Jump to content

matias

Membru
  • Content Count

    167
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by matias

  1. matias

    Dacia Duster

    Vorbesti de finisaje banale si ti-ai luat aveo ?
  2. matias

    Dacia Duster

    Off road. Pare ca se descurca destul de bine...
  3. GM este singurul vinovat. Politica lor imbecila a dus ca una din cele mai respectabile marci auto din lume sa ajunga aici. Altii reusesc sa faca un nume din mimic (aici ma refere la vw si skoda) iar altii nu reusesc sa pastreze pe ce au pus mana. Asta este...MARE pacat...
  4. Ma refeream la cuplu dar intr-adevra daca mergi putin nu merita diferenta de pret. Cum se comporta dupa 2000km?...ceva probleme? Cum ti se pare motor+cutie 6 raporate spre desebire de combinatia mai veche cu 5 trepte cutia (pe care o am eu)?
  5. Superba masina. Daca iei lucrurile matematic, pe hartie par ca sunt variante mai bune ca M3 - golful, focusul, 308 etc. In momentul in care mergi cu toate realizezi ce echilibru (aproape) perfect au reusit sa faca cu M3. Eu am amers cu dci-ul de 1.5 si 105hp. Impresionant. Extrem de stabila si totusi suspensiile absorb foarte bine toate denivelariel, foarte bine finista motorul demential. Recunosc ca dupa 140000km cu 1.6 16v acum as alege fara ezitare 1.5 si 105 hp. Dupa mine singura masina din clasa asta care depaseste M3 este golful 6 dar este si mai scump. Sa te bucuri de ea
  6. matias

    Megane III

    Exact asa cum face W cu tdi-u' de 2 L ... mai bogdane cand te vad cum te chinui sa demonstrezi niste aberatii....
  7. matias

    Dacia Duster

    Se pare ca pozele care au circulat pe net nu reprezinta varinata finala ci pare a fi un fel de "beta" http://www.adevarul.ro/articole/dacia-va-a...odel-sport.html "Oficialii Dacia nu au dorit să comenteze asupra veridicităţii fotografiilor aparute joi, 2 iulie, pe internet, ce par să dezvăluie viitorul SUV Dacia, model pe care constructorul îl va lansa în prima parte a anului viitor. "Va trebui să mai aşteptaţi încă nouă luni, până va fi dezvăluită maşina. Oricum este foarte frumoasă, mult mai interesantă decât aceasta din fotografii”, au fost comentariile oficialilor constructorului piteştean."
  8. matias

    Dacia Duster

    Ca sa folosesti frana de mana trebui sa iei in brate coteira.
  9. matias

    Dacia Duster

    Laud dacia ca o compensare la injuraturile primite pe forum ) . Nu am dacia (de cat ca masina de firma) si probabil ca nu o sa am niciodata ca masina personala.
  10. matias

