Jump to content

FeryGL86

Membru
  • Content Count

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FeryGL86

  1. Salutare tuturor! Am citit aici cam ce probleme ati avut cu cea inchidere centralizata dar nu am gasit una care sa se asemene! La Nubira2 a mea inchiderea centralizata nu mai functioneaza, pe jumatate cred, si anume cand inchid masina din telecomanda nu mi se inchide decat usa de la sofer! Daca apas sigurantele din masina inainte si dupa inchid masina se inchide si cea de la sofer, iar la deschidere se deschid toate 4! Va rog,daca ati mai auzit astfel de problema, sa ma lamuriti... unde sa umblu si ce sa curat/schimb! Aaaa si nici din cheie nu se inchid usile! Dar tot asa daca apas sigurantele, cand bag cheia sa le deshid se deschid toate 4! Multumesc anticipat
  2. Nu am potentiometru! E din 2003 masina si e SX!!!! Daca aveam iti dai seama ca mergeam direct pe fir ...
  3. Salutare tuturor! De ceva vreme ma tot confrunt cu o problema la ceasurile de bord, si anume ca instantaneu mi se stinge lumina la ele! Daca imping un pic de bord in zona ceasurilor se reaprind, dar totodata se si sting cand "vrea" muschiul lor! E clar ca este un contact imperfect dar nu stiu exact care sunt culorile cablurilor care alimenteaza ceasurile. Am fesfacut de multe ori ceasurile in speranta ca o sa dau de acel contact, numai ca din ceea ce am observat ele se sting doar cand misc de manuchiul de cabluri de la mufa din stanga! Am umblat si la contqctele din mufa, le.am uratat si le.am mai ajustat astfel incat sa nu puna probleme in a crea un contact imperfect... si totusi problema persista! As fi foarte recunoscator daca un coleg ar putea sa ma ajute cu un sfat sau sa.mi spuna direct ce ar trebui sa fac! Este destul de naspa mai ales cand mergi noaptea si deodata te trezesti cu bezna in bord. Multumesc abticipat !!!
  4. Salutare!!! Ma poate ajuta un coleg cu schema electrica in care sunt prezentate mufele care alimenteaza ceasurile de bord la Nubira2. Am un contact imperfect acolo si ma dispera ca mi se sting luminile din bord. Multumesc anticipat !!!
  5. Salutare.Am gasit ulei in capul pistonului la cilidrul 3. Poate cineva sa ma lamureasca de unde si ce s-a "busit"??? Multumesc anticipat
  6. Reactualizare de pret: 120 lei ambele geamuri !!!
  7. Garniturile pe care le-ai mentionat se gasesc la set dar cu tot cu glisiere. Eu le-am schimbat de cateva ori si de fiecare data cand am cumparat setul avea si garniturile respective! Succes...
  8. Vand 2 geamuri stg/dr fata pentru Daewoo Nubira II. Geamurile arata impecabil si au pusa folie cu transparenta 50%. Pretul pentru cele doua este de 140 lei negociabil. Pentru contact: PM pe forum sau 0743997767. Multumesc!
  9. Salutare tuturor. Ma ajuta un coleg,va rog, cu raportul de compresie la o Nubira 2 cu motor de 1.6 78kw, A16DMS?? Cat ar trebui sa fie in mod normal?? Multumesc !!
  10. Masina are 310.000 km! Am cumparat.o in 2007 cu 63.000 km, reali, de la o cunostinta. Are si GPL, pentru ca imediat ce am lua-o i-am montat instalatia secventiala Milano! Fac destul de multi km pt ca serviciul imi cere asta si de asta sunt din ce in ce mai ingrijorat de consumul asta de ulei. Fum albastru nu scoate.
  11. Nu prea am incredere in asa zisii mecanici din ziua de azi...
  12. Salutare tuturor! Vin cu o rugaminte membrilor forumului... am o Nubira2 din 2003 si de ceva vreme a inceput sa cam pape ulei. I-am schimbat uleiul si de la 5W40 Mobil am trecut la 10W40 Mobil, dar vad ca si pe acesta il can papa. De la schimb la schimb (10.000km) am ajuns sa completez cam 4 litri. Sincer sa fiu nu prea ma incanta o segmentare si as vrea daca se poate sa ma luminati in legatura cu Valvoline 5W50! As vrea sa-l incerc pentru ca din spusele unora ar mai scadea consumul si l-l manca ceva mai greu. Va multumesc anticipat si sper ca voi gasi un raspuns corect la nedumerirea mea.
