Jump to content

sven

Membru
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About sven

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/22/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    addi_sim

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo Cielo
  • Model
    std /AC
  • An
    2004.03
  1. Salut ma intereseaza o chiulasa cielo 16 valve completa. Te rog un pret si cati km are. multumesc!
  2. Ok stiu ce am de facut! Revin cu amanunte! Multumesc!
  3. Testul asta de compresie se poate face la orice service???
  4. Sorin, cred ca nu m-am facut inteles. este vorba de garnitura din cauciuc care este intre chiulasa si capacul acela de plastic care este peste axele cu came. pe acolo a avut pierderi. Iar service-ul la care m-am dus este service Daewoo (pot sa-i dau numele???) Uleiul pe care-l folosesc este mobil1 5-40 (recomandat de ei) Pentru Salex, Cand am spus semeringuri (gresit spus!!!) m-am refetit la acei cilindri metalici care se fixeaza in chiulasa si prin care trec supapele... mai pe romaneste supapele nu intrau pe acei cilindri si au marit gaurile. Sper sa intelegeti (cu exprimarea mea atehnica)
  5. multumesc ovi_jer Si ce as putea sa fac??? sa fac si eu testul de compresie? si daca e ok sa astept? Ceea ce vreau sa specific este urmatoarea treaba: ca supapele erau de "reparatia1", iar semeringurile erau standard de aceea acestea din urma au fost rectificate.(la un atelier specializat) Poate influenta treaba asta???
  6. Salut, Nu stiu daca problema cu care ma confrunt de cateva luni merge discutata in sectiunea aceasta, dar incerc (rog moderatorii sa ma corecteze daca e cazul) Sa va spun cum a inceput: Celo pe cate il am (st.cu AC si motor exe) se apropria de 60000km deci trebuia sa schimb distributia, asa ca am mers si am cumparat setul respectiv (curele,role,etc) de la acel magazin care are si dezmembrari de langa selgros pantelimon cu factura cu tot (noi) Si le-am montat la service , ok , dupa app. 17000km, in pasajul de la muncii mi se rupe cureaua de distributie...nasol...nervi... etc. Duc masina tractata la acelasi service (unde am o "cunostinta", ghinionul meu) si se constata urmatoarele: supape + camasile alea pentru ele, lovite si faptul ca trebuia planata chiuloasa, pistoanele erau intregi... au spus meseriasii. Dat find faptul ca nu am avut timp sa umblu sa trag la raspundere magazinul, service-ul, pentru am rezolva problema pe garantia lor am preferat sa platesc eu reparatia (2200 ron) si sa am masina repede functionala (in acest moment regret hotararea mea de a nu face scandal). Acum intervine problema cu care ma confrunt astfel dupa ce au facut ei acolo toate reparatiile am observat ca pierde ulei le la capacul de la chiuloasa asa ca m-am intors in service unde mi-au spus ca ca trebuie inlocuita garnitura, cert este ca au schimbat de doua ori garnitura si tot a curs (explicatia a fost ca nu se mai gasesc garnituri originale si ca astea romanesti sunt proaste), a treia oara au pus silicon+garnitura si nu s-au mai vazut urme de scurgere, dar ulei tot disparea, acum "meseriasii" spunca maninca ulei. Treaba este urmatoare... nu ma pricep la mecanica si poare o sa-mi spuneti ca am fost chiar fraier la faza cu reparatul pe banii mei, dar spuneti-mi daca e posibil ca o masina la care nu completam ulei intre schimburi sa ajunga sa consume cam 1 L la 1500km??? Acum am completat la ei si au "sigilat" motorul si sa merg dupa 1000km sa vedem ce se intampla, iar dupa ce-si spun parerea vreau sa mai incerc o alta parere (la treaba asta ma bazez pe voi cu o recomandare de incredere) astept sfaturile voastre Multumesc!
  7. Am mai facut doua poze... Pretul este acum 3900 euro.
  8. Voi face maine sau sambata poze cu interiorul; alte incidente nu (mici zgarieturi pe bara din spate) daca esti interesat (Yaz) in mod serios putem discuta in amanunt chiar si pretul!!! astept cumparatori!!! Am gasit o poza cu o mica parte din bord ... revin si cu altele.
  9. Pret nou 4100 euro! Merita vazuta/testata!!!
  10. Multumesc mult pentru apreciere si sustinere Lascarica, ai dreptate cu masinile aduse de afara... este plin targul de bmw-uri la 2000-3000 euro. foarte bine lustruite. Asta e piata actuala... o sa ne cam umplem de harburi. Pentru Cris06 nu sunt schimbate... diferenta pe care o vezi este data de faptul ca bara fata si capota sunt revopsite (am gasit-o in parcare zgariata- a fost reparata pe casco) urmeaza sa-i dau un polish.
  11. Vand Cielo Standard 1,5cc 16v An 2004 Km parcursi: 84500 Dotari: AC; Inchidere centralizata; alarma; mp3 player Stare de fuctionare f buna (carte service+revizii la zi+facturi aferente) Unic proprietar! Am schimbat urmatoarele in 4 ani de utilizare: - capetele de bara (35000km) - set distributie (60000km) - discurile de frana (75000km) - kit ambreaj(80000km)(cu toate ca mecanici spuneau ca mai pot merge asa) - consumabile din 10000 in 10000km Pret 4300 eur NEGOCIABIL!
  12. Imi vand masina. (vrea sa cumpar un passat, MA asteapta!!!) Cielo Standard An: 2004 Km: 83500 Dotarii: AC, inchidere si alarma. un radio cd (mp3) Revivii la zi carte service si facturi. In timpul celor 83000 de km am schimbat urmatoarele: - cam pe la 34000-35000 km Capul de bara dreapta - la 50000 km celalalt cap -la 60000 binenteles distributia cu tot ce este de schimbat -iar pe la 75000 set ambreaj (chiar daca mecanicii mi-au spus ca ne e o problema daca patineaza mai merge ... ) Pret discutabil: 4800 euro (pot oferii factura) Revin cu poze!!!! Am uitat sa trec faptul ca la revizia de 70000 am schimbat si discurile de frana (imi trepida la franare)
  13. sven

    Bancuri

    >> Inmormantarea unui cardiolog. >> Toate erau in forma de inima: florile, coroanele, jerbele, groapa, >> sicriul.Cand sa bage mortul in groapa, un tip din multime incepe sa >> rada in hohote. Preotul se opreste din cantat si il intreaba: Bine >> domnule, acum te-a gasit si pe dumneata rasul, tocmai in acest moment? >> Tipul ii raspunde: >> Nu va suparati dar ma gandeam la propria mea inmormantare, pentru ca >> eu sunt ginecolog!
  14. A aparut horuit la rotile din fata care s-a accentuat in cateva zile. drept urmare am mers la service Auto Mec '99 Timp de reparatie 2 h Rulment roata fata -128RON Butuc disc frana fata - 110RON Manopera 60RON Preturile sun cu TVA. Mult/Putin???
 

×
×
  • Create New...