Jump to content

C4t4linn

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About C4t4linn

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Vaslui
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti
  • An
    2009
  1. Pentru un Lacetti diesel: ce baterie recomandati sau ati schimbat pe masini? Bateria Delkor ,echiparea originala, de 90A i se apropie sfarsitul .Ma tot gandesc ce sa iau avand in vedere dimensiunile sale atipice 310/175/190 mm. M-am tot uitat pe cateva site-uri cu baterii auto si cele mai apropiate ca amperaj si dimensiuni erau o Varta si un Bosch de 85 A cu borne inverse. Ar merge si cu borne polarizate normal? Multumesc!
  2. Dupa ce-am mai citit parerile voastre pe forum si ce-au mai patit altii cu ...combustibilii de la Petrom m-am gandit sa incerc cu Efix de la Rompetrol. Am mai citit ca trebuie sa merg cu masina peste 50km/h timp de 15 minute (asa scrie in manual..daca apare martorul aprins de la "check engine" si daca tot nu se stinge sa merg la service. In fine am alimentat cu motorina Efix ~ 20 litri si am iesit afara din oras schimband vitezele aproape de 3000 rot/min. M-am dus pana la prima localitate de Vaslui aprox 10 Km . Am oprit motorul .. l-am pornit din nou...al naibii martorul nu se stingea. Inapoi in oras i-am dat talpica si mai tare . tot nimic. Ma opresc in fata unui magazin imi iau o cafea ..fumez o tigara si sun la Iasi la reprezentanta le explic problema si ma programeaza tot azi la service la 14.30. Termin cafeaua , dau cheie cu gand sa trec pe acasa sa iau toate actele masinii ca era deja trecut de 12.30 si 10 m se stinge martorul. MAi merg asa 1-2 km si ma gandesc ce sa fac sa ma mai duc la Iasi sau nu. Sun iar la service si-mi zice tipa cu care am vb mai devreme ca doar daca mai face asa s-o aduc .daca nu e ok. Am mai iesit iar in afara localitatii si am calcat-o un pik si vad ca totu e ok acum. Deci eu cred ca a fost si din cauza frigului, dar si din cauzamotorinei proaste de la Petrom(de cand am masina..numai de la Petrom am alimentat). Asa e cand esti zgarcit...puneam din aia cea mai ieftina. Dar m-am invatat minte. Numai bine!
  3. Sta aprins martorul de la check engine...Dar avand in vedere ca la Vaslui nu e service autorizat Chevrolet trebuie sa merg pana la Iasi (~ 80 km). Ma tem sa nu se strice pe drum. O sa sun maine la reprezentata la Iasi sa vad ce zic. Merci Mircea de raspuns.
  4. Salut! Nu stiu daca am postat bine..sper sa fi nimerit.. Am o mica problema cu Lacetii hatchback 2.0 diesel si anume sta martorul de la motor aprins galben. Ieri am incercat sa pornesc motorul dar erau -25 grade afara si am crezut ca o fi inghetat motorina in ea. Azi am incercat din nou..a pornit..am stat cu ea asa pornitacam 5-6 minute , dar nu se mai stinge martorul de la motor... Nu se aude rau motorul sau alte zgomote suspecte. Trebuie mers la service sau doar o fi inghetat sezorul respectiv si da aiurea eroare?
 

×
×
  • Create New...