Jump to content

gabidana

Membru
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gabidana

  1. Salut ! Si eu am patit acelasi lucru si, tot dupa ce am schimbat complet distributia in urma cu 2 sapt. La mine se si tura putin atunci cand aparea acel martor. Cand m-am intors la mecanic sa-i arat, mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca este de la senzorul (sau ce este) care este prins cu o piulita langa filtrul de aer, ca nu face contact bine. Mi-a umblat la el si, intr-adevar, o perioada nu a mai facut. Acum 2 zile a revenit martorul aprins (plus masina turata la 1500 la relanti), am umblat eu la acel senzor, l-am mai apasat si a disparut. Ieri a aparut din nou insa, nu am mai umblat si s-a stins singur. Inca nu am mai apucat sa ajung la mecanic sa vad ce zice. Verifica daca nu tot de la acel contact imperfect al acelui senzor se intampla si la tine. Daca mai aflu ceva, va spun. Salutare tuturor !
  2. @AnduDTM Salut, Pana acum am avut 2 Sava Eskimo S3 de care am fost f.multumit, insa trebuie sa mai iau doua (asa este legea ), asa ca, ce oferte ai si pentru mine pentru 2 anvelope iarna, de Cielo, dimensiuni 175/70/13 ? Multumesc anticipat !
  3. Am primit covorasele, sunt super. In sfarsit am niste covorase de calitate. Multumesc.
  4. Salut, Ne dai si noua, te rugam, datele acelui service si nene de care ai fost multumit, pentru ca si altii ar avea de indreptat si vopsit cate ceva la masina . Sau vrei sa-l pastrezi numai pentru tine ? Multumim.
  5. Salut Mircea ! Ti-am trimis si eu o comanda de covorase Cielo pe PM. Te rog sa-mi confirmi ca ai primit mesajul. Multumesc !
  6. Salutare tuturor ! Si eu am apelat la serviciile lui Andrei si, cu mana pe inima, pot sa spun ca serviciile oferite de el sunt prompte si de calitate. Cu siguranta voi apela de acum inainte tot la el (de fapt chiar trebuie sa ma duc din nou saptamana viitoare pentru schimb placute si becuri ) si il voi recomanda cu incredere si altor cunoscuti. Intr-adevar, asa ar trebui sa fie toti mecanicii ! Din pacate, el este singurul de pana acum care a stiut cum sa se comporte, sa-si respecte programarea si sa lucreze ca la carte. Multumesc Andrei si sanatate multa celui mic !
  7. gabidana

    Bancuri

    Some of the Best 'Out of Office' automatic email replies : 1. I am currently out of the office at a job interview and will reply to you if I fail to get the position. Please be prepared for my mood. 2. You are receiving this automatic notification because I am out of the office.If I was in, chances are you wouldn’t have received anything at all. 3. Sorry to have missed you,But I’m at the doctor’s having my brain and heart removed so I can be promoted to our management team. 4. I will be unable to delete all the emails you send me until I return from vacation. Please be patient, and your mail will be deleted in the order it was received. 5. Thank you for your email.Your credit card has been charged $5.99 for the first 10 words and $1.99 for each additional word in your message. 6. The email server is unable to verify your server connection.Your message has not been delivered. Please restart your computer and try sending again. 7. Thank you for your message, which has been added to a queuing system.You are currently in 352nd place, and can expect to receive a reply in approximately 19 weeks. 8. Hi, I’m thinking about what you’ve just sent me.Please wait by your PC for my response. 9. I’ve run away to join a different circus.
  8. Am cumparat de la el si Babeasca si Feteasca. Vinul este intr-adevar foarte bun, iar colegul nostru de forum/vanzatorul este serios, de incredere. Puteti sa apelati la el cu toata increderea. Liviu, multumesc mult !
  9. gabidana

