Jump to content

danepicu

Membru
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by danepicu

  1. Salut Mi s-a rupt manerul exterior de la portiera fata stanga. Problema este ca pentru montarea manerului nou trebuie sa demontez fata de usa si nu am vazut nici un surub pe acolo. Va rog daca stiti cum se demonteaza ajutati-ma. Un link ar fi util. Eu nu am gasit. Multumesc
  2. Aceeasi problema o am si eu. La inceput am avut batai pe stanga, apoi pe dreapta. Mai ciudat este ca se aud numai cand temperatura exterioara este peste 15-20 grade. Inca nu am rezolvat problema. Daca schimbi ceva piese si scapi de zgomote scrie pe forum sa aflam si noi.
  3. Si eu am tot 110.000 km si pana acum am avut o singura problema. Saptamana trecuta s-a blocat fulia de pe alternator iar cureaua de accesorii scotea un zgomot anormal si vibra puternic. Cei de la Radacini mi-au cerut 550 lei manopera pentru schimbarea fuliei si 750 lei pt. fulie. Cred ca sunt pusi pe jefuit proprietarii de masini. Am rezolvat problema cu 175 lei fulia (de la Ruville) si 250 lei manopera la un service multimarca. Mai am ceva troncaneli in spate dreapta numai cand afara sunt peste 25 grade!? Inca nu am depistat sursa zgomotelor dar cred ca am o bucsa uzata. In rest multumit de masina.
  4. Am sa ma uit maine si iti spun. Cred totusi ca martorul se aprinde cand pui contactul. Sigur este stins cand motorul merge.
  5. Martorul ''change oil soon'' se aprinde cand trebuie schimbat uleiul dupa circa 30.000 Km. Daca nu a fost resetat la schimbarea uleiului se va aprinde chiar daca uleiul este schimbat de curand. Pt. resetare se pune contactul fara a se porni motorul si se apasa de 3 sau de 5 ori ( nu imi mai amintesc ) acceleratia pana la capat intr-un interval de maxim 5 secunde. Martorul se aprinde cand pui contactul iar dupa pornirea motorului se stinge.
  6. La ce service ai fost? Intreb deoarece se apropie si la mine inlocuirea distributiei. Piesele le-ai cumparat sau sunt de la service?
  7. Buna seara Am un Chevrolet Epica fabricat in 2009 cu motorul de 1991 cmc Diesel. As dori o oferta de pret pentru schimbul de ulei si filtre si pentru kitul de distributie. Masina are 80.000 km. Va rog sa specificati in oferta si producatorul pieselor. Cu stima Dan Popescu
  8. Da este posibil. Si la mine se aude un scartait usor la viteza redusa.
  9. Nu ne spui si unitatile de service de la care ai ofertele? Sunt service-uri Chevrolet sau multimarca? Piesele sunt GM ? Multumesc.
  10. Se poate sa ne afisezi lista cu societatile de asigurare de care sa ne ferim?
  11. Ai dreptate. Am citit si eu dupa ce am postat dar nu am reusit sa editez ceea ce am scris. Daca vei schimba distributia anul acesta te rog sa ne comunici si noua niste preturi. Masina mea are 70.000 km si face 4 ani in toamna deci se apropie si la mine termenul.
  12. In manualul de service scrie ca distributia se schimba la 300.000 km pt. motoarele diesel. Spune-mi te rog unde ai citit ca trebuie schimbata distributia la 90.000 km. Multumesc.
  13. Oameni buni nu va inflamati. Piesele originale sunt scumpe la toate masinile comparativ cu cele sh. Am constatat ca pana si piesele de origine pt. Logan sunt prohibitive (placute frana 150 lei, fulie alternator 250 lei, chit distributie 1100 lei). In plus comparatia intre piesele sh si cele de origine nu-si are rostul. Fiecare isi pune pe masina ce piese vrea.
  14. Nu inteleg sum ar putea creste nivelul de ulei in baie din cauza filtrului de particule. Daca ai luat corect nivelul uleiului ( masina stationata in plan orizontal de 15-20 minute ) atunci cred ca motorul are o problema ( garnitura de chiuloasa ). Este posibil ca la schimbul de ulei mecanicul sa fi pus mai mult decat trebuie? Daca elimini cauzele posibil generate de mecanic sau evaluare incorecta a nivelului de ulei in baie cred ca o vizita la un service de incredere te-ar purea ajuta. Tine-ne la curent despre modul de rezolvare a problemei. Succes
  15. Eu mi-am cumparat din Sell-Gros pt. Epica stergatoare Bosch cu circa 25 lei bucata. Sunt foarte silentioase si sterg bine.
  16. Pai cred ca si la Leganza sunt aceleasi preturi. Probabil ca se si potrivesc unele piese. Placutele frana fata sigur.
  17. Din pacate nu stiu dimensiunile. Dar imi aduc aminte ca m-a costat in jur de 450 RON burduful planetara dinspre roata stanga, simeringul planetara dinspre cutia de viteza pe partea dreapta + manopera la Radacini. Am primit si garantie 2 ani pe cele 2 burdufuri.
  18. Placutele de frana sunt cele originale. In principiu trebuie sa fie uzate. Maine le voi schimba si cred ca am sa descopar si sursa zgomotelor.
  19. Problema asta a aparut si la mine cand temperatura depaseste 25 grade si tot la roata stanga spate. La mine nu scartaie ci pacane cand accelerez sau franez. La trecerea peste denivelari nu se aude nimic. Daca ai dovedit problema te rog spune-mi cum.
  20. Salut Am un Chevrolet Epica, diesel, 61.000 km. De doua zile am auzit in mai multe randuri un zgomot nefiresc ( ca un tziuit strident ) care pare ca vine din zona rotii din fata stanga. Prima data aveam circa 110 km/h si a durat 4-5 secunde. Pe bord nu s-a aprins nici un martor. Zgomotul a disparut singur. Dupa 30 min s-a auzit din nou (viteza era mai mica cred ca 70 km/h) si s-a oprit cand am calcat frana. Astazi am auzit din nou la o viteza foarte mica 10-15 km/h acelasi tiuit identic ca tonalitate cu ce am auzit si la viteze mai mari. Zgomotul a disparut la franare. Am presupus ca trebuie sa fie vreo problema datorata sistemului ABS desi in mersul masinii nu s-a schimbat nimic. Daca aveti vreun sfat va rog sa ma ajutati. Rog administratorii forumului sa mute topicul daca nu este in locul potrivit. Va multumesc.
  21. Andrei cu parere de rau iti spun ca nu o sa primesti nici un ban de la Carpatica ci numai promisiuni care nu vor fi onorate niciodata. Nu cred ca vei gasi vreun service care colaboreaza cu ei ci doar service-uri care o sa-ti repare masina contra cost urmand sa-ti recuperezi tu ulterior banii. Eu ma judec cu ei de 2 ani si cred ca mai dureaza cel putin un an. Succes!
  22. Daca desfaci chiar tu bordul sa schimbi becul ala inseamna ca ai o rabdare si tenacitate pentru care te invidiez. Spune-ne si noua daca si cum ai rezolvat problema. Succes!
 

×
×
  • Create New...