Jump to content

apaminerala

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About apaminerala

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Skype
    apaminerala

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Buzau&Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. Target pentru modificare Cielo Masina donatoare – Cielo 1996 , 8v, cu GPL. Oalele de la amortizoare in spate s-au rupt pe rind, deci caroseria trebuie intarita. Au fost sudate, dar e nevoie de supervizare. Motor – minim 100 HP, preferabil 150 – il vreau pe GPL, nu pe benzina. Cutie – 6 viteze GPL ( se poate lua cel vechi ) Frine – ce propuneti ? Suspensii – moi si inaltate, merg pe drumuri proaste, drumuri de tara, drumuri cu pietris, uneori forestiere. Asadar, vreau un Cielo « Off-Road « , de mers pe drumuri de tara, care sa aiba un motor puternic. Nu ma intereseaza daca e un transplant bun sau o imbunatatire geniala a Dvs ( as prefera varianta cu minima relatie cu RAR, si imbunatatirea Dvs. Geniala ) Nu ma intereseaza estetica. Cam la ce sume ar trebui sa ma astept ? Target pentru cumparare Cielo Motor schimbat deja. Frine modificate deja. Aspect estetic bun sau impecabil. GPL – daca e deja trecut in carte, e minunat, daca nu, voi pune eu. Suma de investit updatata : 2000 E. Mai sus de asta nu mai e interesant, cumpar un Subaru Forester si gata. Multumesc.
  2. Cred ca 2-3 cm nu e suficient pentru mine. Merg pe drumuri proaste de tara, unde am nevoie de fapt de suspensii mai...moi. Alea de acum ar fi ideale, daca as avea si niste inaltatoare ( am vazut comentat aici ca ar exista ) Dar am retinut ideea, si unde sa intreb. Multumesc, si cind rezolv problema, voi scrie tot aici cum am facut.
  3. Sa faca 1500 E. 0722789938 - sms. Sau mesaj aici.
  4. Cu inaltatoarele cum stam totusi? Exista si pentru fata si pentru spate? Si eu am nevoie de un Cielo Off Road...
  5. Sunt 160 de pagini...nu cred ca le pot citi pe toate. Poate e mai bine sa pun intrebarea pur si simplu ? Instalatie Milano cu plamin. Masina in sine pare sa mearga genial, dar instalatia face : tic, tic, tic si intrerupe regulat ledurile. Doar ca intrerupe ledurile, in rest...ea ar merge. Suna ca un cod de eroare de la calculator. A facut asa cind, intr-o iarna, masina nu alimenta. Cum nu stiu nici macar ce fel de instalatie e ( are plamin, si pe intrerupator ( din cel cu 2 pozitii ) scrie Milano ) , poate ca imi poate spune cineva ce fel de eroare ar fi ? Sper ca sunt in locul bun pentru punerea intrebarii.
  6. Vreau sa cumpar un far stinga si o semnalizare stinga pentru Cielo 1996. Daca ai , te rog lasa-ma sa stiu. Multumesc, Tudor apaminerala@yahoo.com
  7. Cred ca sunt cam la fel la toate Cielo, de fapt. Ma astept sa dau 50 ron pe far si 25 ron pe semnalizare. Iau de oriunde din Bucuresti, dar in jurul cartierului Vitan mi-ar fi mai usor. Multumesc foarte mult, Tudor
  8. Cielo 1996 benzina + GPL . Un timp nu a vrut sa porneasca ( benzina foarte murdara a ancrasat pompa de benzina ). Nu aveam chef de spalat rezervorul iarna la -30 C, asa ca am invatat sa pornesc pe GPL. Porneste din prima pe GPL, dar dupa 10 minute ( ajunge apa la temperatura normala ) incepe sa dea hicuri. Din cind in cind, detoneaza gazul puternic. AM schimbat bujiile ( pus NGK ), m-am uitat noaptea la fise si nu dau scintei...poate sa recomande cineva un electrician auto, care sa aiba idee despre gaz, prin apropiere de hypermaket Real din Vitan ? As face io, dar ...ce sa fac mai departe? Multumesc.
  9. Chiar 20 RON. Numai ca motivul schimbarii a fost carcasa filtrului, care era sparta ( detonatii de la GPL ).
  10. Am luat filtrul "sport" atunci pentru ca era frig, era usor de montat si era 70 RON, fata de 120 RON cel normal, si relativ greu de schimbat in frig. S-a dovedit o gresala ( consum mult prea mare ) si pina la urma am cumparat unul normal ( masina ajungind la consumuri cu totul normale ) si o recunosc.
  11. Pina la urma, poate cineva recomanda un kit de inaltare pentru Cielo ? In ce anume consta exact, si daca sunt de facut si alte modificari? Am de mers pe niste drumuri cam desfundate. Multumesc, Tudor
  12. Pret in functie de cit de uzate sunt, le prefer mai noute. Sub pretul de la dezmembrator, care e 50 RON/buc. Pot fi cu jante de tabla, caz in care pot da la schimb 4 cauciucuri uzate 50%, cu jante de tabla cu tot, echilibrate saptamina trecuta. ( schimbate fiindca am cumparat jante de aliaj noi, cu cauciucuri cu tot, pentru 600 RON ). Putem face schimbul sau cumpararea in Bucuresti sau in Buzau. Numai bine, Tudor 0722 789 938 0762 863 429
  13. Bun. Am schimbat filtrul de aer cu unul "sport" ( YED ) din Vitan. Cielo e din 1996 ( Euro 1? ) cu GPL. Are un furtun pe care e un robinet de reglaj pentru volumul de gaz. Nu exista locas pentru senzorul de aer ( e un MAF , mass airflow sensor , sau e un senzor de temperatura a aerului ? ) asa ca l-am lasat atirnind deocamdata. Becul de "lipsa alimentare benzina " e dintotdeauna aprins. Am impresia ca de fapt senzorul ala nu mai transmite nimic computerului...asa ca sunt tentat sa las pur si simplu contactul atirnind. In comportamentul masinii nu am observat o schimbare. Bun...cum verific daca merge senzorul? Ce se intimpla daca il las atirnind ? O sa mearga masina cu amestecul stoechiometric si atit?
  14. Salut trust, Tu esti la Tm. si eu la Bucuresti, din pacate. Pretul e corect pentru niste anvelope in buna stare.
 

×
×
  • Create New...