisionar vamal... Esti sigur ca au legatura cu Subaru ? Au masini ? La ce preturi ? Sa nu fie tot cei de la Balotesti. Stiti mai multe despre ei ?
  2. Imi pare rau de ce ai patit Dan, insa stiu ca piesele care nu sunt in Romania vin greu. Eu tot studiez daca sa-mi iau un Lacetti sau un Astra. In plus, vezi ca cica la Radacini au un serviciu de relatii tel. 9430. Poate te ajuta.
  3. Fratilor, aveti grija sa nu va intepati !!! Din informatiile mele, service-ul din Bd. Iuliu Maniu nu este al firmei Radacini. Eu am fost o singura data acolo vara trecuta sa-mi incarc aerul conditionat. Pe factura era o stampila cu numele Romseki SRL. Am intrebat daca acolo nu e Radacini si mi-au zis ca nu si ca firma de sus a ramas de vreo cativa ani si ca acolo a avut si Radacini service pe vremuri. Nici macar dealer Daewoo nu e, asa ca aveti grija !
  4. Salut, Eu mi-am luat Nubira de la Radacini Otopeni si sa stii ca sunt foarte seriosi ! Leasing nu mai fac acum decat firmele de leasing. Oricum cred ca se ocupa ei de acte, nu cred ca te plimbi tu. Pune-le o intrebare.. Preturile sunt aceleasi la toti dealerii, deci poti sa vorbesti cu oricare.
  5. Salut prieteni ! Pot sa va spun ca dupa ce-am vazut ca a aparut si Subaru pe forum, am vrut neaparat sa ma inregistrez si eu. Dupa parerea mea Foresterul este o masina adevarata si ma gandesc sa-mi iau si eu una in leasing. Stie cineva daca in afara de magazinul de la Balotesti (parca acolo era..) pot sa gasesc si in alta parte ? De unde pot sa iau niste preturi ca pe net nu sunt ?
 

×
×
  • Create New...