Jump to content

VL23KOS

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by VL23KOS


  1. Salutare oameni buni, am si eu o mare ( mica ) problema: Am un Chevrolet Kalos motor 1.2 si de ceva vreme am observat o anomalie inexplicabila mai exact am 122.493 km pe bord, plec cu masina, fac km sa zicem 10 km...20...nu conteaza numarul, ii inregistreaza pe bord adica 122.493 + cati km am facut, dar dupa ce iau contactul si il pun iara se reseteaza km facuti de la 122.493 pana am luat contactul ..deci la urmatoarea pronire eu am tot 122.493 km pe bord, si la celelalte 2 punctul A si punctul B raman la fel ...porneste cu 209 km la A si 860 la B ..daca ii resetez se inregistreaza si ei dar la urmatoarea repornire iar apare A cu 209 km si B cu 860...nu inteleg ce se intampla...Problema e ca nu am o evidenta a km ca sa stiu cand sa schimb uleiul si cureaua de distributie... :( daca stie careva ceva PLS HELP

    Salut. Ai rezolvat problema? Eu am un spark si am aceeasi problema doar ca stiu de unde a pornit... A fost pusa bateria invers pe masina si de atunci se manifesta exact ca si la tine. Daca i-ai dat de cap te rog spune-mi sa nu ma apuc sa schimb piese aiurea. Multumesc frumos.

    A reusit cineva sa ii dea de cap? De cateva ori mi s-a intamplat ca vitezometrul sa mearga bine si kilometrajul sa contorizeze dar apoi uita si revine la kilometrajul vechi

     

     


  2. Nu stiu care era deoarece un prieten mi-a rezolvat problema si el a pus contactul si cu o lampa de control a inceput sa verifice sigurantele si a gasit una de 10A care era intrerupta. Daca vrei sa-ti fie mai usor scoti pe rand sigurantele de 10A ca nu sunt multe (vreo5 sau 6).

     

    Multumesc frumos pentru informatie. Am avut aceeasi problema si exact o siguranta de 10 era arsa.


  3. Luna aceasta, masinuta implineste 3 ani, ocazie cu care se incheie si perioada de garantie, si parca nu as mai da chiar 500 ron pe un schimb de ulei. Prin urmare, imi puteti recomanda un service cat de cat serios, din Sibiu, unde sa fac revizia?..... eventual si un magazin de piese auto de unde sa cumpar uleiul si filtrele.

    Multumesc

     

     

     

     

    Iti recomand Nab Garage. e pe undeva prin turnisor pe strada Biltz. Sunt niste baieti foarte ok acolo.

     

     

     

 

×
×
  • Create New...