    Bancuri

    Cada de apa Un jurnalist întreaba directorul unei case de nebuni: - Care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav? - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Îi cerem pacientului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zâmbind, spune: - Orice om normal ar lua cana. - Nu, un om normal ar scoate dopul de la cada ... Comparatie Diferenta dintre o femeie si o gaina ? Gaina sta linistita pe oua. Blondele O blonda suna disperata la Politie: - Mi-au spart masina, mi-au furat totul... si volanul, si pedalele, si schimbatorul de viteze, totul. Peste o ora revine mult mai calma cu alt telefon: - Va rog sa ma scuzati, m-am urcat in spate. Test de dragoste neconditionata Incui nevasta si cainele in portbagajul masinii. Dupa 2 ore deschizi portbagajul si vezi cine se bucura ca te vede...
  10. Buna ziua ! Va rog, dati-mi cea mai buna oferta la RCA ptr. : -Cielo din 1997,capacitate 1498 cmc, -proprietar 44 ani, -localitate: Bucuresti Multumesc !
  11. Telefonul este 0722207997. Am vb acum cu dl.Martin care mi-a spus ca, deoarece s-a reprofilat pe alarme imobile, nu mai ajunge la Radacini decat max. o data pe saptamana, si tot trebuie sa-l suni ca sa afli in ce zi si sa faci programare.Pretul a zis ca este aprox.150 RON (+/-)si operatiunea dureaza cateva ore. M-ar interesa si pe mine asa ceva insa nu stiu daca ar aduce vreun avantaj, gandindu-ma ca si luneta are sistem de incalzire/dezaburire si cand ploua tot nu poti sa vezi prea bine prin ea(apa nu se usuca/evapora).Partea proasta la Cielo este ca oglinda nu este protejata de o margine mai iesita, ca o streasina, asa cum este la alte masini.
  12. Salut Mircea ! As vrea sa cumpar un set de covorase pentru Cielo. De fapt m-ar interesa niste covorase-mocheta, ca sa nu se mai innegreasca incaltamintea soferului de la cauciuc (ca pana acum), dar nu stiu daca ai asa ceva. Care ar fi pretul ? (sunt din Bucuresti) Multumesc anticipat pentru raspuns !
  13. Salut ! Spune-mi,te rog, daca ai si la ce pret urmatoarele : - panou comanda aer conditionart si incalzire Cielo '97 - capacul claxon de la volan Cielo'97 - chestia de la sofer in care se baga centura de siguranta (ce cu un fir de la clopotel) Multumesc anticipat pentru raspuns !
  14. Dupa 4 ani, m-a lasat Bosch-ul(inca de iarna trecuta facea figuri, insa a mai dus aproape un an). L-am inlocuit cu o baterie Tudor (60A,540 mAh) cumparat de la o firma din Cluj, pret 270 RON. Sper sa tina si asta cel putin 4-5 ani.
  15. Discuri ventilate Cielo + placute Hi-Tec Cielo : 239 RON de la magazinul de pe Crizantemelor (cu reducerea acordata membrilor foumului ).
  16. Schimbat : - 1 pivot - garnitura baie ulei - bucsile din capetele arcurilor spate. - arcuri spate - ulei motor - filtru ulei Total piese : 450 RON (mai putin uleiul si filtrul, restul au fost cumparate de la mag. de pe Crizantemelor). Manopera (mecanic particular, nu in service): 70 RON (am dat 100 RON pentru ca am fost multumit cum a lucrat).
  17. Am cumparat si eu ieri niste piese de la ei si intr-adevar pentru membrii forumului se acorda reduceri (frumusele). Preturile sunt la fel ca la mag. APACA.
  18. gabidana

    Portbagaj Cielo

    Nu sunt convins ca se poate monta portbagajul SINTEROM pe barele dedicate CIELO, fara niste "cleme"confectionate in regie proprie !-La mine nu a mers asa ca, mai bine studiati problema inainte de a da banii ! Bafta, Acum o luna am vazut in trafic pe cineva care avea portbagaj clasic de Dacia montat pe Cileo. L-am intrebat din mers si mi-a raspuns ca a trebuit sa rupa piciorusele si sa le sudeze invers deoarec e prinderea este invers ca la Dacie ... Ma bate si pe mine ideea sa-mi pun un astfel de portbagaj, insa trebuie sa gasesc pe cineva care se pricepe sa faca asta. Daca aflati pe cineva priceput
  19. gabidana

    Paste Fericit!

