Jump to content

laurentiu NT

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About laurentiu NT

  • Rank
    Forumist
  • Birthday August 29

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Piatra Neamt
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo HB
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    NT 06 FYM
  1. Trebuia sa schimbi si pompa de apa daca tot ai facut distributia.
  2. @thunder: Nu mai stiu exact ce cod aveau , dar o sa ma uit cu prima ocazie.De comportat s-au comportat destul de bine , mai ales ca le-am schimbat la 25000km.Mentionez ca nu am gaz pe masina.
  3. Din ce an este masina?Cand ai schimbat distributia nu ai schimbat rola intinzatoare si pompa de apa?Nu mi se pare un consum mare pe GPL...
  4. Cand aveam Dacie '88, i-am schimbat pur si simplu motorul cu unul de 1.4, iar cei de la RAR m-au sfatuit sa ma duc la un notar public si sa dau o declaratie pe proprie raspundere, precum motorul este cumparat de pe piata libera si nu provine din furt.Cu aceasta hartie m-am intors la RAR si mi-au repoansat serie noua pe motor si au trecut-o si in cartea de identitate.De plata nu am avut asa mult la RAR. PS .Asta in cazul in care in tara noastra este omologata o masina cu un asemenea motor.
  5. Placute frana fata...42 lei; Garnitura capac culbutori din pluta...17 lei; Bujii BERU ULTRA(cu 3 electrozi)....5 buc la 30 lei de la un bun prieten
  6. Zilele astea mi-am schimbat bujiile pe care le aveam (Champion) cu unele Beru Ultra cu 3 electrozi si pot sa spun ca se simte diferenta, motorul parca ''toarce'' altfel.
  7. @prozatos:dupa parerea mea ''papucul'' din poza este de la frana de mana.Am o intrebare:cand tragi frana de mana ti se aprinde in bord martorul?
  8. In octombrie am facut RCA la Grupama si m-a ajuns 211 lei pe 6 luni. PS. Astazi am intrat pe site-ul lor si am vazut ca s-a facut 492 lei pe 1 an
  9. Am pus ieri benzina Premium 95 de la Petrom cu 4.06 lei/litru
  10. Salutare tuturor!M-am hotarat sa imi prezint si eu , pe acest forum, al meu HB din '97 pe care l-am achizitionat in urma cu 3 ani si pot sa spun ca sunt f. multumit de el atat din punct de vedere tehnic cat si financiar.Ca dotari pot sa spun ca este varianta cu AC, dar fara geamuri electrice, motor SOHC care in prezent a ajuns la 175.000 km.Pun si cateva poze:
  11. Cielo HB din '97 cu motor SOHC. Consum: 6.2% pe ruta P.Neamt - Iasi si un 6.8% pe ruta P.Neamt - Odorheiul Secuiesc.In oras vara nu sare de 8.5%,iar iarna maxim 10%.Oricum eu sunt destul de multumit de consum.
  12. Eu am optat pe Matador Nordica si sunt f. multumit de ele, mai ales ca am avut de facut drumuri numai in zone muntoase si cu zapada din belsug.Ca pret pot spune ca am prins o oferta destul de buna 140 lei/buc.
  13. Pentru revizia de 170.000 de km am cumparat: - ulei Genuine GM 10w40(bidon 5l) -105 lei: - filtru ulei Mann- 12 lei; - filtru aer (origine)-15 lei. Releu semnalizare-27 lei.
  14. Salutare tuturor.Am un Cielo din '97 si are in jur de 175.000km si folosesc ulei GM 10w-40.Ce parere aveti despre acest ulei?
 

×
×
  • Create New...