Jump to content

mirel24dec

Membru
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mirel24dec

  1. asta cu pretul masinii de catalog e o problema. eu am luat acum 2 ani cruze LT 1.8 benzina si vopsea metalizata cu 13800(TVA inclus). am avut 12% reducere din pretul de baza deoarece am luat-o in leasing plus o reducere de 400 de euro de la dealer. daca socotesti ca recuperez si TVA-ul ca am luat-o pe firma masina imi iese sub 11.000 de euro. mie unu la ce dotari are mi se pare foarte avantajoasa. un coleg de al meu si-a luat o toyota corrola cu aceleasi dotari dar cu motor de 124CP benzina si l-a costat aproape 18.000(TVA inclus). Are 20.000 km si sunt multumit de ea.a avut o singura problema: bateria a curs. Mi-au schimbat-o pe garantie. apoi am citit pe net ca a fost un lot de baterii si la Chevy si la Chrysler si le-au rechemat pentru schimbare. A doua chestie se pare ca manerul usa dreapta se exfoliaza imitatia aia de nichel sau ce e. dar am citit ca se rezolva pe garantie. In rest sunt multumit de el si s-a reglat si consumul. E o masina foarte buna la cati bani costa. Oricum am un megane sedane de 70.000 de mii de km la firma si nu se compara cu Chevy. E 2 clase sub ca design si mai ales ca numar de greierasi. si masina aia noua a fost peste 17.000.
  2. Ca sa ne creasca un pic moralu: http://www.youtube.com/watch?v=5osKIS9Lnf8&feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=a_P09pnAci4&feature=channel si acuma ca sa vedeti ca americanii tot americani au parte de ce e mai bun mereu: [media]http://www.youtube.com/watch?v=nnVkXh4f-Tw&feature=channel[/media]
  3. Si eu am avut aceuiasi problema. mi-au schimbat-o in garantie. Ai observat tu ca dupa ce speli masina si daca da cu jetu pe roti bine nu mai scartataie? si mie la service mi-au zis ca e tot de la placutele ecologice. da am 5 mii de KM. cat sa mai tot scartaie?
  4. Am avut probleme cu bateria. a curs acidul din ea am fost la service si mi-o schimba in garantie. mai e cineva care are problema asta?
  5. Nu are decat AUX din pacate. EU am LT. Tre sa iei navigatie pt USB deci incerca motorul de 1.8 benzina sua de 2.0 diesel. nu cred ca o sa auzi pe cineva sa se planga de ele. trage super. la banii care ii dai pe ea mie mi se pare f buna masina. incearca sa iti configurezi o skoda cu dotarile unui cruze LT si o sa te cam ia inima sa vezi cati bani dai in plus. ati vazut asta? http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-diverse/articol-premiera-la-new-york-2010-chevroet-cruze-rs-5787063 si asta http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini-noi/articol-versiune-economica-chevrolet-cruze-eco-5789036
  6. Nu am stiut ca nu are harti de romania. intrdevar in mare parte e un moft..dar ca impact vizual e super. am vazut niste filme pe youtube cu Cruze cu navigatie si arata super bordul. Apropo de harti nici softu de la Audi nu are cine stie ce harti. e jalnic cel putin la nivel de provincie nu are mai nimic in el. cel mai bun e un PDA sau un navigator cu MIO sau IGO
  7. Eh da...dar motoru ala de 2.0 150 Cp e mult la demaraj peste 1.8 140 CP. Din pacate nu am avut bani decat de benzinar care e ok...da cine are bani ii recomand motoru de 2.0 diesel si navigatie...si intradevar e o masia superba.
  8. 4,5% pe an din valoarea masinii. cam 50 dfe euro pe luna la 1.8 LT vopsea metalizata
  9. cred ca ceva de genu asta e navigatia: http://www.youtube.c...h?v=m1NGNErLY8E Sunt curios daca e aia originala.
  10. Si-a luat cineva anvelope de iarna pt cruze? Si daca da de care 16 sau 17 si cat au costat?
  11. Are features foarte interesante numai ca are si niste chestii nasoale. 1. nu suporta decat 4 boxe. LT-ul meu are 6. 2. nu are magazie de cd-uri. Pe LT e CDplayer cu magazie de 6 cd-uri. 3. Oare topate comenzile si afisajele standard mai sunt integrate? Si pt cine e interesat uite o galerie foto superba cu Chevy Cruze: http://www.automarket.ro/drive-test/chevrolet-cruze-21854/galerie-foto.html
  12. Eu am avut logan de 1.6 inainte de cruze 1.8 si pot sa zic ca logan 1.6 merge mai bine decat cruze 1.6...dar loganu de 1.4 e mult sub cruze 1.6 cel putin mie asa mi se pare. Am mers cu toate. Motoru de 1.8 e genial din punctu meu de vedere fata de motoarele de pe logan cel putin. are nerv si e flexibil. 3.Cu ce masini ati compara-o ca si: performanta, comfort, calitate a materialelor. Mie mi se pare peste toyota corolla sau jeta la design si performante. ca si calitate a materialelor e sub golf si jeta dar peste megane/.
  13. Ce varianta? LT? Esti bun rau daca ai luat LT la banii astia 12500. Eu am luat-o cu 13.780
  14. ma sperii un pic. eu la logan 4 ani nu am avut nici o problema. sper sa nu patesc acuma cu cruze ca naiba ar trebui sa fie o masina superioara. e identica cu aia de opel decat ca are sigla de chevrolet pe ea.
  15. Deci da nu functioneaza decat daca dai un flash dupa ce scoti cheia din contact. apoi te poti da jos incui masina si mai tin 30 de secunde.
