Jump to content

wacky racers

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About wacky racers

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo tico
  • An
    1999
  1. masina donatoare o avem deja iar am optat pentru acest motor deoarece chiar daca nu pica pe tampoane il cunosc foarte bine. masina a fost a unui amic si o pregatise pt grupa H dar la raliu nu a mai ajuns deoarece a suferit un accident. Acest motor are deja volanta usurata chiulasa comprimata pistoane si biele forjate pt aspirat si injectoare de 600. mai multe detalii cand vine vremea frumoasa si ne apucam de treaba.
  2. in ultimele 2 saptamani am avut niste probleme imi pare reu pt cine a fost pus pe drumuri mi de scuze
  3. Matritele sunt la un atelier din timisoara deoarece s au vandut odata cu masina
  4. Peugeout 206 cc initial a fost negru lucios dar inainte de salon s a optat pentru negru mat toate pozele se vad m am chinuit sa le micsorez deoarece erau facute cu un aparat profesional si nu le puteam atasa. exepmlele pot continua.. idea era daca acest proiect ar prinde, nimeni nu este obligat sa isi cumpere ceva daca nu este realizat bine sau daca nu ii place..
  5. Astazi am inceput un nou proiect, tot am vazut cielouri modificate unele duse la extrem care aratau groaznic altele facute cu gust. Dar nici unul umflat cu adevarat umflat.. Bun proiectul este unul complex si din cauza problemelor care vor aparea inevitabil, proiectul se va face pe o caroserie care a ramas din urma dezmembrarilor ulterior dupa finalizarea lui, toate elementele se vor putea muta cu usurinta pe masina ce va primi acest body kit. Masina va fi binenteles unica si realizata profesional. Targetul ce urmeaza a fi realizat consta in realizarea a cat mai multor piese din tabla pentru o rezistenta mai mare. Masina va fi dotata si cu un motor 2.0 de hyundai tiburon, find tot coreana masina donatoare (hyundaiul) ajuta la folosirea a mai multor subansamble. Dupa ce va fi realizat proiectul, tot ce mai este nevoie, este un client! De aceea am inceput acest topic. Este cineva interesat de un astfel de body kit? Ati avea altceva de adaugat? Aseara am facut un bilant estimativ al costurilor, masina ne vopsita si binenteles fara interior cu Motor 2.0 16v de hyundai tiburon Ambreiaj sacs Punte spate discuri toate 4 ATE powerdisk Placute TRW toate elementele de exterior refacute Aripi fata/spate Bara fata/spate Portiere spate Capota fata/spate Si s-a ajuns la un deviz de 1500E toate piesele si 500E manopera Toate modificarile se vor face pe masina existenta tot kitul va fi bolt on cu modificari minime.
  6. alt cielo la dezmembrat si un tico preturi negociabile astept cereri!
  7. s a dat bara fata iac etrieri luneta ac anunt valabil
  8. pompa servo a ajuns la alice s a mai dat pompa de benzina si interior
  9. pana luni reducere de 20 la suta la piesele de peste un milion oglinzi cu reglaj interior 100 ron complete
  10. poze cu elem alternator bosch 100 ron fise noi 50 ron vas expansiune 30 ron pompa servo vanuta radiator butoane
 

×
×
  • Create New...