Jump to content

danutzzul

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About danutzzul

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/10/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    danutzzul

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matizache
  • An
    2005
  1. Aduc stelele....:)

  2. Salutare! Am patit-o si eu azi. Mi-a sarit un pusti in fata masinii de dupa un autobuz. Viteza n-aveam. De vazut l-am vazut cu coada ochiului si am franat. Poate nu s-ar fi intamplat nimic dar tipul pur si simplu a sarit si-a aterizat pe parbrizul meu. Asa ca m-am ales cu parbrizul spart pe jumatate si cu capota putin indoita. Probabil de la picioarele lui. Tipul s-a ales doar cu cateva zgarieturi. N-a vrut sa mearga la spital dar a fost o salvare pe acolo si l-au vazut si au zis ca e ok. Am stat vreo ora sa vina cei de la accidente la fata locului. Dupa ce in sfarsit au venit ne-am dus la Udriste. Acolo l-au pus pe el sa completeze o declaratie si l-au trimis acasa. Am completat si eu o declaratie dar inca nu s-au uitat pe ea ca trebuiau sa plece la alt accident. Asa ca trebuie sa ma duc iar diseara pe la 20.30. Poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. Ar fi binevenite. Masina vreau s-o repar pe casco care este la Omniasig. Cred ca daca stau dupa tipul ala sa-mi plateasca parbrizul si capota raman cu masina asa. Intrebarea mea este urmatoarea: Se poate sa-mi fac eu masina pe casco si pe urma ei sa recupereze banii de la pieton? Ca pana la urma urmei el a fost cel vinovat. Daca s-ar fi uitat pe unde merge n-ar fi sarit asa in fata masinii. Trecerea de pietoni era la vreo 15 metri de locul unde s-a intamplat. Daca imi fac masina pe casco pe urma trebuie sa platesc si reintregirea politei. Si tot eu ies pagubit din inconstienta altora. Puteti sa-mi recomandati un service Daewoo care lucreaza cu Omniasig? Capota este putin indoita. Se poate schimba pe casco? As prefera sa fie schimbat si nu indreptata. Nu vreau sudura si chit pe masina mea care n-are decat 6 luni. Multumesc pentru rabdarea de a citi postul meu kilometric.
  3. Salutare! Azi am reusit sa schimb bujiile si PCV si si-a revenit masina. Nu stiu daca era de la bujii sau PCV ca le-am schimbat in acelasi timp. Ce conteaza e ca merge iar bine si nu se mai aude ca un tractoras. Multumesc tuturor!
  4. @tolin_afc Filtrul a fost schimbat la revizia de 10.000 in martie. Acum am aproape 15.000 @alexmohora multumesc pt link-uri o sa citesc ce scrie pe acolo imediat. As schimba bujiile dar momentan sunt intr-o acuta lipsa de fonduri. @sprite Nu stiu exact ce face valva PCV dar o sa citesc topicurile referitoare la asta La cablul de acceleratie nu s-a umblat pana acum. E asa cum a venit din fabrica. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Sper sa ii dau de cap. Va tin la curent.
  5. Salut! Daca s-a mai discutat aceasta problema pe alt topic imi cer scuze dar nu am reusit sa-l gasesc. Matizul in cauza este Euro 3. A fost cumparat in Decembrie 2005 iar la ora actuala are 14,700 km. Problema este urmatoarea: in orice treapta de viteza la mers constant se simte ca si cum as lua mereu piciorul de pe acceleratie. Parca as merge in hopuri. Daca accelerez mereu este merge ok. Nu se simte decat la mers constant intr-o viteza. Sper sa intelegeti din aceasta explicatie cam despre ce este vorba. Daca nu o sa incerc sa ma explic mai bine. Poate unii dintre voi care va pricepeti mai bine la motoare cunoasteti fenomenul si ma puteti ajuta macar cu sfaturi. De asemea as aprecia daca puteti sa-mi recomandati un mecanic la care sa ma duc. M-as fi dus la Pepinno dar el nu o sa lucreze cam o luna. Nu pot sta cu masina in halul asta atata timp pentru ca este foarte enervant. Multumesc! LE: Filtrul de aer l-am verificat acum cateva zile cand am scos restrictorul si parea curat. Merge la fel si cu restrictor si fara deci nu cred ca ar fi de la el. Am dat si reset atunci dar nu-mi dau seama daca a fost reusit sau nu. O s-o fac iar. Ramane sa verific fisele si bujiile si sa revin. Thanks!
  6. Am scos si eu restrictorul ieri. Prima impresie e ca merge masinuta mult mai bine. Pana acum cu a 2-a la 40 si a 3-a la 60 parca cerea motorasul schimbarea vitezei. Fara restrictor se aude super motorul chiar la 70 in a 2-a. A inceput sa sune a motor. Parca si accelereaza mai bine. Revin cu impresii dupa un drum mai lung. Inca sunt in faza de teste dar sub nici o forma nu mai pun restrictorul ala la loc (decat la revizii)
  7. Efectuat revizie de 10.000Km (10.200 reali) azi la GGA. La recomandarea mecanicului (Pepinno) am cumparat ulei de motor OMV 5w40 si de cutie OMV ATFII. Preturi: Ulei motor+Ulei cutie = 135 RON Filtre (aer+ulei+benzina) = 55 RON Manopera = 77 RON TOTAL = 267 RON Per total sunt super multumit. Masina merge mult mai bine si scaunul pasagerului nu mai vibreaza. A curatat si IAC si a pus scanneru pe masina. Mi-a gasit si o problema la amortizoare si o sa ma duc sa le fac pe garantie saptamana viitoare. Membrii Daewooclub cu autocolant au parte si de reducere la manopera Recomand!
  8. Salutare!Bun venit in clubul LADA. Eu tocmai am iesit din club ca am vandut-o pe-a mea. ) Aveam o Lada 1500. Din pacate sau din fericire pt mine a lovit-o frate-miu asta iarna si asa m-am ales cu Matizul. Pacat de masina ca bagasem in ea o groaza de bani asta vara. Totul in motor era nou, capete de bara, etriere, placute de frana etc etc... Am bagat de 3 ori mai mult decat am luat pe ea asa lovita. Dar acum am vandut-o si am scapat de stres. Era buna ca masina si fugea de rupea pamantul. Carburatorul ala dublucorp e meserias. Dar chiar si cu un carburator de dacie tot fuge si chiar mai bine decat o dacie berlina. Nu m-a lasat niciodata in drum cand eram in afara orasului dar in oras mai facea figuri cand o apuca. Aveti grija de ele. Si daca va duceti la moldovenii aia la obor sa luati vreo piesa cascati bine ochii ca majoritatea sunt contrafacute si nu tin prea mult. Recunosc ca ma simteam mai bine in ea decat in Matiz. E mai lata si mai stabila in curbe daca ai amortizoare bune. Iarna e super sa te invarti cu ea pe zapada. Si vara e ok dar pe praf. Sincer mi-as lua alta dar numai asa pt distractii de week-end... niste cerculete ceva ca se invarte misto. Sa le stapaniti sanatosi (LAZILE) si sa aveti grija de ele!
  9. A mai vazut careva "The 4400" sau sunt singurul?Si Lost e interesant. Azi apare episodul 13.
  10. Kamarad tie nu ti-au dat prima revizie gratuita? La mine a fost gratuita.
 

×
×
  • Create New...