Jump to content

comyd

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About comyd

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Rimnicu Sarat
  • Auto
    opel
  • Model
    astra classic
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    bz 11 ddc
  1. multumesc pentru raspuns! jantele care doresc sa le pun au acceasi latime cu ce le cielo pe 14 originale. doresc sa pun anvelope 175x60x14.
  2. salut! am un cielo din 96 cu jante de tabla dimensiune standard R13, ET49 etc., si doresc sa pun jante tot de tabla, dar R14 ET39. ce fel de cauciucuri ar trebui sa pun pentru a nu atinge aripa spate si pentru ca viteza indicata sa fie cat mai aproape de realitate? multumesc!
  3. Cumpar 4 jante matiz R13 4,5 4x114,3 ET4,5. Jantele pot fi de tabla sau aliaj dar le vreau neindoite, nesudate, fara fisuri etc. Tel 0727337919 sau 0768094204. ps. sunt din buzau.
  4. cand am luat masina (11.2011) consuma cam 12% urban, acum dupa ce am aplicat sfaturile si solutiile din acest forum cu privire la reglajul carburatorului consuma 10% urban. ledurile de la unitatea lovato sunt aprinse verde si galben la relanti iar la accelerare se aprinde pt scurt timp rosu apoi iar verde si galben. motorul merge bine, trage bine socul se deschide destul de repede (aprox 2-3km) nu stiu ce sa fac. am umblat la acel surubel cand nu ma informasem suficient, crezand ca se deschide socul mai repede... eronat. ca o observatie sub clapeta de soc difuzorul principal nu pulverizeaza benzina cam picura. un sfat, o solutie ar fi ffff bine venita...
  5. multumesc pt raspuns. acum ce sa fac? cum se poate regla acel surub? pornesc motorul si cu filtrul de aer scos ma uit daca se deschide clapeta de soc aprox 2,8 mm?
  6. salut! stie cineva pentru ce este surubul din imagine? ps. am umblat la el ca tampitul...
  7. am mai facut una... am umblat ca (fraierul) la urmatorul surub... poate cineva sa-mi spuna despre ce este vorba? multumesc.
  8. salut! am un tico din 2000 si ma confrunt cu urmatoarea problema: consum mixt aprox 10%. am fost la un service, a facut analiza gazelor evacuate rezultat: e bun domle, ledurile de la unitatea lovato stau aprinse numai verde si galben, rosu se aprinde numai la pornire cand socul este actionat, dupa multa sapatura pe forum am ajustat ceva reglaje la el in sensul ca am scurtat timpul de actionare din surubul din statele termoelementului, am schimbat termostatul, motorul merge ff bine, nu intrerupe, are vlaga, etc, am verificat socul aprox 3 km am ridicat capacul si filtrul de aer iar clapeta socului era in pozitie verticala. va rog ceva idei solutii !!! multumesc. ps sunt din buzau
  9. salut! am un tico din 2000 cu ac dar cand apas pe butonul AC nu se intampla nimic, (nu scade sau creste tutatia motorului, etc) se aprinde doar becul din interiorul butonului. stie cineva ceva sfaturi ce si cum sa verific? eu il am din nov 2011 si nu stiu de cand nu mai functioneaza. PS. exsista filtru de particule? unde este?. si inca ceva: imi tot sarea sufa de la maneta de dirijare a aerului *era prea scurta sarma) si am indoit-o cu patentul am prins-o dar am micsorat cursa ei, in acest fel cand dau in stg la max nu se inchide circ de dirijare a aerulu pe la picioare. sa fie cauza faptul ca am scurtat cursa sau altceva? multumesc.
  10. multumesc pt raspuns. am fost la diferite ateliere service (5 buc) pe plan local si nimeni nu a incercat sa-mi regleze carburatorul mentionand ca nu se pricep. dupa ce am citit pe forum o sa inlocuiesc pompa de benzina si o sa schimb uleiul pentru problema cu benzinei in baia de ulei; apoi mai vedem cred ca voi face un drum la bucuresti pt ca sunt disperat din cauza consumului.
  11. salut! sunt posesor de tico de aprox 1 luna, tico este din 2000 si am urmatoarele probleme: consum de benzina aprox 12% in oras, motor foarte turat, am observat clapeta de soc nu se deschide cand motorul este cald, la ralanti la unitatea lovato sunt aprinse ledurile verde si galben iar cand accelerez se aprind alternativ verde si rosu (este normal?) , mai nou am observat nivel crescut de ulei iar uleiul miroase a benzina va rog niste sfaturi de unde sa incep cu verificatul, reglatul etc. sunt din rimnicu sarat jud buzau. va multumesc.
  12. salut! am cumparat recent un tico din 2000 si consuma aprox 10% in oras. poate cineva sa-mi spuna unde se poate reglea un carburator in rimnicu sarat sau macar in buzau? multumesc.
  13. salut! imi puteti spune unde este amplasata sonda pentru indicarea temperaturii din bord la un tico sx din 2000? radiatorul se incalzeste, caldura in masina am iar ceasul de temperatura nu indica nimic. nu cred sa fie altceva. am rugamintea daca se poate sa-mi puneti o poza cu locatia sondei sau macar o descriere mai explicita a locatiei. va multumesc.
  14. salut! de aprox 1 saptamana sunt posesorul unui tico sx fabricatie 2000 si ma confrunt cu problema consumului, in sensul ca imi consuma f mult (aprox 10%). va rog ajutati-ma cu niste sfaturi: cu ce sa incep, ce sa verific ce sa schimb, etc. nici indicatorul de temperatura nu functioneaza (se ridica aprox 1-2 mm, dar cate odata aud electroventilatorul pornind si oricum cand nu porneste electroventilatorul radiatorul si furtunele care pleaca din el sunt foarte fierbinti), poate cineva sa-mi spuna unde este localizata sonda? ps mai am ceva probleme cu zgomotele interioare dar sper sa le gasesc pe acest forum. am folosit si functia search dar m-am cam speriat de cate posibile solutii sunt de aceea am preferat sa intreb. daca supar pe cineva rog sa nu dati cu pietre. va multumesc.
 

×
×
  • Create New...