Jump to content

Venom

Membru
  • Content Count

    362
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Venom

  1. Nu le fura nici dracu, decat altu care citeste cat ai dat pe ele sa vrea sa ti le revanda. 600 ron pt 4 capace... facepalm http://www.ebay.co.uk/itm/Toyota-Centre-Cap-fits-Avensis-Auris-Corolla-/160665010380?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Wheels_tyre_Trims_Trims_ET&hash=item25686180cc
  2. Poate vreo 60-70 la ora... in nici un caz mai mult.
  3. Imi pare rau ca nu reusesc sa ajung, poate alta data. PS: "Astfel, ea va încerca să ocupe un loc cât mai fruntaş de la volanul unei Tozota AE86. " ) Mai bine ramanea la Mazda... problema nu era masina. Nu inteleg ce tot ii sufla sub coada. Si nu pricep ce cauta o masina americana, cu jante europene, si look de japoneza, cu tractiune fata, pe un articol despre drift.
  4. Ala nu a fost impact la 80 la ora... nu are cum. Poate 80 inainte de a frana, si impact la ceva gen 50 la ora.
  5. Perfect deacord. Si eu am avut accident la 80-90 la ora cu un copac, cu masina proiectata sa protejeze ocupantii. Arata mult, mult, mult mai rau. Stiu ca nu e aceeasi situatie, dar pot relationa.
  6. Deacord cu Luis. Vitezele din momentul impactului par apropiate de cele legale.
  7. Ambele seturi au fost date odata cu masina mea. Daca te intelegi cu proprietarul... nu e inca pierdut nimic. Si mai fa si tu update aici )
  8. De o saptamana ma gandesc sa le pun din nou pe a mea, si ar intra la vanzare cele cu spite multe care le am pe masina acum - dar alea sub 1200 ron nu le dau. Rondel ar fi ET 40, in rest sunt identice ca specs cu cele negre. Gandeste-te care ti-ar pica mai bine, mie imi e totuna. Vorbim sapt asta la telefon oricum.
  9. Bro, sa imi zici ce fac cu jantele alea, daca le vrei bine, daca nu le mai vrei nu ma supar... dar sa stiu si eu.
  10. Ouch... nasol ce ti s-a intamplat... cele negre sunt inca la mine, inca nu le-am maritat, ma suni tu daca e. Sper sa rezolvi cu casco.
  11. Distantiere de 5 mm si sunt la fix. Merge chiar cu distantiere de 3mm, nu e rocket science... Daca atinge undeva la ET 45, platesc eu 50% din valoarea distantierelor. Momentan astept si eu si el, ceva probleme, speram sa se rezolve cat mai repede.
  12. http://www.wheelfitment.eu/steekmaat.php?merk=Chevrolet&type=Lacetti%20%282004%20-%20%29&merk2=Chevrolet Nu mai trebuie nici distantiere. ET este 44 stock. De unde stii ca e ET-ul 40?
  13. Intradevar ET mare = intra mai mult janta in interior. Lacetti are ET 42 parca, jantele sunt ET 45. Probleme nu o sa ai, dar daca vrei sa fii 100% safe, stiu pe cineva care poate face niste distantiere sa pice ET-ul la fix (nu e aparatul meu, o sa fie contra cost, dar nu te astepta la sume exagerate, gen +-35 ron bucata). Din nou... eu zic sa le lasi negre o perioada, nu e graba. Eventual in iarna le faci albe, si le pui la primavara la loc. Tu stii. Also... eu merg cu 205/40 R17 de 1 an jumate si n-am avut probleme... nici macar o galma. Conteaza mult si cauciucurile si stilul de mers
  14. Venom

    Benzina Scumpa

    Mie imi spui... Ca o completare: Alto 101 - 5.37 lei / litru.
  15. Foarte frumos, in curbe isi arata valoarea. In alta ordine de idei, prin romania mai vii? Imi trebuie un intercooler de Ford Falcon XR6T daca e vre-unu la dezmembrari )
  16. Pentru Mitsubishi Colt CZT 1.5 Turbo 110kw (2004>2009)este ceva? Eu am cautat si aparea ceva pentru 1.5 aspirat 109 cai, care avea acelasi cod ca motorul de 1.1... ceea ce mi se pare ciudat, nu cred ca e ok pt mine. Vine tot kitul de montare doar filtrul?
  17. Venom

    Tico Sl

    Vezi pe aria tehnica, eu n-am avut problema asta, n-am schimbat decat capeti bara si pompa de benzina @ 110K km, in rest doar consumabile Sper ca nu e ceva costisitor, dar oricum piesele de tico sunt ieftine, de ex un rulment e vreo 30 de lei (la ce am eu acum e 13 milioane).
  18. Pentru puncte de smoala merge cu motorina, cica nu ar dauna lacului.
  19. Venom

    Tico Sl

    Sa o stapanesti sanatos, ar trebuisa fie pe carburator cum am avut si eu. Vezi sa nu te fure viteza in afara
  20. Prima cursa de cand am coltul: Skyline R33 GTS-T stock. Cadru semi-organizat, ~400m, am castigat cu 3 masini diferenta @ ~165 la ora I love this car.
  21. Daca aveti piese mai mici, gen suruburi / prezoane sau altele, se pot pune in cola. Dupa vreo 12 ore cu ceva abraziv se rezolva ce ramane.
  22. Mie cand mi s-a parut ca nu mai miroase asa tare l-am bagat intr-o punga in portbagaj si am uitat de el. La fel am facut si cu un hanorac, care a prins miros de guma turbo, si miroase foarte fain. Cred ca mai imi cumpar un odorizant din asta sa il bag in dulap )
  23. California scents - guma turbo, acum ceva gel Black. Caut ceva ca astea, in recipient relativ ok sa nu se rastoarne / scurgeri dar care sa miroasa ca Black Classic de la wunderbaum. Daca nu gasesc... tot guma turbo, e cam ca mirosul de prin magazinele de sport apparel.
  24. Venom

    Aygo+

    S-a vandut acum o ora, se poate inchide. Really
 

×
×
  • Create New...