    Hristos A Inviat ! Sarbatori Fericite ! Multa sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi. Si de colegii de forum ... Lumina in suflet si in viata !!!
  20. Salutare tuturor ! Am cumparat si eu un Panasonic DMC-LZ7 si am facut cateva foto, atasate. Insa, cum acesta este primul meu aparat digital(dupa cateva cu film, normale, fara nici un fel de reglaje), nu sunt deloc multumit de cum au iesit pozele facute (neclare, albicioase, parca si miscate). Mai mult ca sigur ca aparatul poate mult mai bine(pana l-am cumparat am tot citit review-uri si am vazut foto luate cu el) insa eu nu stiu deloc cum ar trebui sa-l setez pentru fiecare ocazie, lumina etc. Parca era mult mai usor cu cele dinainte. As avea o mare rugaminte catre cei care se pricep si catre cei care au astfel de aparat. Spuneti-mi si mie, va rog, cateva setari standard pe care sa le folosesc, astfel incat sa pot sa fac si eu foto mai bune, mai clare, mai nemiscate etc. De exemplu, ce setari sa folosesc in parc intr-o zi cu soare, dar intr-una innorata, ce setari sa folosesc cand fac foto in casa (apartament normal, luminat cu becuri clasice), ce sa fac sa pot sa fotografiez si eu un peisaj de la departare (deci cu zoom) si poza sa nu iasa asa in ceata , albicioasa, ca si cele pe care le-am facut pana acum. Daca cineva dintre "profi" sau dintre cei care au asa un aparat ar vrea sa ma invete cateva reguli de baza, voi sti cum sa ma revansez... Multumesc anticipat pentru amabilitate celor care pot sa-mi dea si mie cateva sfaturi !
  21. Am tot filtrat printre oferte si review-uri si am ajuns la urmatoarea dilema : Ce sa aleg intre: - Panasonic DMC-LZ7- (6x zoom, 400 RON -NOU) http://www.imaging-resource.com/PRODS/LZ7/LZ7A.HTM NOU oferta de la Altex sau - Fuji F30 -second hand (3x zoom, 400 RON) http://www.imaging-resource.com/PRODS/F30/F30A.HTM Chiar daca se zice ca Fuji F30 este un aparat de exceptie printre Point & Shot-uri, se merita oare sa-l iau fiind SH Voi ce ma sfatuiti sa iau, tinand cont ca o sa-l folosesc pentru poze de familie(excursii, peisaje, poze copil etc.), fara pretentii artistice. Multumesc anticipat pentru sfaturi !!!
  22. Asa este . Mii de scuze. Eu am postat gresit la aceasta sectiune. Este posibil ca postul meu sa fie mutat la sectiunea "Foto" ? Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns pana acum .
  23. Salutare tuturor ! Sunt un detinator de aparat foto clasic, pe film, gen point&shot si as vrea sa fac si eu trecerea la un aparat foto digital si nu stiu ce sa aleg. Marturisesc ca nu ma pricep deloc la reglaje gen deschidere, timp expunere etc. (doar am citit despre asa ceva fara sa inteleg cu ce "se mananca" fiecare) si as vrea ca sa fie tot la fel de usor de intrebuintat ca si cel pe film pe care il am acum (vedeam ceva, deschideam capacul si apasam pe buton, apoi la final duceam la developat). Tot citind si triind (in functie de pret si de zoom) am ajuns la urmatoarea dilema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv cu sfaturi explicate ca pentru profani . Am gasit la un magazin urmatoarele : 1) Panasonic FX 10 (zoom 4x) la aprox. 350 RON http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfx01/ 2) Panasonic DMC-LZ7 (zoom 6x) la aprox. 400 RON. http://www.pma-show.com/0043/panasonic/dig.../digitalcamera/ Oare merita sa mai strang si sa dau aprox 800 RON pe Canon A720is ? Aparatul il voi folosi preponderent in excursii, poze cu familia, peisaje etc. si mai rar in incaperi. Voi ce ma sfatuiti sa cumpar ? Va multumesc anticipat pentru amabiltate si pentru sfaturi !!!
  24. Asa este ...Mii de scuze!!! Nu am citit atent si mi se paruse ca Matiz=200 km/h. Eram dupa un spritz puternic. Inca o data SCUZE. Cat despre zgomot, o sa incerc curatarea injectoarelor ca restul, anvelope, tobe sunt aproape noi.
  25. Nu crezi ca ar trebui sa spunem realitati si nu "vise" ? Matiz la 200 km/h si toarce ca un pisic ? Eu cu Cielo la 120-130 km/h nu se mai aude muzica... Si nu a mancat nici un ml la 3000 km ...
 

×
×
  • Create New...