Jump to content

costyn-man

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About costyn-man

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Drobeta Turnu Severin
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Ciello
  • An
    1998
  1. Va multumesc pentru raspunsuri! Azi am rezolvat problema, am desfacut rampa de injectoare, am curatat IAC-ul, am scurtat toate furtunasele care vin pe aer (am vrut sa fiu sigur ca etanseaza corect), am scos bujiile si am dat citeva secunde la automat pentru aerisirea cilindrilor, am verificat supapa de sens, am curatat cu spray mufele de alimentare la injectoare, la IAC si la clapeta de acceleratie!. Cind am pus totul la loc a pornit motorul la sfert de cheie asa ca nu stiu exact ce problema a avut!
  2. Miine am de gind sa schimb injectoarele intre ele sa vad daca primesc comanda sau sint infundate! Avind in vedere ca nu am desfacut niciodata rampa de injectoare, daca o sa o desfac si sa o intorc intr-o parte o sa se vada daca injectoarele functioneaza sau este conditionata strict de faptul ca trebuie sa fie pe pozitie?
  3. Multumesc pentru raspuns! Asa cum am spus, am schimbat bujii, fise, capac delco si rotorul din delco! Momentan nu am acces la o baie de ultrasunete, aveti o idee cum as putea sa le desfund in alt mod? Deasemeni, cine comanda injectoarele, ar fi posibil sa fie o alta problema si sa nu primeasca comanda de deschidere?
  4. Va salut! M-am ghidat foarte mult dupa acest forum dar in acest moment nu am gasit nimic sa corespunda problemelor mele! Cind a venit sezonul rece masinuta a inceput sa plece la a treia cheie si pentru citeva secunde se auzeau niste detonatii mici (se auzeau doar cu capota deschisa si ascultat atent motorul) apoi masina functiona impecabil, pur si simplu te lipeste in scaun, azi a venit inevitabilul, nu a vrut sa mai porneasca deloc, se chinuie sa porneasca, uneori chiar porneste si merge in doua pistoane! Am schimbat initial bujiile, fisele, capacul de delco si rotorul delcoului, fara succes! Azi cind sotia a vrut sa plece cu masina a pornit ca in doua pistoane, am scos mufele de la injectoarele 3 si 4 fara sa se modifice absolut nimic! Concluzia personala, injectoare blocate, fiind tirziu nu am putut sa schimb injectoarele intre ele pentru a ma dumiri daca defectul este de la injectoare sau o alta problema! Rugamintea mea este: 1-daca sint injectoarele infundate, avind in vedere ca nu avem un servici sa le curat, cum as putea sa le desfund 2-ar putea sa fie altceva defect si sa nu mai deschida injectoarele? Va multumesc si orice sugestie este binevenita!
  5. Multumesc pentru raspunsuri, logic asa ma gindeam ca trebuie sa curga apa dar nu ma asteptam sa se infunde la clapeta. Miine o sa dau clapeta jos si o sa curat traseul! Multumiri!
  6. Se pare ca este o intrebare care nu se stie raspunsul! )
  7. Am nevoie de sfatul vostru in legatura cu circuitul de racire care vine din clapeta de aer si intra in vasul de expansiune, pe acel furtun trebuie sa curga apa? Masina este un Cielo din 98 cu motor de 1.5 cu 8 valve. Nu am nicio problema legata de racire dar cind am vrut sa o curat la motor am desfacut acel furtun si am ramas surprins ca nu iese nici pic de apa. Am tras cu gura pe el dar parca este infundat, nici macar un pic sa simti ca rasufla. Acolo, in clapeta de aer, de unde vine furtunul cred ca ar trebui sa fie socul automat asa ca asta este dilema, trebuie sa curga apa pe acel furtun sau este infundat? Multumiri!
  8. bafta, vezi ca ai si defectele. lpg.PDF
  9. copilu', m-am uitat de curiozitate, imi pare rau, dar nu sint nici macar la o treime din capacitatea pe care au manualele mele, ce dau aia acolo sint proape generalitati cu locurile piaselor unde sint amplasate. in manualul meu, motorul de matiz (de exemplu) are 1439 de pagini, gindestete ce gasesti acolo. sa ai o zi buna si foloseste ce-i acolo.
  10. intr-adevar, mi-a scapat un 0, imi pare rau ca am postat, oricum este tirziu. ai spus ca intre voi va ajutati, corect dar trebuie sa te gindesti ca eu am dat suma de 10.mil pe tot ce avea el, aproximativ 20.gb, am manuale de la majoritatea tipurilor de auto noi. in privinta ajutorului, fiecare vrea cite ceva, crezi ca o sa stau cu calculatorul conectat continuu pentru a uploda ce doreste fiecare? manualele sint manuale de uzina, ceea ce nu se gasesc nicaieri si au o capacitate destul de mare, pina la 80.mb iar pretul de 150.000 este un pret infim pentru informatiile pe care le ofera. imi pare rau ca am postat si va rog sa considerati oferta incheiata, nu pot sa platesc din buzunarul meu( este vorba de timpul de fiunctionare al clculatorului) pentru a veni in sprijinul tuturor care doresc. va doresc o seara buna si drum bun fara a fi nevoie sa apelati la mecanici!
  11. Am fost contactat pe PM ca postul a fost prea evaziv, imi pare rau! Despre ce este vorba? Un tip care avea un service a plecat din tara si i-am cumparat toate manualele pe care le avea, cu asa ceva ma ocup si eu, prin urmare era aur curat si nu am pierdut ocazia. Aceste manuale sint foarte detaliate si le ofer la pretul de 150.00 cd-ul, pe un cd intra aproximativ 7-8 manuale. Am vazut ca incercati sa faceti voi, nu se meritam de exemplu; Daewoo Matiz- 3700 de pagini Daewoo Leganza -2490 de pagini Korando- 1700 de pagini Tacuma -3400 s.a.m.d. Credeti ca puteti tine in sertar un manual de 3000 de pagini???
  12. Da, am si un camion, din pacate este Gaz 511, rusesc, dar i-am pus motor de mercedes in 5 pistoane, esti interesat cumva? Peace my friend! >- Mi-am dat seama ca am trecut prea putine manuale, mai am: Daewoo Lanos-Manual de reparatii (engleza) Daewoo Nubira II-Manual de reparatii (engleza) Daewoo Cielo, Nexia, Racer II-Manual de reparatii caroserie (romana) Daewoo Tacuma-Manual de reparatii (engleza) Daewoo Leganza-Manual de reparatii (engleza) Atasez instalatia GPL cu care este prevazuta gama autoturismelor Daewoo lpg.PDF
  13. dispun de aceste manuale: Daewoo Cielo - Manual de uzina (romana) Daewoo Matiz - Manual de uzina (romana) Daewoo Damas - Manual de uzina (romana) Daewoo Tico - Manual de uzina (romana+engleza) Daewoo Nexia - Manual de reparatii (rusa) Daewoo Espero - Manual de uzina (romana+engleza) Daewoo Nubira - Manual de uzina (romana) Daewoo Korando – Manual de uzina (engleza) Daewoo Musso- Manual de uzina (engleza)
 

×
×
  • Create New...