Jump to content

adob

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About adob

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo, Chevrolet
  • Model
    Tico, Kalos
  • An
    1988, 2005
  1. Salut Pepinno, Merg cu Tico al meu de peste un an cu troncaneala in caseta de directie (bucsa?). Evident ca in ultima perioada zgomotul s-a accentuat iar mai nou (cam de o luna) a inceput sa se simta o scadere in precizia directiei (ca un mic joc in volan). As vrea sa ajung cu masina la tine la atelier dar pana atunci imi poti spune te rog daca mai pot merge cu ea asa vreo doua - trei saptamani? Mersi frumos.
  2. Salut, Am reusit sa scot simeringurile prin metoda "ruseasca" pe care am descris-o mai sus. Am trecut apoi la urmatoarea etapa - scoaterea capacului culbutorilor pentru inspectarea acestora si schimbarea garniturii. Am gasit aici foarte multe depuneri, totul fiind acoperit cu o mazga neagra, in special interiorul capacului . Pe acesta l-am curatat cu un spray de curatat frane si cu varful unei surubelnite mai late. As vrea sa curat si zona culbutorilor dar nu stiu daca e bine sa folosesc acelasi spray de curatat frane (care, de altfel, este foarte eficient). Daca folosesc spray-ul, mizeria se va scurge in baia de ulei sau ramane prin motor? Apoi as incerca si un reglaj de culbutori la cotele specificate in manual dar nu prea inteleg care este admisia si care este evacuarea?! Va multumesc anticipat.
  3. Fratilor, nu reusesc sa scot simeringurile alea. Poate imi trebuie o scula (surubelnita) din aia speciala cu varful indoit. O alta solutie am vazut in cartea scrisa in limba rusa despre Matiz, cu foarte multe poze - aia au dat doua gauri in simering, au infiletat cate un surub in fiecare, tragand de acestea cu patentul.
  4. Azi am reusit sa lucrez doar putin, demontand doar capacul distributiei - si am mai gasit o garnitura deteriorata (aproape inexistenta). Este vorba de acel o-ring de la legatura dintre baia de ulei si teava subtire in care sta joja. Oare se gaseste aceasta garnitura de cumparat sau trebuie sa confectionez eu una? (ma gandesc la niste silicon gasket).
  5. :-) Am verificat bine, pe acolo pierde. Ulei de la simering si apa de la pompa de apa. Sunt pregatit sa le execut maine pe toate. Mersi frumos pentru sfaturi.
  6. Multumesc, voi schimba si distributia.
  7. Salut, Va rog, spuneti-mi si mie daca pentru a schimba simeringul acela din spatele fuliei (pierde ulei pe acolo) trebuie scos uleiul? Cu ce se scoate acel simering? Va multumesc.
 

×
×
  • Create New...