Jump to content

degea

Membru
  • Content Count

    86
  • Joined

  • Last visited

About degea

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/24/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    degea_78

Profile Information

  • Din
    Bucuresti - Pantelimon
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    B-78-DEG
  1. La multi ani, vecine! Sa traiesti si sa-nfloresti!

  2. Salut, accepți schimburi? Îți ofer un kalos 2005 full + 2000 Euro? http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=21189
  3. http://memimage.cardomain.com/ride_images/...40018_large.jpg Cat de bine se vede, vreau si eu asa dar nu as da 2.000 lei, as prefera mai ieftin fara Navigatie, doar DVD.
  4. samyx vreau si eu folie, de unde ai luat-o? Cat ai dat pe ea? Presupun ca este ce-a omologata.
  5. Se poate scoate semnul cu totul sa ramana asa?? poza modifica in photoshop
  6. Razv daca nu o incalzesc cu siguranta mi se va aprinde MIL-ul deoarece in Bucuresti chiar nu ai unde sa o accelerezi ca trebuie sa pui frana, de 3 ori am patit asta. Oricum nu o turam mai mult de 3000.
  7. La 2000 scade, chiar azi am observat, am facut proba de minim 10 ori si de la 2500 scade la 2000, ia incearca si ai sa vezi.
  8. Eu ma gandeam ca mai bine ar ramane cu calamina pe supape sa le schimbe ca pana in august mai am garatie, si sunt sigur ca o sa mai am problema, acum oricum am de gand sa bag la 4 plinuri de benzina 1 aditiv (asa scrie pe GUNK) si poate nu are sa mai faca. Parerea mea: masina iarna trebuie bine incalzita inainte sa pleci de pe loc (lasata la relantii pana turatia ajunge la 900), eu unul nu sunt de acord cu turatul excesiv, deoarece sa curatat fara a exagera cu turatiile (3000 maxim) nu cred ca asta este rezolvarea, nici subturata. Eu schimb vitezele la 2500 si scade la 2000, adica nu merg cu ea sub 2000 dar nici 3500-4000.
  9. Am pus GUNK si am facut plinul, am mers pe A2 ca trebuia sa ajung la Fundulea, nu am trecut de 3000 de ture, desi incepuse sa licareasca dinou MIL-ul, asa ca am mers normal si in 2 minute sa stins si a fuctionat perfect, sau curatat supapele singure fara sa exagerez cu turatiile, am schimbat la 2500 si am mers in a 5-a cu 110 km/h (3000 ture). Benzina am pus tot 95 Petrom desi ce-i de la service mi-au recomandat de 98.
  10. Am fost azi dimineatza la Di-Bas, mi-a sters eroarea si mi-a confirmat ca am calamina pe supape, a zis ca daca intr-o sapt face lafel sa ma duc sa o las acolo si imi va schimba supapele si dupa cate am inteles face o rectificare, asta pentru ca masina a mai avut anul trecut in decembrie o curatare de supape si evident nu mai avea sens inca una.
  11. OFF TOPIC: mda...e clar aveo (kalos) sunt niste masini mai putin reusite, dar ca sa ne calmam unpic si sa nu exageram, am un prieten care si-a luat Hyundai Accent (nou) si vreau sa va zic ca sa imprietenit cu ce-i de la service, ii viziteaza cat de des se poate, are si el foarte mari probleme. Si ca tot am luat-o cu comparatiile intrati pe orice forum de la orice firma, toate masinile au probleme, unele diferite de altele. Crede-ti ca la ei lipseste rubrica "PROBLEME TEHNICE" sau e goala? Masini perfecte nu ai sa gasesti, si in nici un caz in banii astia, sper ca asta sa fie "necazul" lui aveo(kalos) ca sincer as fii multumit. Daca tot sunt off topic cu consumul nu ma plang, in matiz bagam 40 lei pe sapt pentru drumul la munca, acum bag 50 lei. ON TOPIC: maine fac plinul si bag GUNK, si am sa merg cu a 3-a cu 4000-5000 de ture pe A2 sa vedem ce iese, am sa vin cu detalii ce se intampla, daca este sau nu o solutie de a scapa de Engine Check (daca nu ii scot becul de acolo)
  12. aaaa...am intrebat ca ma geandeam ca in eventualitatea ca-mi vand Kalos-ul sa-mi achizitionez o masina NOUA si m-am gandit la Spark, fiind produs tot de "renumitul" CHEVROLET ma intrebam daca are aceleasi sintome ca si KALOS-ul sau se comporta ca Matizul. Satori nu trebuie sa fii nesuferit (desi ai reusit asta) ca nu are sens, mi-as fii dorit din suflet ca Kalos-ul sa fie o masina BUNA, dar NU e (din pacate). Detin una si nu sunt mandru de asta!!! Cand ma gandesc ca am refuzat un Polo 9N din 2002 imi vine sa ma
  13. Masina nu are defecte, nu am nici o vina ca e proasta din constructie, ce-i de la Chevrolet iti explica: "iti vindem o masina prosta, iti uram nu mai bine si nervi de otel" Nu dau o masina stricata, mai are inca si garantie.
 

×
×
  • Create New...