Jump to content

dsd

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About dsd

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/12/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    dsd_12@yahoo.com

Profile Information

  • Interests
    matiz
  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    ct 78 dua

Recent Profile Visitors

1091 profile views
  1. Aduc stelele.:)

  2. dsd

    Un Matiz Banal

    As vrea detalii despre ceas, daca se poate. E cumva modelul care intra in locul brichetei? Asa pare din foto. Ce afisaj are? O poza mai detaliata ar rezolva problema. Pret, loc de achizitie, marca, fiabilitate, etc. Da, ar fi bine sa schimbi cotiera. Cred ca ce deranjeaza cel mai mult la ea este culoarea, nu modelul. O fi Matizul o masina funny, dar nici chiar asa. In rest, lasa-ti imaginatia sa zboare, in limita bugetului. >-
  3. dsd

    Bancuri

    Un cersetor sta impreuna cu cainele sau, intr-o zi insorita de duminica, la intrarea intr-o gura de metrou. Un trecator oarecare se apropie sa-i arunce o moneda in palarie, dar surpriza: mirat, cersetorul ridica privirea, trage palaria spre el si spune "Imi pare rau, nu lucrez in weekend".
  4. Nu pui si tu niste poze, ceva? Macar asa, de curiozitate...Reclama este mama comertului
  5. Si eu cred ca trebuie sa fii multumit de consum, mai ales daca ai condus sportiv. Conteaza instalatia de GPL, reglajele si calitatea gazului. Eu reusesc performanta de a avea cateodata consum de 10 litri pe benzina in oras, asa ca nu mai zic nimic.
  6. Eu am fost la prima revizie la Arrow si la a doua la Raver, exceptand revizia gratuita la 5 000 km. Impresia lasata de cei de la Arrow este de neprofesionalism, sa nu zic nesimtire crasa. Totusi, mi-au permis sa vin cu uleiul "de acasa", obligatoriu de la Daewoo. Dar cand m-am lovit de probleme serioase, cum ar fi inlocuirea unui injector, care cedase dupa 6000 km, am asteptat aproape 2 luni de zile, timp in care am sunat aproape zilnic. In plus, m-au obligat sa-mi schimb bujiile si filtrul de aer, care erau noi si care nu intrau in garantie, fiind consumabile si pe care le-am platit din buzunarul meu propriu si personal. Dupa faza asta, au zis ca benzina este de vina. Mi-au dat nu stiu ce aditivi superperformanti, care nu au avut nici un efect. Abia dupa multe urlete si tipete reciproce s-au hotarat sa verifice injectoarele. Unul din ele cedase. Am ramas cu masina "pe dreapta" aproape 2 luni, dar daca era dupa ei, puteam sa mor si pe ei tot nu ii interesa. Din cauza asta am hotarat sa nu mai trec pe la ei. La Raver mi s-a parut ca se misca mai bine. In schimb, te obliga sa iei uleiul de la ei. De obicei iti baga pe gat ulei Mobil1 10 w-40, semisintetic. Abia cand am ajuns acasa si m-am uitat mai atent pe eticheta uleiului am vazut ca scria "Recomandat tuturor autovehicolelor DIESEL, inclusiv cele cu motoare supraturate". Iti inchipui ca era sa fac atac de cord si sa las in urma o masina aproape nou nouta fara stapan. Dar mi-am revenit dupa ce am sunat un mecanic care mi-a zis sa stau linistit pentru ca uleiul este bun, doar traducerea este de cacao. Acum astept sa fac 20 de mii de km si sa merg din nou la revizie, desi ma ingrozeste ideea. Concluzie: Poti sa incerci Raver Service sau orice altceva, dar nu Arrow. Exista si Service Andromeda la intrarea in Constanta, dinspre Valu lui Traian, vizavi de R.A.R.
  7. In primul rand taximeTRISTII, care alearga fiecare sa mai insele cate un client. Tot timpul sunt grabiti, nu respecta nici o regula de circulatie, sunt agresivi si nesimtiti. Imi cer scuze fata de taximetristii care nu se includ in categoria descrisa mai sus, sunt sigur ca exista si asa ceva, poate si printre colegii nostri de forum. In al doilea rand, maxi - taxi -urile, care opresc unde nu te astepti, de obicei brusc in fata ta, de-ti vine sa te dai jos si sa-i tragi vreo doua soferului. In al treilea rand babalacii, care ies la plimbare cu masinile prin oras si incurca pe toata lumea din cauza vitezei prea mici, reflexelor intarziate si gesturilor obscene pe care le arata in caz ca ii claxoneaza cineva exasperat de faptul ca iar a prins rosul al semafor. Cam atat... P.S. In sfarsit mi-am varsat si eu nervii pe taximetristi...Ce bine ma simt..
  8. eu dau muzica tare si ma fac ca n-aud nimic!
  9. Eu stii la ce solutie m-am gandit ca sa elimin problema cu ceasul de bord la Matiz? M-am gandit sa-mi schimb telefonul mobil (comic nu?). Adica sa-mi cumpar telefon cu afisaj O-LED. Cred ca in felul acesta impusc doi iepuri dintr-un foc. Urc in masina, imi pun telefonul mobil cu ecranul O-LED, care are afisaj verde ce indica ceasul permanent pe suportul deja achizitionat si plec la drum. Suportul pentru telefon l-am cumparat de la Metro, la pretul de 250.000 si l-am prins de unul din aerisitoarele de bord. Sta bine si arata bine. Un ceas special pentru Matiz este prea scump pentru ce poate sa faca, deci nu se merita. In afara de asta, montarea lui este destul de anevoioasa. Desigur, asta este ideea mea, pe care o voi pune in aplicare destul de curand si nu pretind ca ar fi cea mai buna solutie pentru a avea ceas la masina. Am cautat si eu multe solutii pentru rezolvarea acestui mic inconvenient, inclusiv "chinezariile" de care se pomenea mai sus. La un moment dat, din cauza disperarii, am desfacut un radio cu ceas, din acelea desteptatoare, marca Watson, in ideea de a sustrage din el afisajul cu ceas. Dar pentru ca radioul nu-mi apartinea, m-am lasat pagubas. Am aflat mai tarziu ca oricum nu rezolvam nimic cu el. P.S. Un telefon cu ecran O-LED costa pana in 10 milioane. In cazul meu merita, pentru ca oricum vreau sa-mi schimb telefonul vechi.
  10. Eu sunt multumit, deocamdata, de lumina pe care mi-o ofera Matizul meu din 2004, model E-sun roof. Nu am schimbat nimic la sistemul de iluminare. Oricum, nu calatoresc prea des pe timp de noapte cu Matizul. In schimb, folosesc un Opel Astra, model 2003, care are faza scurta cam slaba. De fapt, Matizul lumineaza mult mai bine decat Opelul. Si credeti-ma, le-am asezat pe ambele in fata unui zid, ambele aveau farurile curate, motoarele pornite, etc. Atunci a fost un moment de mandrie pentru masina personala, adica Matizul, fata de masina de servici, adica Opelul. As dori sa aflu de la cei care se pricep, ce becuri s-ar potrivi cel mai bine la acest model de masina? Vreau sa fie puternice, sa lumineze clar, sa aiba lumina alba, sa nu afecteze instalatia electrica a masinii (tot alba) si sa nu fie obositoare in trafic, atat pentru mine, cat si pentru cei care vin din fata. Pretul nu este un element important. Pot folosi becuri Xenon? P.S. Opelul este dotat si cu un set de proiectoare in partea din fata, care au o lumina destul de slaba. Unul din ele s-a si ars de curand. Credeti ca se gasesc becuri si pentru proiectoare, care sa dea acelasi tip de lumina ca farurile? Am vizitat site-ul oficial Philips, dar nu m-am lamurit. Osanale, osanale, osanale...
  11. dsd

