Jump to content

tool

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About tool

  • Rank
    Forumist
  • Birthday September 13

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Campina
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E/AC
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    PH 14 UYI
  1. Problema mea este: La revizia de 30.000km (cu atiti km am luat-o)la service mi-au schimbat bujiile cu RN9YC si nu cu RN9YC4 -care ar fi diferenta? Dupa 6000km dintr-o data nu a mai vrut sa porneasca. Schimbat bujii (intrventie la fata locului) BERU Z20 14R-7DU ( Brand german dar fabricate in Franta) cu GAP 0,8 dar pe site producator spun "to be set to 0,7" http://www.beru.com/english/produkte/produktfinder.php?hersteller=DAEWO&modell=MATIZ+%28KLYA%29&typ=0.8&ktypnr=10005&action=step04 Ce sa fac sa le demontez si sa micsorez GAP ? la montaj mecanicul le-a scos din cutie le-a montat , cheie si gata. Dupa ce am citi 23 pag. apox toata lumea lauda NGK-urile (cele made Japan) dar nu se gasesc usor. Un link de unde sa cumpar ptr ca in zona mea comerciantii nu aduc NGK!!!!! (mai putin ocazii.ro din motive de incrdere) Multumesc.
  2. Buna idee, L-ai ncalzit ca sa se muleze? Poti sune cum ai procedat?
  3. Salut,

    Te mai ocupi de torpedouri?

    As dori si eu piesele

  4. florin_wow_2006, on 04 July 2010 - 12:29 AM, said: Eu din curiozitate, vazand ca in manualul matizului nu sunt prea multe detalii referitoare la calitatea uleiului, am aruncat un ochi in documentatie de chevrolet spark si acolo scrie clar ca se foloseste ulei ACEA A3/B3/B4, API SM. Pentru motorul matizului API SL este suficient. Am mai gasit inca o informatie zic eu utila, prin care se interzice folosirea de ulei ACEA A1/B1, A5/B5 pe motoarele astea pentru ca le-ar afecta pe termen lung si in anumite conditii le-ar avaria. Care sunt acele anumite conditii...nu stiu. Este importanta si avertizarea asta pentru ca in ambele variante, uleiurile indeplinesc ceea ce scrie in manualul matizului si anume clasificarea API dar nu si referintele de vascozitate la cald Tot cautind am gasit uleiul care ar indeplini toate cerintele :ACEA A3/B3/B4 ; API SM/CF ; GM-LL-A-0,25/B-0,25 Acesta ar fi Valvoline Syn Power 5w30/5w40 cu un plus ptr. 5w30 care are o norma GM in plus. aici: http://www.valvoline...006d6cde41b312c Ce pareri aveti, a folosit cineva? Din punctul meu de vedere motorul are prioritate, Nu costul uleiului.
  5. Salut tuturor, Sunt in ceata, dupa ce am citit 74 pagini tot nu am tras o concluzie clara. Care este cel mai recomandat ulei?( uneori experienta este mai buna decit "manualul") Masina are 35000km, acum are 10w40. Apelez la experienta celor cu multi km facuti cu matiz, eu am decit 5000 (am luat-o cu 30000km)si nu pot trage concluzii
  6. @piese daewoo : nu am primit raspuns la postul #46
  7. Are cineva un bloc cu ceasuri bord Matiz defect? si vrea sa scape de el As vrea sa fac ceva experimente pe el. Deasemeni tot pentru experimente una din oglinzile exteriore; poate fi sparta slicla carcasa ma intereseaza
  8. Pai pune poze sa vedem, mai ales la gama Daewoo pe mine ma intereseaza de ex: ptr. Matiz eventual si plasme daca ai.
  9. Are cineva un bloc cu ceasuri bord defect? si vrea sa scape de el As vrea sa fac ceva experimente pe el.
  10. Poti foto triple MATIZ 2 Bord complet (ceasurile: kilometraj,temperatura,rezervor) Matiz 2 cit costa? se potriveste pe matiz E/AC?
  11. tool

    Salut,

    A trecut ceva timp de cind ai postat dar totusi poate ma poti ajuta (cu un link macar) sa cumpar si eu. Nu sunt din Bucuresti.

    Multumesc

  12. Multumesc ptr. sfaturi Am reusit sa montez fetele de usi mai ramine problema minerelor . Pe spate axul macaralei iese citiva mm deasupra usii dar in fata sunt la acelasi nivel. in spate la usa am reusit ffff.greu sa pun maneta la restul nu.Cred ca o sa rog pe cineva mai cu forta sa impinga pina scapa siguranta.
  13. Cine a mai pus fete si cum a rezolva problema minerelor
  14. Stopurile clare mate intra in aceasta categorie? Nu modifica functionalitatea, culorile se respecta, singura modificare este la geamul stopului.
 

×
×
  • Create New...