Jump to content

vladaudio

Membru
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About vladaudio

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/01/1955

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    vladaudi0@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz SE/AC
  • An
    2007
  1. Matiz E3 2007. Singura data cand mi s-a aprins CHECK a fost dupa ce am alimentat (prima si ultima data) cu Petrom (iesirea din Bucuresti spre autostrada Pitesti). Simptome: mers neregulat si lipsa de putere motor. Testerul indica defect sonda lambda. Dupa anularea erorii motorul si-a revenit, CHECK nu s-a mai aprins, eu n-am mai alimentat niciodata de la Petrom. Matizul meu(6 ani, 11.700 Km) merge fericit si foarte turat (de obicei), fara restrictor, cu Lukoil Ecto 98. Nu fac reclama, e o constatare.
  2. Incearca aici: http://www.anverom.ro/
  3. Azi am incaltat cele doua Matiz ale familiei cu anvelope de iarna. Am avut parte de servire ireprosabila, timp de asteptare foarte scurt(39 minute). ATENTIE : nu am nicio intentie de a face reclama, am dat peste locul asta intamplator. Este in Bucuresti. Preturile sunt(cu putin) mai mici decat pe site: Barum Polaris S3=190Lei, Sava Eskimo S3=210Lei. Se pot face rezervari telefonic. Link: http://www.anverom.ro/
  4. Daca a inlocuit cineva difuzoarele de pe un Matiz SE/AC 2007 in locasele existente din portiere si de pe spate, fara modificari majore si cu ce anume ? In niciun caz cu cele originale, ci cu unele decente. Matizul meu( cumparat din showroom Grand Garage ) are in spate( in fata n-am verificat ) difuzoare/cartoane nu magnet "made in Romania". Linkuri, va rog, daca se poate. Multumesc.
  5. Intr-adevar, in postul meu ma refeream la decelerare numind-o frana de motor(gresit ?). Promit sa ma concentrez si la retrogradarea in trepte, sa vad daca s-a schimbat ceva. Scuze pentru ca am iscat polemica de mai sus. Repet: nu sunt specialist.
  6. Maitre, aici deja m-ai pierdut. Nu sunt specialist in motoare moderne, management computerizat, etc... Dar sunt dispus sa invat. Sa inteleg ca doar mi s-a parut frana de motor mai putin pregnanta decat cu restrictor ? Sa fie efectul placebo indus de un alt poster care afirma acelasi lucru ?
  7. Multumesc, am deschis topic nou. http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/37449-sunet-esapament/
  8. As dori o/mai multe variante, pe cat posibil ieftine/simple, pentru un sunet mai grav si/sau de intensitate mai mica la evacuare, care sa nu modifice in rau performantele motorului. Multumesc.
  9. Matizul meu zboara fara restrictor de o saptamana. Inca imi lipseste frana de motor dinainte de modificare dar ma voi obisnui. Ce ma surprinde placut: pot ajunge in treapta I pana aproape de turatia de relanti fara sa dea simptomele de oprire a motorului ca inainte(mers neregulat, in hopuri), dupa care demareaza lin si fara opintiri. Spun asta fiindca am trecut la Matiz de la un auto cu motor diesel de 2000 cmc. Nu am de gand sa renunt si la ansamblul priza de aer+rezonator( deocamdata ). Nu-mi doresc un Matiz mai zgomotos si nu risc o priza de aer expusa baltilor din gropile Bucurestiului. Ca doar vine sezonul ploios. Off-topic: daca stie cineva cum sa cobor frecventa de rezonanta a sistemului de evacuare( sunet mai plin, mai grav ). Multumesc.
  10. Acestea-s raspunsurile pe care le asteptam( speram ). Multumesc.
  11. Eu ma inteleg cu toata lumea. Dar ce fac daca patesc iar ce mi s-a intamplat la ultimul ITP, adica dupa verificari sa fie blocat service-ul(avea doar un post de lucru) de un supracontrol RAR. In 5 minute a sosit la fata locului un inginer RAR care a reluat TOATE testele de la zero. Abia as avea timp sa montez restrictorul, daramite +rezonator+priza de aer. Ca nu sunt Speedy Gonzales, haha.
  12. Testul de noxe ITP se face la turatia de relanti. Sa inteleg ca amestecul( doar cu restrictorul scos ) va fi mai bogat decat normal=nu trece testul ?
  13. Asa ma gandeam si eu. Mersi pentru oferta de ajutor, n-am vazut locatia ta, nu cred ca va ajunge vreodata Matizul meu la Piatra. As vrea sa stiu daca eliminarea restrictorului influenteaza in rau emisia de noxe. Trebuie sa-l montez pentru a trece testul la ITP ?
  14. Astept vesti dupa ce faci ITP, iar daca ai colegi acolo poate-mi dai un PM cu adresa. Multumesc.
 

×
×
  • Create New...