Jump to content

Alex.C1979

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Alex.C1979

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Brasov
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo GLE
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    BV54ADI
  1. Vreau sa va anunt ca am inversat cele 2 mufe, si Cielo A PORNIT!!!!! Nu suna perfect, pt. ca inca are ulei & motorina in motor; nu are apa in radiator; delcoul e pus de-am *****. Dar toate astea se rezolva!!! Sint extrem de bucuros!!! Deci, multumesc pentru sfat!!! maestrului Ovi-jer!!! Ovi-jer = Dj_Dark? si argon, care mi-a scris acelasi lucru despre mufe Drum bun tuturor, cu masinile GM!!!
  2. Multumesc de ajutor... deci ar fi o a treia mufa identica cu una din cele 2 de pe delcou... De vede cumva in pozele pe care le postez acum? (sint comentarii suprapuse, pt. ca ii explicam unui prieten faptul ca am demontat bobina, (poate fara nici un rost) In acelasi timp, mufele la a mea au izolir-band de ala in jur, pt. ca s-au rupt clemele... ceea ce face ca le recunosc, deci nu prea stiu cum as fi putut sa le inversez... Iti multumesc pentru sfaturi!
  3. @ argon @ senatel @ Dj Dark Multumesc de sfat! @ Emil nu stiu daca e motiv de cearta + motiv de blocat topicul faptul ca m-am incurcat cu postatul topicului/topicurilor O zi buna!!!
  4. Multumesc de primul raspuns, Dj_Dark! dar am repostat intrebarea, pt. ca am crezut ca prima data am creat gresit topicul, dat fiind ca nu il mai gaseam... Da, si eu cred ca e o problema de mufe... Tu te referi la cele 2 din imaginea alaturata? Chestia e ca la a mea, la intrarea in delcou, au dimensiuni diferite... deci nu stiu cum as fi putut sa le inversez... Multumesc, o zi buna!
  5. Salutare tuturor! Vad ca vorbiti despre culasa, si am si eu o intrebare. Am un Cielo GLE, din 1995, cu 185000km. In primavara, s-a "mancat" garnitura de culasa intr-un loc, baga apa, etc... scotea mult abur alb... Am incercat sa o inlocuiesc eu, dar am renuntat repede. Nu am nivelul. Acum o luna, am gasit niste baietzi care ziceau ei ca se pricep, si le-am incredintat masina. Au lucrat cu silintza... au curatat bine motorul, au schimbat garnitura... Dar cind sa-i dau cheie... câr ... câr... si cam atat.. nu mai demareaza!!!! Deceptie totala... M-am uitat la bujii, si nu mai au scanteie. Am schimbat delcoul... dar tot degeaba... Urmeaza sa schimb bobina care alimenteaza delcoul... Eu ma gandesc ca ar fi 3 motive care fac ca nu mai porneste: 1) Au montat gresit cablurile electrice. 2) Bujiile erau ude, si asta a provocat un scurt circuit... deci s-a ars bobina. Dar bobina inca da 12V, atunci cind pun contactul. Am masurat. In schimb, cind dau la cheie, tensiunea e de 0 V. 3) Uitandu-ma in motor, am remarcat ca un mic senzor, care se afla langa galeria de admisie, a fost rupt; mufa coresupunzatoare, care se fixa pe senzor, sta acum in aer, deci informatia furnizata de senzor nu ajunge nicaieri. Poate ca chestia asta blocheaza demarajul...? Atasez niste poze cu senzorul. Cam asta ar fi... V-as fi recunoscator sa ma ajutati... Tin mult la masina asta. Va multumesc!
  6. Salutare tuturor! Am o problema destul de importanta: Cielo din 1995, la 185000km. In primavara i sa "dus" garnitura de ciulasa. Am incercat sa o desfac eu, dar am abandonat, mi-am dat seama ca nu sint capabil. Dupa ceva timp am gasit niste mesteri, care pareau de incredere, si le-am incredintat masina. Precizez ca masina pornea inainte sa fie demontat motorul. Dupa reparatie, tot motorul a fost spalat, si montat cu grija. Eram multumit. Problema e ca la sfarsit, am "dat cheie".... si... nimic... doar "câr câr" Am constatat ca bujiile nu mai au scanteie... Am schimbat delcoul, si tot nimic. Probabil ca voi schimba si bobina care "alimenteaza" delcoul. Nu stiu ce sa mai fac. Dupa ce m-am uitat mai atent in motor, am constatat ca un senzor e rupt... si mufa care inainte sa fixa pe el sta in aer... E chiar langa piulitzele de la galeria admisie, probabil ca a fost rupt in timpul lucrarilor... Adaug niste poze explicative. Ma gandesc ca masina nu mai poreste din cauza aceasta... E mai curand o comanda electrica ce impiedica demarajul... Daca puteti sa ma ajutati cu vreun sfat... va raman dator. Multumesc!
 

×
×
  • Create New...