Jump to content

jony.iasi

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About jony.iasi

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    IASI
  • Auto
    CHEVROLET
  • Model
    CRUZE 1.6 LS
  • An
    2010
  • Nr. Inmatr.
    ---
  1. Ai primit jantele? Vreua si eu dar mi s-a zis ca pana in ian -feb slabe sanse
  2. Salut! Este adevarat ca in carte scrie si de alea de 15 dar nu ai sa gasesti. Din ce am cautat nu am gasit decat pe 16. Partea proasta e ca nu poti sa gasesti jante de tabla decat noi si costa in jur de 70 eur buc. Jantele care ne trebuie sunt de 5X105 si sunt dor pt 2 masini dimesiunile respective: Cruze si Astra J. Daca gasesti ceva bun da si mie de stire. Bafta! p.s. Si cauciucurile au dimensiuni atipice 205/60/16. din cauza asta nu prea ai sa gasesti prea ieftine.
  3. LS 1.6 la 2500 km un consum pe exterior de 7.5% destul de fugarita si in int imi arata cam 12-12.5%. Sunt valori inregistrate si de altii sau sunt mari la mine. Exista sanse sa mai scada?
  4. Salut! Revin cu o problema pe care am observat-o din nou la masina mea: In mers mi se sting toate luminile de pe butoanele de la sist audio si si nu mai raspunde nici o comanda de pe bord. Singurile comenzi la care raspunde sunt cel de pe volan. Totul revine in orine dupa ce opresc motorul si dau contact din nou. A mai patit careva asa ceva? P.S. Am auzit azi la stiri ceva de un recall de la GM pt modelele Cruze(Laceti in Corea) si parca Captiva. Stie cineva mai mult la ce se refera? Nu am prins toata stirea.
  5. Este cineva care si-a luat Cruze-ul dupa 1 ianurie fara garantie extinsa? Eu dupa ce mi l-am luat am fost anuntat de dealer ce trebuie sa-mi cumpar obligatoriu asigurarea de garantie estinsa. A mai pati cineva asa ceva? Tipul din Iasi mi-a zis ca a avut in Iasi 6 clienti care au fost obligati sa-si cumpere garantia ulterior vanzarii. Am mai fost instiintat si ca intervalul de schimb ulei si filtru ulei ar fi la 1.6 la 10.000 km. In alta ordine de idei ce consumuri aveti inregistrate la masinile voastre? Si de pe la cati km incepe sa scada consumul?
  6. Am deja 1000 km facuti cu masina. Ma cam ingrijoreaza ca nu prea mi-a scazut consumul, 8,6% pe exterior. E adevarat ca e vremea cam vitrega dar mi se pare cam mult. Ce consumuri se inregistreaza la voi? De la cati km incepe sa scada consumul? Motorul a inceput sa-si dea drumul. Se duce frumos cand calci pedala.
  7. Cred ca varianta cu senzor e valab dora nivelul tau de echipare care are senzori de ploaie si lumini. La mine se schimba luminozitatea doar daca comut de pe luminile de zi pe cele de noapte.
  8. Varianta LS Plus are reglajul la volan pe inaltime si profunzime.
  9. Ce-mi zici tu stiu si eu. Da uite mailul intern de la Chevrolet. Stimati colegi, Tin sa va informez ca la Cruze 1.6 benzina inlocuirea filtrului de ulei si a uleiului motor se efectueaza la 10.000 km sau anual, oricare survine prima. Este singurul motor din gama care are aceasta reglementare. Va rog sa informati departamentul de receptie service si departamentul de vanzari asupra acestei particularitati. Multumesc Alin Giugea After Sales District Manager Chevrolet Romania Romania Rep. Office Str. Banu Antonache nr.40-44,et. 4 sector 1
  10. Nu ai inteles un lucru. Nu leasingul ma obliga la garantia extinsa ci chevrolet-ul prin intermediul dealerului. Cica ar fi valabil pt toti cumparatrii. Eu vreau sa stiu daca numai la Iasi e asa ceva sau daca s-a mai auzit si prin alte colturi de minunata Romanie.
  11. Buna seara! E prima data cand post-ez. Sunt posesor de Cruze de saptamana trecuta mai exact de miercuri. Am un LS pluse care m-a costat 12.300 eur. Am obtinut cica o red de 300 eur si jante pe 17 de la dealer. Pana acum nu am motive serioase de ce sa ma plang de masina. Ar fi unele mici amanunte pe care as vrea sa le pot schimba la ea cum ar fi: 1. bip la armare si dezarmare alarma care lipseste 2. aprinderea plafonierei fata la intrarea in masina. 3. posibilitatea de a putea stinge farurile. Ma enerveaza faptul ca nu am sa pot sta cu motorul pornit si cu farurile stinse. 4. am observat ca se sting becurile la sist audio in mers si nu stiu daca e normal, daca nu atingi comenzile audio sa se stinga becurile sau e o problema. Am facut deja 700km cu masina am fost cu ea la munte si pt inceput sunt multumit de cum s-a comportat motorul prin serpentinele de pe Mestecanis. Deocamdata consumul e cam mare dar astept sa se rodeze motorul. Azi am fost pe la dealer sa-mi recuperez banii pt avans rezervare masina si mi-a comunicat ceva chestii interesante care ma cam enerveaza. Mi-a aratat un mail in care se specifica ca la motorul de 1.6 se face schimbul de ulei si filtru ulei la 10.000 km. In carnetul de service se specifica alceva. Un alt lucru care ma enerveaza este faptul ca cica as fi obligat sa achizitionez garantia extinsa ca altfel mi se blocheaza actele catre leasing. Nu stiu ce e in capul lor. Pe mine m-ar fi tentat garantia extinsa dar nu vreau sa fiu obligat. A mai auzit si altcineva de asa ceva?
  12. fericit posesor de cruze

 

×
×
  • Create New...