  13. M-am dus la service-ul unde am reparat masina saptamana trecuta. Au vazut problema cu motorul ca fluctua la relanti si nu statea bine in gaz,mai mult ca se si oprea. Au desfacut IAC_ul si l-au curatat! Au montat la loc si ups...masina merge bine! Am stat si am pus cap la cap tot ceea ce s-a intamplat la masina si am ajuns la urmatoarea concluzie: Cand au demontat chiulasa au lasat pe ea si galeria de admisie si pe cea de evacuare. Au curatat-o mai intai cu o pensula si cu benzina, dupa care cu un pulverizator cu presiune cu benzina. Cel mai probabil a intrat mizerie multa si de asta nu mai mergea bine motorul! Acum dupa-amiaza am plecat iar cu masina si mai da ceva semne de mizerie la IAC. Nu-mi ramane decat sa pun eu mana frumusel si sa-l curat cum trebuie,ca de,ce face omul cu mana lui... . Mentionez ca aprinderea este foarte bine pusa la punct( fise+bujii noi).
  14. Salutare! Aceeasi problema cu mersul putin intrerup la relanti o intampin si eu dupa ce vineri am schimbat garnitura de chiulasa,distributia,garnitura de capa culbutori,uleiul si lichidul de racire. Pana sa fac operatiunea asta motorul la relanti mergea ceas. Acum se sesizeaza o mica intrerupere,nu merge "rotuld" cum mergea! Un sfat??? Multumesc anticipat! Salut,din nou! Pe langa faptul ca motorul nu merge chiar rotund la relanti, acum am observat ca la semafor cand ma opresc se opreste si motorul. Si pe langa asta in decelerare motorul merge in suturi. Sa fie problema la senzorul de viteza??
  15. Trebuie sa scoti in prima faza rama care mascheaza punctele de prindere ale modulului de comanda a climatizarii.(clemele care fixeaza aceasta rama nu stau mereu la locul lor asa ca trebuie sa fii atent si sa le recuperezi daca o sa cada). Scoti cele 4 suruburi de fixare ale modulului de clima! Scoti cablul de comanda al clapetei Rece-Cald si aici sa ai mare grija sa nu rupi clema de fixare din capatul cablului. Scoti mufa electrica si pe cea de vaccum. Dupa toate acestea o sa reusesti sa ai in mana modulul. Ei abia de acum incepe chestia mai complicata pentru ca un bec se poate schimba usor cu ajutorul unei pensete,el avand gaura de acces directa, dar celalat e ascuns. Pentru al schimba si pe cel de-al 2-lea trebuie sa desfaci modulul. Nu e greu procedeul asta, te uiti pe toate laturile lui si iti dai seama imediat cum se desface,are pur si simplu niste cleme din plastic. Ca sa poti departa putin capacul vezi ca trebuie sa scoti si alimentarea butonului de recirculare(un cablu albastru cu mufa alba mica). Dupa ce reusesti sa departezi capacul modulului tot cu ajutorul unei pensete(dar vezi ca iti trebuie o penseta mai serioasa nu dinaia de facut sprancenele) o sa reusesti sa scoti si soclul celui de-al 2-lea bec. Dupa montarea becului...montarea este inversul demontarii! Sper ca ti-am fost de ajutor! Succes!!!
  16. Plansa de ventilatie are 2 becuri! Demontezi plansa din bord(ai grija mare sa nu rupi clema de la cablul de comanda al clapetei rece-cald). La un bec ai acces direct si se poate scoate usor soclul cu o penseta, dar la celalalt operatiunea este mai complicata pt ca trebuie desfacut capacul plansei ca sa poti avea acces.
  17. mai sunt si niste capace de cauciuc care mascheaza vreo 2-3 suruburi parca. pe alea le-ai desfacut?
  18. Am descoperit pana la urma cauza opririlor neasteptate. Mufa de la bobina era cauza. Nu faceau contact cum trebuie pinii de pe bobina cu lamelele din mufa.
  19. Salut. De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema la nubira mea, si anume aceea ca la un moment dat se opreste motorul,chiar si in mers,si nu vrea sa mai porneasca timp de cateva minute. Invarte dar nu vrea sa o ia deloc. De oprit mi se opreste si pe gaz si pe benzina. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Ce sa verific la ea? Multumesc!
  20. Eu am luat masina in 2007 si avea 63k km si la ora actuala are 250k km si in tot acest timp am folosit doar Mobil 5w-40 schimbat la 10k km. Nu a dat nici un semn ciudat motorul pana acum si nici nu am de gand sa schimb marca uleiului. Parerile sunt impartite bineinteles. Sa se invarta roata va doresc fara incidente neplacute!
  21. Cumpar cablu comanda climatizare rece-cald nubira2. Daca este cineva care are rog PM.
  22. Vand pompa servo de pe un espero 1.5. 0766.647205 Pret.150 lei
  23. Nu am pus Mobil1 5w40 ci Mobil 3000 5w40...
  24. Salut! De ceva vreme ma framanta un gand interior. Am cu masina mea 240.000km. NU am bagat in motor decat ulei Mobil 5w40 si l-am schimbat mereu la 10.000km,dar de cateva schimburi am inceput sa completez cam mult de la un schimb la altul,ajungand in prezent la circa 2l de ulei. Sa incerc oare sa pun 10w40 tot de la Mobil sau sa continui cu 5w?? Ce ma sfatuiti? Multumesc.
 

×
×
  • Create New...