Jump to content

kstor

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About kstor

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    braila
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo 1,4 16 v
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    br07mok
  1. A optat cineva pentru reconditionarea casetei de directie? Am gasit cateva oferte, in jur de 1000 lei.
  2. Am patit-o azi in Predeal, fiind in concediu. Are cineva de prin zona vreo solutie? Multumesc.
  3. Aveo sedan 1,4, dobandit februarie 2007, 53 000 km, foarte sonor suspensie fata. I-am schimbat palier amortizor(2), bucsele brate, dar tot latra, asa ca am schimbat si bieletele antiruliu. Abia dupa inlocuirea acestora s-a vazut diferenta. Nici nu va inchipuiti ce galagie pot face sarmele astea doua, cand sunt uzate. Poate stiati, dar am vrut sa nu se mai chinuie si altii. Cu respect!
  4. Vreau si eu roti echipate de iarna. Am jante de 15" aliaj si m-ar interesa gume de iarna de gasit in zona Gl-Br(sunt al dracului de rare). Ar merge si jante de 14" cu 60 inaltime, dar nu stiu ce variante de la alte marci merg. Ma lamureste cineva, va rog?
  5. Desi butonul de pe portiera se ridica, aceasta nu se deschide. Dupa o perioada de timp de rulat cu masina, functioneaza normal, insa daca o las mai mult in parcare iarasi nu se deschide. Le-am zis celor de la service, dar cum se intimpla de obicei, acolo a functionat, pentru ca am dus-o pe roti. Are cineva vreo solutie?
  6. Multumesc tuturor, voi discuta cu seful de service, fiind avizat acum si voi lua o decizie.
  7. Am luat in calcul aceasta posibilitate, dar as dori sa stiu ce pot lua, sa fie lucru bun, dar si acceptat de Radacini.
  8. Pentru revizia de 45k am retinut ca un ulei bun este elf sxr 5w30, cu un filtru Mann sau Purolator, dar nu stiu despre celelalte filtre(benzina, polen) si ce-o mai trebui. Am Aveo 1,4 Platinum 2007 si parca n-as mai vrea sa pun ce vor cei de la Radacini, mai ales ca in februarie se duce si garantia. Ceva sugestii? Multumesc!
  9. Nu am inca necazuri cu radiatorul, dar m-a preocupat "cestiunea". Din pacate, preocuparea a fost doar din partea mea, cei de la reprezentanta manifestandu-se la modul "la seria asta nu-s probleme". La revizia a IIa au avut grija sa-mi decupleze piuitul de la inchidere, dar de radiator nu s-au interesat. Personal stiu despre o situatie de radiator spart si inlocuit fara obiectiuni. Nu avem printre noi vreun jurist bun in materie, care sa ne invete oarece demersuri, astfel incat preocuparea noastra sa revina celor care fac si vand asa ceva? Stiu ca e greu de gasit un astfel de consilier, pentru ca unul tare are de la Audi in sus, dar cine stie...?
 

×
×
  • Create New...