Jump to content

Beratta

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Beratta

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Craiova
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Beretta
  • An
    1994
  • Nr. Inmatr.
    DJ 07 SUA
  1. pai sa fii sigur ca in bucuresti fara un 15-20 % consum nu as scapa, aici e mai lejer un pic, ms pentru link.
  2. si a mea este tot GT ca cea din bihor, numai ca eu am cumparat-o cu 500 de euro si cealalta e de vanzare cu 3000 de euro din cate stiu eu.Modelul asta s-a facut decat in 2 usi, despre butonul turbo nu stiu foarte nulte doar ce am scris mai sus ( asa mi-a spus fostul proprietar).Momentan nu circul cu ea pentru ca nu-s gata actele, saptamana viitore o sa-i fac o curatenie generala .
  3. As vrea s-o vopsesc neagra, ce ziceti ? e o idee buna ? pare interesant.
  4. DESTUL DE MULT. IN JUR DE 1800
  5. Beratta

    R O N D A

    Trebuie bagati ceva bani in masina, sper sa pui poze cu ea in primele etape de reconditionare cat mai curand. PS: Am si eu un wv Kafer (broscuta) din "68 care e intr-o stare mult mai jalnica decat a ta.
  6. Frumoasa sutica, s-o conduci cu placere, multi km fara evenimente neplacute.
  7. singura problema e ca am oglinda de pe dreapta rupta si nu prea gasesc s-o schimb .
  8. cam cat o dacie din "95.
  9. Intrebare : de ce bordul este gradat cu km/h in loc de mph? De obicei pe un bord de masina pur americana se trec in ultimii ani ambele gradatii... O viteza maxima atinsa ? e gradat in KM deoarece masina a fost facuta in america special pentru europa, a stat mult timp in showroom la reprezentanta GM din germania. viteza maxina cat arata bordul atat se duce.
  10. Consumul e verificat de la plin la plin dar pe timp de vara acum nu l-am facut, iti dai seama ca acum a crescut, la Farurile de la matiz nu e vopsea sunt niste pleoape din autocolant alb care se pot da jos oricand foarte usor.
  11. motoru e un V6 in stare perfecta de functionare masina a fost cumparata din Germania si a fost proprietatea dealerului GM din germania, cand se fabricau a fost expozor (masina de vitrina) in 2000 a fost inmatriculata prima data. are 79000 km reali pusa pe tester, telescoape pivoti, articulatii la roti sunt toata schimbate, mai am una lovita pentru piese. Pozele sunt facute acum pe intuneric, o sa fac si maine altele mai clare, da asa ca idee sunt bune si astea. la matiz nu mai pun poze cu motoru .
  12. Dupa masa am sa-i fac mai multe poze, cu consumul eu zic ca stau super bine 12% in oras si 8% afara la o vitezade 120 km, urmeaza un GPL ca sa mai reducem din cheltuieli.Tractiunea e pe fatza.
 

×
×
  • Create New...