Jump to content

geluoradea

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by geluoradea

  1. De vanzare Chevrolet Aveo 1.2 , 72 CP , 29.200 km, stare perfecta de functionare, propietar nefumator, ABS, dublu airbag, computer bord, A/C manual, inchidere centralizata, geamuri electrice fata, MP3 player (din fabrica), pornire/oprire faruri din contact (din fabrica), bancheta spate rabatabila, carte service la zi, garantie. Pret 4800 euro neg. Tel 0720742372.
  2. vand cielo inmatriculat in 2006, instalatie GPL originala, 25.000 km, avariat, pentru piese. Pret 600 euro neg. Tel 0720742372.
  3. Mersi, am vazut azi postul tau de pe forumul american. O sa incerc sa desfac ceasul. Sper ca nu trebuie sa dau tot bordul jos
  4. Salutare, Ieri am observat un fenomen pe care il suspectam de mult. Afisajul ceasului din bord se intrerupe cate o secunda sau doua. La inceput am crezut ca clipesc eu si mi se pare. Dar ieri, stand pe loc cu motorul pornit am vazut cum afisajul se stinge apoi porneste din nou. Ati mai vazut asa ceva? Aveti idee despre ce ar putea fi? Sau de unde este alimentat afisajul?
  5. Salutare! Am vazut pe aici ca ar fi o oarecare problema de serie la Aveo cu suportul de la ventilatorul de racire, si anume, in timp acesta ar produce fisurarea radiatorului. Am cautat pe forum dar nu am gasit un post asemanator (ma refer la defecte de serie), asa ca am zis sa incep eu unul. Daca exista ceva asemanator doar spuneti-mi si-mi puteti sterge proza. As ruga sa incepem o lista cu defecte de serie cunoscute/observate de utilizatori. De asemenea daca ati mai auzit prin service-uri ca au informatii despre defecte frecvente spuneti pentru ca ei nu prea isi fac reclama la asemenea subiecte. Treceti si remediul daca este cunoscut. Doamne ajuta!
  6. Salut! Mersi mult! Pe jumatate mi s-a implinit dorinta. Ramane sa vad daca gasesc aici sau daca cineva poate confectiona.
  7. Da, unora le place cu, altora fara, vorba unui coleg, "nu te poti caca in gustul omului". Acuma eu de aia am inceput topicul ca sa aflu daca este pe undeva chestia asta. Desigur si ce pareri aveti. Daca stiti sa se gaseasca sigla asta undeva mai aproape, caci in China nu prea am drum
  8. continuare: am facut ce mi-au zis baietii de la service, si anume le-am lasat-o de pe o zi pe alta. Cand merg sa ridic masina, cum pornesc motorul becul aprins din nou. o pun ei din nou pe tester, da din nou senzor spate defect. Il schimba (al 2-lea in cateva luni). Plec, dupa 10 minute se aprinde din nou. I-am sunat, va trebui sa las masina din nou. Totusi partea buna este ca m-au amenintat ca imi dau masina la schimb pana mi-o repara pe a mea.
  9. mersi de raspuns. e un inceput. stii ceva mai multe detalii ? trebuie demontat volanul pentru a trage firele? bord desfacut? a facut cineva asa ceva?
  10. Da, nu prea m-am gandit mult se pare. De acord ca nu intra la categoria tuning. Dar totusi eu cred ca ar arata bine. Daca ar fi undeva eu mi-as cumpara.
  11. Ma gandeam de putin timp la sigla chevrolet. Imi place, e destul de reusita. Apoi mi-a venit o idee : cum ar fi daca ar fi din leduri sau din neon, legata la luminile de pozitie, cred ca s-ar vedea misto noaptea. Si sigla din fata si cea din spate. Am dat o pe net dar nu prea am gasit. Ca sa fiu mai specific, despre chevrolet nu am gasit deloc. Ati vazut vreodata asa ceva? Ce parere aveti? Asta poate fi si o idee buna de afaceri pentru cineva mai intreprinzator . Ca exemplu am gasit doar de la BMW
  12. Ar fi bine daca s-ar putea monta cesurile de la un bord cu computer. Daca cineva a facut, nu va sfiiti Pe acelasi rationament ma gandesc daca nu s-ar putea monta si comenzile de pe volan pentru CD player
