Jump to content

none

Membru
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About none

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  1. NU. Dar l-am descoperit cu aparatul de masura. Parerea MEA: forumul www.daciaclub.ro are oameni foarte pregatiti fata de daewooclub. Asta e ...
  2. Salut. Imi poate spune cineva care este minusul de la ruptor la Tico. Am cautat sub capota si am gasit o bobina de inductie in care intra o mufa cu 2 fire si apoi iese un cablu care se duce la capacul delcou. Am masurat la intrarea acelei bobine si am constatat ca firul cel mai dinspre spatele masini (1 e la orinzontala si 1 la verticala) este minusul. Asta o fi minusul de la ruptor?
  3. Eu nu m-as dori! Este total nefunctional pe drumurile noastre.
  4. Multumesc valymad pentru raspuns. Eu personal am sunat acuma o saptamana la firma Ultragaz sa imi montez instalatie de gaz pe Tico dar mi-au spus ca deocamdata NU au buteli pentru Tico si ca oricum au o comanda de 2000 de Tico de la o firma.(adica au de pus gaz pe 2000 tico, cine nu crede sa sune www.ultragaz.ro contact) Astept 1 luna si sun iar sa vad daca au timp si de ticolosul meu ca vreau sa montez. Poate par calic dar de ce sa dau banii pe benzina cand pot sa dau pe gaz ... :?:
  5. Contrafacut - contrafacut este normal in ziua de azi, dar chiar sa iasa pamant e prea mult ... poate ca a fost sabotat ...
  6. Eu sunt sigur ca este basm si imi dau si eu o parere: postati doar ce a-ti vazut cu ochii vostri astfel eliminam aberatiile din posturi.
  7. none

    Turatie relanti Tico

    Dupa cum am scris mai sus cu relantiul reglat la Serice Radacini Plevnei la 1200 RPM am facut cosumul la ticolos la drum lung. Ruta Bucuresti - Linia de centura - Fierbinti. Alimentat full OMV (capatul lui 6) si facut drumul mentionat dus + intors. Intors tot pe la menzinaria OMV, 102KM pe jurnalul provizoriu si bagat din nou 4,8 L benzina. Cam asta ar fi, deci se pare ca nu papa benzina multa daca relantiul e mai maricel decat cel scris in carte. Oricum la primavara ma duc din nou in service la Radacini (acolo cunosc un mecanic ca altfel m-as duce la autonet) sa-mi regleze relantiul la 950 :arrow: cum scrie in carte.
  8. Stiu ca a trecut mult timp de la discutia asta dar nu m-am lamurit ce este cu turometrul omului. Este asa un mister de nu vrea sa ni-l dezvaluie si noua??? :?:
  9. none

    Turatie relanti Tico

    Asa este si la mine, abia daca mai ating acceleratia cand merg pe drum drept cu viteza 3, adica la 30 - 40 KM/ora.
  10. none

    Turatie relanti Tico

    Am citit in cartea ticolosului si am vazut ca turatia la mersul in gol (relanti cred) este 950 +/- 50 de aia am intrebat cum aveti voi reglata masina. Poate ca daca vine iarna este mai bine dar cred ca o sa se conoasca si la consum... Ar fi util un turometru, am citit posturile despre turometre si nu m-am lamurit cum sunt turometrele de la http://www.adelaida.ro/index.php
  11. Am fost in service cu Ticolosul model:2000 si mi-a reglat turatia la relanti la 1200. Este bine? Multumesc.
  12. Multumesc. Am rezolvat problema, am fost la Service Radacini Plevnei langa Shell. Am fost multumit de cum se misca oameni pe acolo ... e drept ca mi-a fost recomandat un mecanic de un prieten.
  13. Salut. Daca tot se discuta de radio tico, cum se potriveste ceasul ca nu am reusit sa descopar. (radio Tico SL, fara casetofon). Multumesc.
  14. Salut. Azi ca orice om gospodar am cumparat 2L antigel + 2L apa distilata si am inceput procedura din manual de inlocuire a apei vechi din instalatie. A trebuit sa scot bateria + suportul pe care sta pentru a reusi se desfac colierul cu care era prins furtunul de radiator. Totul bine am golit instalatia am pus apa + antigel am montat totul la loc si... dupa circa 1 km de mers am constatat ca a inceput sa se incalzeasca motorul excesiv. Opresc masina ma dau jos ma uit, balta sub masina + dara de apa in spate. Am verificat sub masina apa curgea pe la pompa de apa, loc care nici nu l-am atins. Explicatia unui mecanic de prin zona care l-am intrebat este: Capacul de la pompa de apa + garnitura mancate de calamina si cand am pus antigel s-a dizolvat calamina si a inceput sa curga apa. Concluzia lui sa dam jos capacul sa vedem daca este asa si sa schimbam garnitura + capacul. Intrebare1: A mai patit cineva asa? Intrebare2: Gasesc un NON STOP de piese daewoo deschis si duminica? Multumesc. 4.38 PM Duminica Am corectat greselile de ortografie sunt cam nervos ...
 

×
×
  • Create New...