Jump to content

hbcd

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About hbcd

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/23/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero 1.5
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    B-00-HOF
  1. -set cuzineti palier-88 lei; -set cuzineti biela-45 lei; -garnitura baie ulei-18 lei; -garnitura saxofon-15 lei; -garnitura flansa toba miloc-9 lei; -amortizor spate-100 lei; -bucsa punte spate-22 lei; -axa came-275 lei -baie ulei-80 lei -perii colectoare demaror-45 lei -rulmenti alternator-20 lei Toate pentru Espero 1.5
  2. Am gresit cand am zis de 5w30, am vizionat bidonul si e 5w40. Ma gandeam sa pun un 15w. Ceva idei, va rog?
  3. Sos.Progresul, inainte cu 100m de McDonald's Rahova, pe stanga. Oricum mi-a spus si de ulei, ca trebuie unul mai vascos, eu aveam Castrol 5W40 si 125k de km.
  4. Poate e furtunasul de prea-plin al rezervorului.
  5. Chestia cu compresia a fost doar ceva informativ. Oricum am vrut sa dau ceva detalii asupra faptului ca: am schimbat set semi-cuzineti de palier(cei mai uzati erau cei axiali) si set semi-cuzineti biela(uzati erau cei superiori). Sunt multumit de faptul ca zgomotul a disparut. Pret piese 175 lei(set cuzineti palier-88 lei, set cuzineti biela-45 lei, garnitura baie ulei-18 lei, garnitura saxofon-15 lei, garnitura flansa toba miloc-9 lei), iar manopera 130 lei.
  6. Am fost la service. Am asteptat de s-a racit complet motorul apoi test de compresie: I-12,2, II-12,3, III-12,6, IV-12,1. Mecanicul a ascultat motorul si a concluzionat, dam baia de ulei jos, de vina sunt cuzinetii.
  7. De asemenea puteti cauta si pe Cal. Serban Voda, in apropiere de Cimitirul Eroilor, cum vii de la Lic. Gh. Sincai catre OMV Sura Mare, pe dreapta.
  8. In habitaclu se aude doar tacanitul, cand este motorul rece. Cand se incalzeste,totul e perfect inauntru. Daca ridic capota si turez manual motorul incepe sa rapaie.
  9. Sorry!!! Da, e cu sonda lambda. Incepand cu tot delcoul pana la bujii sunt schimbate din toamna 2005. Motorul merge rotund si la rece si la cald, dar e foarte deranjanta bataia pe care o are in cuplu, mai ales cand e motorul rece(se aude din habitaclu). Cand e motorul cald zgomotul se diminueaza, dar in turatie se transforma intr-un rapait.
  10. Am ascultat distributia, se aude doar fashaitul curelei de alternator. Distributia o voi schimba in 09.2006, i se implineste termenul de 3 ani. Am ascultat cu atentie si zgomotele sunt slabe deasupra galeriei de evacuare si mai puternice in zona admisiei. In plus, la cald, la o turatie de 2k-3k rpm motorul parca "rapaie". Am uitat sa spun ca, daca resetez ECM zgomotele dispar pentru o perioada de 2-3 zile(50-75 km).
  11. marti sau miercuri cel tarziu te anunt, buleus
  12. Ma gandesc la faptul ca atunci cand e rece, uleiul este mai vascos; cand se incalzeste vascozitatea scade.Cred ca ar trebui ca zgomotul sa sa accentueze, dar el se diminueaza. Cred ca o sa ma duc sa desfac motorul sa vad care este cauza. Multam!!!
  13. probleme la espero 1,5 16v.Are o bataie in partea de sus sau mediana(asa se aude) dar numai la rece,intr-o plaja de turatii 1500-2500rpm in gol.De asemenea bataia se accentueaza in cuplu(sarcina),cum reduc din cuplu,bataia dispare.Cum se incalzeste putin motorul,bataia dispare si totul e bine.Motorul merge rotund si la rece si la cald.Ulei folosit Castrol softec txt 5w30.Are 125k km si am schimbat recent tachetii hidraulici si simeringurile de supape.
  14. aceeasi problema cu condensul din portbagaj o am si eu, am schimbat chederul-nici un rezultat
 

×
×
  • Create New...