  16. Probabil ca da. Deci este un compromis ca sa zic asa. Decat deloc e bun si asta...ca farurile stau aprimse 30 de sec de cand te dai jos din masina si cand ajungi la usa casei o incui si se sting. Cica daca dai un blitz inainte de a cobora ar ramane aprinse. nu am testat inca. fratele meu are un opel astra gt si asa e la el. ma gandesc ca asa o fi si la chevrolet. testez si iti zic. o facilitate cool care am mai vazut-o e ca poti seta sa dea un claxson scurt de tot cand incui usa. asta e f buna...eu de multe ori mi s-a intamplat sa intru in scara blocului si sa ma intorc sa mai incui odata ca nu eram sigur daca am incuiat. ) Auzi...dar nu m-am uitat in care scrie pe undeva termenul de : follow me home? si scrie ca asa ar trebui sa se comporte? uite aici: se pare ca asa e si la bmw: stie cineva unde e senzorul de lumina la cruze? as vrea sa testez sa vad daca dau sa opresc farurile daca porneste automat daca acoper senzoru de lumina. ___________________________________________________________ Se pare ca exsista si o alta varianta de echipare in afara de S,LS si LT, si anume LTZ. Uite aici: http://www.team-bhp...et_cruze_60.jpg Cred ca e varianta care are si cheie electronica si oglinzi rectractabile electric si de asemenea lumini in parasolare si USB langa AUX la audio.
  17. Masina este achizitionata in leasing si spui ca te-a costat 13 800 Euro, versiunea LT 1,8L benzina. DA. la Di-bas auto in bucuresti. in pitesti era cu 400 de euro mai scumpa. nu faceau reducere. Cat este valoarea reziduala la sfarsitul contractului ? (sau ai achitat-o integral) am dat 35% avans si a ramas 20% valoare reziduala. Casco de 50 Euro pe luna il platesti prin firma de leasing sau direct la asigurator ? il platesc direct la o firma de brokeri de asigurari. cei de la leasing mi-au dat de ales din vre-o 5 oferte de asigurari si eu am ales pe care am vrut si platesc la o firma de brokeri de asigurari nu la leasing. oricum ma lasau si sa fac eu polita la firma de asigurari direct si sa o cesionez in favaoarea lor. Pai le-am setat sa stea 30 de secunde si noaptea cand deschid masina se aprind farurile automat. ziua am vazut ca nu se aprind.
  18. 1.Beep decat. pe masura ce re apropii de obstacol din ce in ce mai repde. la 40 de cm face continuu 2. NU 3. decar daca deschide cineva usa. atat. asa mi-a zis dealeru 4.e ok. 5. DA 6. 50 de euro pe luna casco la 1.8 LT 7. MANUAL In alta ordine de idei masina are f multe dotari standard pt care la alte masini platesti de te usuca. stii cat costa alarma si senzorii de parcare la skoda? sau computer de bord? cateva sute de euro fiecare. sa nu mai zic de magazie de 6 cd-uri sau ESP. Am masina deabia de cateva zile dar pot spune ca mi se pare super ok la pretul asta. sa vedem cat e de fiabila ca in rest ca si dotari si design este super la banii care ii dai pe ea. Ce va trebui sa platesti in plus e scutul(5 miliioane) ca nu are.
  19. ) ai dreptate. nu e ceva negativ..ca nah pe uscat o sa se comporte excelent. numa ca am avut eu un pic de disconfort ca am ramas cu ea odata un pic impotmolit si nu am putut iesi decat dupa ce am decuplat TC-ul. dar in rest masinuta este belea...cel putin pana acuma. daca va fi fiabila cred ca va fi o masina care se va vinde f bine in viitor. pacat ca nu am mai avut bani sa imi iau si navigatie...oricum bordul arata senzational noaptea Eu zic sa mergi pe cruze. si iti zic si de ce: - e model 2009. - e pe platforma de opel astra care e destul de ok - design-ul e incomparabil mai tare la cruze. 407 are deja cativa ani buni de cand a aparut pe piata deci are un design mai invechit
  20. da e vopsea metalizata si am luat masina de la di-bas din bucuresti. e luata in leasing fara rabla. au discount pt leasing. motoru de 1.8 e super fata de ala de 1.6. ala de 1.6 nu-l recomand la nimeni pt ca e f puturos pe masina asta. nu am luat diesel pt ca e mai scump si eu fac putin km cu masina(cam 10-12 mii pe an)
  21. Salutare sunt proaspat posesor de Cruze LT 1.8 benzina cutie manuala. Nu am decat 200 de Km facuti cu ea(am masina deabia de 2 zile) dar pot sa spun ca sunt f incantat de masina. Sper sa raman la fel si in continuare si sa nu apara probleme. La 13800 de euor(cat a fost pretul obtinut in urma negocierii cu dealer-ul) pot spune ca masinuta este f dotata. Cutia si motorul imi plac pt ca mi se pare elastica. Spre deosebire de vechea mea masina(Logan 1.6) care se gatuia destul de repede in 1 si a 2 asta are o plaja f mare de turatii in care se comporta f bine. Sunt inebunit dupa design-ul exterior al masinii. I-am pus si scut de plastic (5 mil) ca in romania e cam riscant fara. Ca parti negative ce am remarcat pana acuma ar fi ca, cotiera este cam scurta probabil si din cauza spatiului ca sa nu loveasca in frana de mana iar cauciucurile sunt de vara si pe zapada nu se comporta f bine. In rest mi se pare super masina la banii astia. Sper sa nu am nici o problema cu ea. Doamne Ajuta!
 

×
×
  • Create New...