Jump to content

iulian2009

Membru
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

About iulian2009

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/30/1982

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Iasi
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. Desi topicul este vechi...si a prins praf, va salut si eu si va stresez cu o oarecare nelamurire. Am achizitionat de curand un Matiz, fabricatie 01.2005. In carte este Euro 2 ( X4 ), am conector ALDL, dar... nu am delcou ci aprindere electronica... despre care stiu ca s-a pus la euro 3. Asadar... Cu ce interfata de diagnoza pot lucra pe ea? Din ce stiam la euro 2 check-ul ramane aprins pana la pornirea motorului, dar la mine se stinge dupa 4 secunde...chiar daca nu am pornit motorul. Multumesc.
  2. Eu mi-am montat pe cielo coloana reglabila cu tot cu volan, de pe o nexia. Cu claxonul este mai mult decat simplu. Din contactul alunecator de nexia, iese un manson galben cu 3 fire in el. 2 pleaca la o mufa albastra si 1 la o mufa portocalie. Se taie firul la intrarea in mufa portocalie si se leaga la firul verde al masinii, cel de deasupra coloanei care vine la papucul acela din contactul alunecator original. Si asa ai claxon.Nu uitati sa scoateti acel contact de pe coloana.
  3. Si totusi nu a ramas nimeni la titlul topicului...Stiu ca e vechi dar re-intreb eu: cum se demonteaza bordul COMPLET, adica sa dispara tot ceea ce tine de "coaja" si sa ramana doar cablajul electric (in aer) pana la peretele dinspre motor. Este necesara demontarea volanului sau nu? A facut cineva asta? Multumesc.
  4. Cine a zis 1.5? Daca am spus calibra probabil trebuia sa si specific 2.0 16v
  5. Este vb de o Nexia, cu motorul de calibra pe ea. E vechi filmuletul si apartine unui ceh.
  6. Ce nu inteleg eu e urmatorul lucru: la tr IV ai 64k km la tr V ai 65k km...cum vine asta? Si apropo pozele sunt luate cu print screen dintr-un filmulet pe youtube. Izbitor de asemanator si bord si km. Este acolo si filmuletul cu 195km/h
  7. Revin si eu cu o intrebare desi nu s-a mai raspuns de multa vreme pe acest post. Pentru Cielo 96` exista o varianta de bancheta spate (eventual cu cotiera in ea) care sa se potriveasca ? Arata si urat si ma dispera din cauza tetierelor incorporate care imi stramba ingrozitor husele, iar huse facute la comanda pentru asa ceva costa 350 de ron. De aceea m-ar interesa daca stie cineva si pentru bancheta spate o compatibilitate. Placut si estetic ar fi sa mearga cele de pe Astra G
  8. NU se potrivesc. Am fost in service cu ea, cu mecanicul langa mine, injectoare de logan 4 bucati le primeam moka daca se potriveau.Asadar e basm.
  9. Intervin si eu in discutie cu o alta intrebare referitoare la termosuflanta de pe cielo: este altceva cu un debit mai mare de aer (adica sa sufle mai tare) compatibil de pe alta masina si care sa poata fi montata fara modificari? Codul termosuflantei ar fi 96212678, ca si piesa de catalog, iar pentru motorul acesteia codul este 96168699 . Am incercat sa caut ceva echivalente dar degeaba.
  10. Salutare tuturor. Revin cu o veche problema si anume injectoarele de Cielo SOHC (8 valve) din `96 + GPL. Peste tot se spune ca se mai potrivesc de Astra F, de la nu stiu ce alt opel si asa mai departe. Intrebarea mea este: Concret, are cineva sau stie modelul exact? Astra F (ce motorizare) sau orice alt motor. Citisem pe alte site-uri ca se mai potrivesc de, citez "astra, vectra, kadett, racer, cred ...daca mai retin bine ca merge si de pe ceva suzuki si de la golf...dar nu garantez. " . Pe un post aici pe forum gasisem pe cineva ca si-a pus de renault si a obtinut consum mai mic dar si ca masina se "infinge" mai bine, dar nu modelul concret. Este totusi o problema si de aceea rog pe cei avizati, care stiu concret un model ce se potriveste, nu doar pareri, sa impartaseasca acest lucru cu noi. Un cod de injector, un cod de motor (sau macar litraj, model), ceva sa ne ajute in cautari. Va multumesc.
  11. Am incercat suficient de mult sa le intaresc si degeaba. Sunt si foarte scurte, loc mic, plastic subtire. Singura solutie este sa gasesc ceva de pe o alta marca sa se potriveasca (nu 100% ca e imposibil cred) dar macar sa le pot adapta si sa arate normal nu a tiganeala
  12. Poate nu m-am exprimat eu bine dar nu am probleme la partea lor electro-electronica. Ele cedeaza fizic. Urechiusele alea de plastic pacatoase din interior se rup foarte usor. Voi cauta la inca 2 centre de dezmembrari in Iasi sa vad poate gasesc .
  13. Multumesc de idei. Sunt constient ca cele cu blocare portiere au circuit separat si implicit placa electronica separat. Nu e neaparat sa o si fac "activa" dar pentru geamuri nu stiu de care sa iau. La dezmembrari nu am gasit de cielo si nu stiu ce anume sa incerc (dar sa mearga din prima cu cateva eventuale mici modificari)
  14. Salutare tuturor. Vin si eu cu o mica intrebare: la cielo exista un alt panou de comanda centrala a geamurilor (pe usa soferului model GLE) de pe o alta masina (mai fiabil)? . Intreb acest lucru deoarece am schimbat deja 2 si nu sunt tocmai ieftine. Abia le ating si cedeaza urechiusele din interior. Aceeasi poveste si pentru comanda de pe portierele pasagerilor. Am vazut ca cea de espero e super draguta si are si "door lock" pe ea (nu e greu de adaptat pe cielo comanda centrala de blocare portiere) dar nu stiu daca s-ar potrivi. De aceea va rog ORICE model care s-ar potrivi si imi poate fi recomandat il montez fara nici un regret. Nici macar nu trebuie sa aiba lumina in el. Multumesc.
 

×
×
  • Create New...