Jump to content

narodina

Membru
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About narodina

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/18/1974

Contact Methods

  • MSN
    -
  • Website URL
    http://-
  • Yahoo
    dragose74

Profile Information

  • Interests
    femeile la volan :))
  • Din
    Bucuresti / Dr. Taberei
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E/AC euro 2
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    B-37-VLJ

Recent Profile Visitors

1674 profile views
  1. Patru anvelope vara folosite, 155x65xR13, uzura 5-6 mm, doua Sava si Doua Continental, una dintre ele a fost pe post de rezerva. Nu au galme. Pret pentru toate patru 150 RON. Daca va fi necesar, o sa le fac maine si poze. Tel. 0722.503.402.
  2. Salutare la toata lumea! Trebuie sa schimb uleiul si filtrele la Matizul neveste-mi. Ce sfaturi imi dati legat de Mobil1 0W40 SuperSyn pt un Matiz cu 80.000 km la bord? Mentionez am primit un bidon de 4L (nu am dat banii pe el!!) si nu stiu daca merge sa il pun pe Matiz, nu de alta dar poate mai scap de dat niste bani. Sau sa ii pun tot un Mobil1 5W30 cum am fost intotdeauna pe masina? Multumesc anticipat pentru sfaturi.
  3. Buna ziua, Cumpar stop dr spate Matiz. Multumesc
  4. Am scris mesajul la ora 2 noaptea Oricum e "tare" raspunsul. La asemenea pret chiar iti vine sa cumperi mai multe bucati.
  5. La unele magazine din Craiova. De azi sunt fericitul posesor al unui ceas pe care am dat 570 RON. Astept saptamana viitoare pana iese masina din service si o sa-l montez.
  6. Nu functioneaza serverul de FTP. Alta solutie?
  7. Ia priviti peste ce am dat azi: http://www.radautiziar.ro/index.php?content=detail&id=16 Tot nu reusesc sa ma prind daca groapa este adanca sau ma amuza mai mult comentariul stirii.
  8. Pentru cine crede ca ii place , a aparut un nou model de portbagaj de Matiz. Linkul este aici: http://faberplast.ro/ro/site.php?document=...p;elementID=382 .
  9. Intrebare: A dat cineva bordul jos pentru a face gaura pt ceas? Banuiesc, chiar as fi in stare sa fac un ramasag ca pe spate exista desenata zona care trebuie taiata pentru ceas. Poate sa ma ajute cineva si pe mine cu un ceas la 50 RON + taxe postale?
  10. Dupa jumatate de an am aflat ce trebuie facut ca fetele de usi de pe Matizurile SE sa se potriveasca pe Matizul E. Trebuiesc schimbate si macaralele de geam. Acestea au o tija mai lunga si in consecinta incape si inelul de la manerele vechi. Studiatul problemei plus operatia de schimbare a macaralelor mi-a luat 1 ORA pentru toate cele patru usi. Initial mi-a fost teama ca geamurile se vor deschide/inchide aiurea, dar merg perfect. Ma repet inca o data pentru cei care doresc sa scoata manerele... bagati o carpa in spatele manerelor si trageti cu incredere. In spatiul creat bagati pe rand pe o parte si pe cealalta o mica surubelnita si ridicati marginile sigurantei. O sa o puteti scoate cu usurinta si nu o sa aveti parte de zgarieturi.
  11. In urma achizitionarii unor macarale corespunzatoare finitiilor de usi din plastic dintr-o bucata, pun la vanzare pentru cei care au nevoie, ma rog... daca exista doritori, macaralele de geamuri pentru toate cele patru usi, corespunzator modelului de Matiz cu fete de usi din "carton". Cred ca cer un pret decent: 80 RON (negociabil).
  12. Am achizionat acele macarale, asa incat anuntul precedent se sparge in doua anunturi: 1. CUMPAR: a. Ceas digital. b. Oglinzi cu reglaj interior. 2. VAND Anunturile de vanzare trebuie in prealabil aprobate de un moderator!
  13. 1. Ceas digital. 2. Macarale pentru toate cele 4 geamuri, din acelea cu tija mai lunga pentru fetele de usi de plastic dintr-o bucata. 3. Oglinzi cu reglaj interior.
  14. Salutare, pentru Matiz te rog. Trimite-mi la dragos@la-fix.ro. Ma ofer sa il urc pe rapidshare in cazul in care nu poti tu. O zi buna
  15. Nu am eu nevoie de ele dar ajut si postez pentru el. Cumpar urmatoarele piese: - caseta directie sau kit de reparatie pret: ?? - pompa de apa pret: ?? - set curele distributie, alternator + intizator, role pret: ?? Persoana de contact Vasiliu: 0720.888.259
 

×
×
  • Create New...