    Dacia Duster

    Hoover este un rahat de masina. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar mi se pare sub orice critica.De la casetofonul cu leduri pana la faptul ca frana de mana era pozitionata in partea drepta, lufturile de bagi degetul etc da senzatia de lucruu prost facut. Despre suv-ul dacia - bravo . Nu rupe gura targului ca design dar sunt sigur ca o sa fie o maisna care o sa-si faca treba asa cum si loganul si-a facut-o. Intr-o combinatie cu un 1.5 dci si 85 cai probabil ca o sa fie idela de alergat prin coclauri.
  11. In afra de faruri (elba) si esapament eu nu am vazut alta piese romanesti pe logan. Pana si oglinzile sunt magneti-marelli.
  12. Problema cu loganul este ca nu prea se strica . O avea plastice proaste dar este o masina foarte fiabila. Cel putin ale noastre asa au fost. Intr-o alta ordine de idei nemtii nu sunt chiar asa senili cum ii credem noi. De ce nu cumpara gily? sau great wall? Daca masina era proasta nu dadeu nici diferenta de 4-5000E pebtru un logan.
  13. ... foarte tare. Intamplator si eu mai trec prin germanica si sa mor daca am vazut vrun kalos...de fapt nu prea vezi GM in general (daca nu pui opel la socotela).
  14. Nu-mi amintesc ca W sa fi avut vro intentie sa ia dacia ... lucru normal atat timp cat aveau skoda. De fapt nu stiu daca cineva vroia sa se bage in rahatu ala in acel moment... Ce lucru bun a facut renault la pitesti se vede comparand cu ce a facut ford pana cum la craiova...adica nimic. Faptul ca unii dintre noi nu recunosc acest lucru nu este de inteles. Acest popor ramas in urma din punct de vedere tehnologic, invechit, fara infrastructura, (Franta adica - caracterizari preluate de pe acet forum) a reusit sa faca o uzina comunista, fara nici o sansa reala de redresare sa apara intr-un astfel de clasament intr-o tara precum germania si unii dintre noi sa sa-si dea cu parerea ce si cum ar fi trebuit de fapt sa faca.
  15. Parerea nemtilor despre dacia: http://www.jdpower.com/corporate/news/rele...aspx?ID=2009116
  16. Te referi la 1 senzor care se murdarea si costa vro 400 mii lei vechi . Singurele probleme pe care le-au (sau le-au avut) motoarele 16v de la renault au fost bobinele de provenienta sagem care pica (u) prematur. In rest sunt motoare solide si fara pretentii in ceea ce priveste carburantul. Descrierea motorului pe dacia.ro: http://www.dacia.ro/#/despre-noi/noutati/i...-motor-1-2.html
  17. 1.2 sunt motoare necesare nu neaparat de buget. Motorul de 1.2, din punct de vedere tehnologic, este mai avansat de cat mpi-ul de 1.4. Pe sandero era necesar un astfel de motor care sa-l inlocuiasca pe cel de 1.4. Nu stiu cat de potrivit este pe logan...dar tinand sema ca nu toti romanii au sange de shumy probabil ca motorul isi va face treba.
  18. matias

    Cruze In Romania

    Nu-i vorba de forum. Nu pot sa spun mai multe... Masina este reusita din punctul de vedere al fiabilitatii si o catastrofa in ceea ce priveste designul exterior. Practic nu are probleme de fiabilitate. Sunt extrem de curios sa aflu de la laurentiu niste exemple cu probleme cronice ale masinii...sau macar niste probleme pe care el le-a intalnit.
  19. matias

    Cruze In Romania

    De la ce se mai intampla pe la IPSO si nu in ultimul rand dupa sectiunea reno.ro. Daca la statisticile servisurilor este greu de ajuns pe reno.ro poate intra oricine sa-si faca o idee despre fiabilitate unui anumit model.
  20. matias

    Cruze In Romania

    Cum ai ajuns la concluzia ca laguna 3 nu este fiabila?
  21. matias

    Megane III

    ... ) Adio baieti. Chiar nu merita sa pierzi vremea p'aici.
  22. matias

    Megane III

    Parerea mea despre propriul popor este mult mai proasta. Si din pacate nu este doar parerea mea... PS Revizuieste-ti limabjul. Eu nu am spus nimic de tine si de ai tai. Ma refeream la cu totul altceva...
  23. matias

    Megane III

    @Tolin Despre franceji se spune ca sunt: laudarosi, fanfaroni, aroganti si superficiali De unde ai scos-o?. Am cunoscut fracezi si trebuie sa-ti spun ca esti pe langa total. Se potriveste mai bine poporului nostri mioritic care-si da malaiu pe meratan SH si mananca gem cu mamaliga. Nu inteleg de unde atat ura impotriva unora care de-a lungul istoriei nu ne-au facut nimic...sau mai nimic in comparatie cu altii (rusnaci, nemti, chiar si englezi).
 

×
×
  • Create New...