  13. Salutare. Am cumparat Aveo-ul in vara lui 2008. Avea un an, 15.000 km, revizia proaspat facuta. Ca nou. Dupa cateva luni, la un moment dat se aprinde becul de la ABS. Dupa un timp se stinge, apoi se aprinde din nou. In fine, cand merg la revizia de 2 ani (iunie 2009) le spun la baietii de la service de problema, ei gasesc cica un senzor defect la roata din spate. Schimbat-problema rezolvata. Prin decembrie se aprinde din nou becul. Nu ramane tot timpul aprins. Merge nevasta cu masina la service. Astia, fara sa se uite prea mult, i-au si gasit baiu'. Celalalt senzor din spate (fara sa puna testerul). Il schimba, si ii dau cheile la nevasta. Cand sa porneasca, becul aprins din nou. Merge inapoi, atunci baietii zic ca trebuie adusa masina si lasata la ei, ca ar fi ceva scurt pe undeva. Urmeaza sa merg din nou. Dar ciudat, intr-o zi cand mergea nevasta-mea a zis ca a observat ca becul de la ABS s-a stins cand a inceput ea sa semnalizeze. Am vrut sa repet si eu experimentul dar nu am reusit sa obtin acelasi rezultat. Intrebari: 1. ati mai avut probleme asemanatoare cu becul de la ABS? 2. posibil sa aiba legatura becul de la ABS cu semnalizarea?
  14. Salut! Acum cateva zile mi-am schimbat becurile de pozitie din far. Avand un impuls de moment, intr-o seara mi s-a pus pata pe becuri de pozitie care imita xenonul. Cred ca stiti la ce ma refer. Asa ca am dat fuga la magazin si mi-am luat un set de becuri si un set de leduri albe. Am pus ledurile in locul becurilor de la numarul din spate, dupa ce m-am chinuit groaznic, firele de alimentare de la lampi avand putin sub lungimea minima necesara extragerii in siguranta a lampilor. Am crezut ca smulg lampile cu fir cu tot. Dar pana la urma am reusit. Apoi am mers in fata. Acelasi chin dar din alte motive. Partea ciudata, si acum ma apropiu de subiectul topicului, este ca, pe cand ma chinuiam eu sa scot becurile de pozitie, faza scurta era aprinsa, auzeam motorasul de reglare a inaltimii farurilor cum porneste si se opreste. Atunci nu i-am dat mare importanta, grija mea principala fiind sa raman cu mainile intregi si sa termin inainte de miezul noptii. Totusi acum ma intreb de ce se activa cand umblam eu pe acolo. Faceam ceva contact intre fire? Are cineva un desen/schema/poza/detaliu al interiorului farului?
  15. . Cea din foto nu-i a mea, "aleasa" mea are si proiectoare de ceata in rest, culoarea e le fel (urban grey)am sa reactualizez cat de curand foto N-am inteles: unde mai are proiectoare de ceata ??? ca asta din poza are deja...
  16. sefu meu zice ca senzorii de parcare sunt pentru femei. nu stiu ce ar zice daca ar fi femeie...
  17. stiu de tutorial si chiar raman dator pentru upgrade-ul de la display. am reusit si eu. legat de asta, ai ajuns la final cu lucrarea? adica ai reusit sa mai pui un buton+microswitch pentru a schimba functiile nou aparute? (si sa ramana activ si butonul de la kilometrajul partial). cu un bloc de ceasuri de pe 1,4 16 V cred ca s-ar rezolva, dar mai scump.
  18. Salut. Sunt nou aici. E primul topic pe care il deschid, daca n-am facut ceva bine iertati-ma. Ma intrebam daca cineva si-a vopsit plasticul negru din jurul ceasurilor de bord. (Pentru asta ar trebui demontate ceasurile si plexicul de pe ele). Poate are cineva poze? Apoi ma gandeam daca nu se poate muta butonul de avarie de pe partea dreapta a consolei centrale pe cea stanga, unde este un loc nefolosit.
  19. Mersi de sfat. Am reusit si eu upgrade-ul. Esti meserias Codeman. Stima.
 

×
×
  • Create New...