Jump to content

doctoru1980

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About doctoru1980

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2004
  1. Salut, Am avut si eu o problema aseamanatoare si a fost capacul de la Delco. Este in jur de 40 de lei unul nou. Poti sa-l desfaci singur (iti trebuie o surubelnita scurta) si poti verifica daca are fisuri. In principiu sunt sanse foarte mari sa fie de la el.
  2. Bateria originala de pe Matizul meu a tinut 7 ani . Am fost foarte multumit de ea, sincer nu stiu nici ce marca era.
  3. Initial asa m-am gandit si eu sa merg la Hungaroring, dar cand am vazut ce preturi au la bilete am renuntat
  4. Salut, Va pot spune ca saptamana viitoare se va indeplini unul din visurile mele. Voi merge la Istanbul la Marele Premiu al Turciei . Abia astept! P.S. O sa il vad si pe Schumacher live . Daca mergeam acum 2 ani de exemplu nu aveam aceasta posibilitate.
  5. Salutare tuturor, Cand am vazut prima oara Cruize am fost foarte placut impresionat de cum arata si chiar imi propusesem sa imi cumpar una, dar vazand ce se scrie pe aici clar nu o sa mai cumpar o astfel de masina. Acum in familie am o Dacie Logan din 2006 (pt mine) si un Matiz din 2004 (pt. sotie) dar probleme cu amortizoarele, ceasurile de bord,batai la motor etc, in perioada de garantie mi se par de necrezut. Mentionez ca Loganul are 53.000 km si Matizul 39.000 km.
  6. Hello all, Tocmai am facut o revizie completa Matiz-ului si am schimbat si uleiul in cutie. La service-ul unde am facut revizia am gasit Elf Tranself NFJ 75W80 (API GL 4) la 20 lei litru. A mai pus cineva acest ulei in Matiz?
  7. Am cumparat la sfarsitul lunii februarie un Matiz din 2004 pentru sotie. Masina a fost a unei colege si a fost ingrijita, la modul toate reviziile au fost facute la Service-uri autorizate Daewoo si avea doar 33.000 km. Singura problema pe care a avut-o a fost rugina la aripa dreapta spate (chiar deasupra rotii) pe unde apare la toate dealtfel si o lovitura minora pe aripa dreapta fata (s-a intamplat cand i-a fost ridicata masina colegei de catre "expertii" din Militari). Saptamana trecuta am reusit sa le rezolv pe ambele la minunatul pret de 200 lei din care 100 lei vopseaua si materialele. Manopera a constat in taierea suprafetei gaurite de la aripa spate si aplicarea unui petic, indreptare aripa fata si bineinteles chituire si vopsire. Prin urmare parerea mea este ca daca aveti zone ale caroseriei care sunt ruginite rau (gaurite) nu are sens sa va cumparati nu stiu ce solutii scumpe pe care sa le aplicati peste rugina ca oricum caroseria e compromisa. Cel mai bine cautati un tinichigiu si un vopsitor bun si le rezolvati the hard way . O sa revin curand si cu poze, before and after . Asa cum am promis, pozele...
  8. Pe alea de pe usi le vreau. Cat vrei pentru toate 4?
  9. Salutare tuturor, De curand am achizitionat un Matiz din 2004 pentru sotie. Cand am mers cu el am obs ca la primele frane (primele 10-15 apasari) se aude un zgomot pe fata (un hhhhhhhh) ca si cand masina nu ar mai fi folosita de mult si ar avea rugina pe discuri. Totusi am mers 2 zile la rand cu ea, iar a doua zi ar fi trebuit sa nu mai aud acel zgomot. M-am gandit ca s-ar putea sa fie placutele uzate dar in acest caz ar fi trebuit sa aud acel zgomot tot timpul. Stie cineva de la ce ar putea fi?
  10. Salut, Pe mine ma interesau chederele de la usi... dar am vazut ai dat usile si banuiesc ca le-ai dat cu totul...
  11. Salutare tuturor, De curand am cumparat un Matiz din 2004 pentru sotia mea. Masina e ok are doar 33.000 km (am luat-o de la o prietena) dar chedere de la usi sunt varza. Unde as putea gasi alte chedere si la ce preturi? Astept sfaturi de la voi. Multumesc anticipat!
  12. Salutare tuturor, Zilele trecute am achizitionat pt sotia mea un Matiz din 2004. Masina are 33500 km la bord si este super ok, numai ca are o problema minora cu rugina la pasajul din spate dreapta, iar in partea din fata dreapta a fost zgariata pe pasaj in momentul in care i-au ridicat-o vechiului proprietar pt parcare neregulamentara. Pentru acest lucru as avea nevoie de un spray ca nu are sens sa vopsesc ambele aripi. Daca imi puteti recomanda si mie un laborator de profil ar fi excelent.
 

×
×
  • Create New...