Jump to content

dannizap83

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About dannizap83

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/29/1983

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    danni_zap83@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Cruze
  • An
    2010
  • Nr. Inmatr.
    Not Yet
  1. Buna ziua dragi posesori de Cruze. [emoji2] De ceva vreme Cruze ul meu 1.8 -141 cp din 2010 cu aproape 50 000 km la bord are un comportament ciudat. Dupa anumite drumuri, care nu au neaparat un criteriu anume, adica mai lungi sau mai scurte, turometrul, chiar si in mers, decide sa ramana blocat la 0 antrenand dupa sine erori in bord ca TC off si ESP off. Bineinteles ca, pentru a fi si mai derutant, dupa oprirea motorului erorile dispar si comportamenul este complet aleator. Mentionez ca in momentul in care turometrul pica pe 0 masina nu pare a mai avea aceeasi putere, accelerarea fiind greoaie. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri, dar daca cineva ma poate ajuta cu ceva sfaturi as fi tare incantat caci serviceul in FR e al naibii de scump si macar sa merg macar cu un reper tehnic.
  2. Chevrolet Cruze 1.8 LS - 4000 km la primul lui drum lung...
  3. Tocmai ce am ridicat Cruze-ul meu de la dealer si pot sa spun momentan doar ca sunt cel mai incantat de aspectul bordului noaptea. Poate ma asteptam la mai mult, sau e din cauza ca inca nu i=am facut rodajul, dar nu mi se pare foarte mare diferenta intre masina de test drive (1.6) si Cruze-ul meu de 1.8. Bine, cred ca e prematur sa ma pronunt mai ales ca nu imi permit sa fac cu ea (momentan) ce am facut cu masina de test drive . La prima vedere ca puncte slabe: 1. suparatoare cele 2 duze proeminente pentru stergatoare 2. sunetul audio nu exceleaza ,cel putin pe radio cat am testat eu (mai ok se auzea in nova cea veche ) 3. comparativ cu un Focus condus recent, mi se pare cam instabila la schimbari bruste de directie sau in curbe. Puncte forte: 1. aspectul bordului noaptea - mi se pare super ok aprinderea automata a butoanelor din bord seara. 2. am crezut ca e o problema cu deshiderea usilor cand am vazut ca se deschide doar cea pentru sofer la prima apasare a butonului, dar mi se pare o idee buna asta 3. raman la aceeasi idee ca la pretul ei (13500E DDP) am primit ce nici o alta concurenta pe piata nu imi oferea. In rest numai de bine.
  4. A cumparat cineva pana acum Chevrolet Cruze prin Impuls Leasing. Am inteles ca au niste oferte promotionale special pentru Cruze, dar normal ca la fel ca tot romanul mi se pare ca tot ce e ieftin nu miroase a bine. M-ar interesa si pe mine ceva informatii cu privire la oferta de 5% dobanda pe care o ofera Impuls pentru Cruze si daca e ok ca si firma de leasing. Multumesc anticipat.
  5. A cumparat cineva pana acum Chevrolet Cruze prin Impuls Leasing. Am inteles ca au niste oferte promotionale special pentru Cruze, dar normal ca la fel ca tot romanul mi se pare ca tot ce e ieftin nu miroase a bine. M-ar interesa si pe mine ceva informatii cu privire la oferta de 5% dobanda pe care o ofera Impuls pentru Cruze si daca e ok ca si firma de leasing. Multumesc anticipat.
  6. Din decembrie doar inspectezi piata??? Eu am zis sa ma hotarasc dupa un an de gandiri si test drive-uri. Incercate, KIa Ceed, Ford Focus, Citroen C4, Octavia tour, Golan, dar cea mai buna variant calitate pret tot cruze-ul a ramas, numai ca e si ce mai necunoscuta.
  7. Pe forumul Reno nu am vrut sa ma uit pentru ca stiam demult despre problemele pe care le au peugeout si renault si nu am luat niciodata in calcul o achizitie din "produsele" acestea. Am citit ceva pareri pe forumul asta si sincer am vazut si nemultumiti si nu mi se pare normal avand in vedere ca, cu precadere, e o masina noua.E un trend, ca un proaspat posesor de Cruze sa se bucure de ea in cadrul topicului de impresii ca apoi sa apara dupa destul de putini km la topicul apropiat de probleme tehnice.Sper totusi sa fie o impresie de a mea si atat, dar asa am observat aici.E adevarat, garantia e garantie, dar iti cumperi masina sa te ajuti si sa te bucuri de ea si nu sa o duci in service. In fine, poate vreun "avansat" in km facuti cu un cruz ne prezinta si un jurnal de bord cu eventuale probleme aparute. Vad ca esti un viitor posesor al unui Cruze. Poate ne spui ce te-a facut sa te decizi?
  8. Stiu ca acum poate fi prea tarziu, dar am vazut la tv , am vazut live, am testat si am dat comanda de un Chevrolet Cruze 1.8 LS Plus argintiu + jante de 17, vopsea metalizata discount si garantie extinsa. Acum am luat tot forumul la rand si incep sa imi cam fac griji ca am observat ca masina nu e lipsita de asa numitele boli ale tineretii si un consum destul de mare, dar cred ca e prea devreme pentru a o judeca. Nu pot spune ca imi pare rau, ba dimpotriva, abia astept sa vina masina, dar sunt si putin ingrijorat pentru ca nu vreau o masina pentru 1 sau 2 ani. Sper ca ceea ce mi-a dictat inima, dar daca posesorii de Cruze imi pot spune altceva as fi interesat. Va multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...