    Bancuri

    Stiti cum se saluta psihanalistii? Primul il intreaba pe al doilea: "Salut. Ce mai fac?"
  12. Multumesc pentru sugestii, Ronin. Sper sa gasesc bucsa cu pricina si un mecanic priceput. Pana acum nu am gasit asa ceva in Constanta. Ultima oara am fost la Autoklass (service autorizat Mercedes si Daewoo) si am platit 50 RON degeaba. Asteptarile mele au fost prea mari de la baietii de acolo. Zgomotul a reaparut dupa nici 10 KM!!! M-am simtit fraierit, jegmanit, umilit si nu cred ca este corect. Ce daca ai o masina de 4500 euro? Nu meriti aceeasi atentie ca un posesor de Mercedes? Se pare ca nu. Oricum, m-am obisnuit cu sentimentul acesta. Poate parea pueril ce scriu, dar cred ca sunt in asentimentul multora. Sa fie directia si tot ce tine de ea "calcaiul lui Ahile" al Matizului? Tin mult la masina mea, am investit sentimente si bani, dar in ritmul asta, ma gandesc serios la o alternativa, o masina mai...altfel. Macar masina sa o schimb. Oamenii vor fi intotdeauna aceeasi, indiferent ca lucreaza la o reprezentanta Mercedes sau la un service de coltul strazii, in Romania sau in alta parte. Ma bucur in schimb ca doleantele mele au fost citite si au trezit interesul unor colegi de forum, care au avut si bunavointa sa-mi raspunda. Sper din toata inima sa revin pe acest forum cu umila mea problema rezolvata. Si sa stiti ca sunt optimist din fire.
  13. dsd

    Despre Seriale...

    X Files si Seinfield
  14. Pestii exotici de acvariu pot fi considerati animale de casa? Daca da, atunci eu am animale de casa: 20 de pesti exotici. Am aceasta pasiune din copilarie si nu cred ca voi scapa de ea prea curand. A fost o problema cu pisica prietenei mele. A renuntat EA la pisica...intr-un final fericit. Cum am convins-o sa renunte? Am otravit pisica. Glumesc, desigur. A murit de batranete anul trecut.
  15. dsd

    Bancuri

    Stiti cum o cheama pe navasta manelistului Salam? Salam Victoria.
 

×
×
  • Create New...