Jump to content

Malea

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Malea

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Petrosani
  • Auto
    daewoo
  • Model
    nubira 2
  • An
    2001
  • Nr. Inmatr.
    hd 02 tbz
  1. cine ar putea sami spuna care e pozitia la cititor de senzor impulsuri volanta.am schimbat blocul motor cu tot cu pistoane numai ca asta nu are senzorul pe vibrochen si il are pe fulia de la vibroche mia facut mecanicul o modificare si mi la pus pe fulie cititorul dar nu in pozitia corecta .cititorul are o portiune de dinti lipsa mar interesa care e aceea pozitie cand pistonul 4 e in su s?
  2. am o pl cu senzorul de aprindere .cine imi poate spune pozitia cititorului de senzor de pe vibrochen cand pistonul 4 e in sus? el are o portiune de dinti lipsa mar interesa pozitia aceea lipsa cum vine pe vibrochen ?
  3. fulia de la motor o ai?daca da spunemi pret si te rog sami spui daca are cititor pe ea.

  4. as avea si eu o intebare merge instalatia clasica gpl pe o nubira 2.

  5. am uitat sa-ti mai spun un mecanic mi-a spus sa urmaresti tot timpul cand simptomele astea bujia 3-4 ca zice el ca la multe masini a intalnit defectul asta si nici cei din fabrica nu au gasit problema aceasta adica nu isi explica nici ei din ce cauza.bujia 3-4 se fixureaza ceramica dar doar fixura la unele deabia le observi si fura curent verifica si asta poate poate.astept un raspuns de la tine.

  6. incearca sa schimbi senzorul la apa de pe chiuloasa eu lam schimbat este 26 lei eu lam schimbat si nu mai intrerupe la cald iar cu treba cu datul in nas schimba senzorul de la axul cu came la mine astea au fost si acum merge bine nu uita dupa ce le schimbi sa stergi defecteledin memorie.bafta
  7. bine frate abtinete cu sfaturile sfaturile tale sant doar sa ai de lucru sa nu te plictisesti

  8. frate daca tot pomenesti de resetare ECM explicami te rog tu cum faci resetarea si inca ceva de fise batrane eu nu am auzit fisele ori merg ori nu merg chiar si sonda lambda pe final de viata ???? eu vreau sa aud pareri de la un om care sa intalnit cu ecest defect nici decum de la iubitori de masini care dorm in ele sau de la aceea care stau zi lumina langa masina doar de dragul ei??? frate ai o pierdere de ulei pe undeva la motor semering daca nu ai pierdere sa dat la ulei segmenteaza motor pt ce sa schimbe kitul frate mai bine sa dea jos cureaua si sa verifice ce rola e defecta daca bataie e din cuzineti????? daca dai un sfat dal bun nu doar sa te afli in treaba si tu sti?????? aia fluiera daca e slabita copile
  9. clapeta am curatato fisele par bune reset ECMeu lam facut dar poate imi explici cum il faci tu sonda la fel zice mecanicul meu ca e buna problema e de ce la rece merge ok iar cand se incalzeste incepe sa intrerupa si tot odata incepe sa galopeze?
  10. 173000 km dar am schimbat motor de 9 luni motor bun revizie in 2009 septembrie
  11. cine poate sa ma ajute ? de ce intrerupe masina cand se incalzeste motorul si cand e rece merge perfect ?mai mult daca o turez peste 3000 rpm imi da in nas?iti multumesc anticipat!!!
 

×
×
  • Create New...