Jump to content

Ghengy

Membru
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Ghengy

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/27/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.valetul-tau.ro
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    ghengy_lucian

Profile Information

  • Location
    Constanta
  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz SE/AC
  • An
    martie 2005
  • Nr. Inmatr.
    CT-09-LSC
  1. Pai cam aceiasi tzeapa mi`am luat`o si eu... mi`am cumparat inca o cheie din`aia de pe Poporului si nu reusesc sa invat telecomada la alarma pe care o am. Treaba ar trebui sa fie foarte simpla: se ia una bucata carte tehnica de la alarma se pune contactul de "n" ori... ( ma rog... exista un cod prin care activezi si dezactivezi anumite functii ) si gata. Cel putin ... la alarma mea MAAT 671 ( parca ) ... pe`aici se invarte toata shmekeria. Acum si eu caut un MESTER care sa aiba bunadispozitia sa`mi faca si mie damblaua... Eu... din experientza mea, te`as sfatui sa cauti pe`acolo prin DEVA... Petrosani... Ar trebui sa gasesti. Pentru ca pe langa carcasa asta de briceag, iti mai trebuie LAMA ( cheia propriuzisa ) plus ca trebuie sa`ti puna si CHIP-ul ala intr`o pozitie favorabila astfel incat sa nu ai probleme. Daca nu gasesti si nu gasesti si chiar vrei sa iti trimit una, eu am dat pe aia cu telecomanda 60 ron dar nu am reusit s`o invat la alarma mea. Asha ca daca vrei... sunt dispus sa ti`o trimit. Daca te intereseaza, revin cu poze.
  2. 40 ron pe poporului ? cu tot cu telecomanda? Eu am dat in tomis 3, 80 ron... si briceagul meu este gol pe`dinauntru` Chiar m`ai facut curios. Da`mi si mie cateva detalii - sa`mi fie mai usor sa dau de tatnii asta... sa`i vad butonul roshu.
  3. Ar fi culmea sa avem noi la cta chei din`astea si sa nu gasesti acolo in buricul tzarii la cluj o cheie de tip briceag. Ar trebui sa incerci fara nici`o retinere la orice centru (mai rasarit) de dupicat chei. Eu acolo m`am lepadat de 80 ron in 30 de minute ( cat a durat toata tarashenia ). Daca reusesti sa`ti faci damblaua, posteaza te rog cateva poze cu telecomada ta de la alarma, ca sa`mi fac si eu idee ce`ar trebui sa gasesc. As fi interesat sa cumpar o telecomada mai veche... o ceva... pentru ca cica alarma mea invatza si alte telecomenzi.
  4. Salutare de la mare! Ieri citeam topicul acestui forum si iata`ma azi cu o cheie de Matiz schimbata. Am dat in Tomis 3, 80 RON pentru cheie si cip "furat" de la cheia veche si pus pe briceag. Ce nu`mi place ... este ca imi faceam mari sperante sa`mi intre si alarma ( inchiderea centralizata ) in carcasa asta noua dar se pare ca este umpic mai marisoara si nu stiu daca o pacalesc sa intre... Ideea in sine este buna dar la mine e le jumatate finalizata`
  5. Pai e simplu daca faci un calcul. Sa zicem ca aceste materiale... cantaresc vre-o 5 Kilograme. Cu efortul depus pt. aplicarea acestor materiale, slabesti cam 5 Kilograme. DECI masa masinii ramane neschimbata. )
  6. Cu luna marite, vine si primavara. Si m`am apucat si eu sa imi spal masinutza singurel, dupa o iarna grea. Marea mi`a fost uimirea sa observ pe capota masinii ( la motor ) o sumedenie de indoituri de la pietricele si mai ales in unele locuri vopseaua sarita cu puncte de rugina. Cum as putea sa stopez acest proces de "inbatranire". Cei de la Daewoo ... cica au garantata N ani caroseria... Am vre-o sansa sa ma despagubeasca pt. vopseaua aia sarita ?
  7. CITITI manualul - Se recomanda ca masina sa nu mearga mult timp in gol. Lasati maneta intr-o treapta de viteza`
  8. EU EU EU`. vreau unu de exterior ( ca ziceai ca ai ). Ne vedem pe 7 ianuari la ora 12
  9. Ca sa stie si prostul din mine: Cat de eficiente sunt aceste deflectoare? Iti aduc un PLUS de confort.. dar pana la urma nu devin incomode? Am prins eu din zbor 1 idee ca cica astea ar duce la cresterea consumului de carburant... e adevarat ?
  10. Pai daca facem un calcul asa ... pe o foaie de hartie... observam total-ul care ajunge pe undeva pe la suma de... paciucitecicencisace de mii` pt. oglinda retrovizoare. Sincer... la scorurile astea nu m-am gandit... Nu am vazut asemenea geamuri nici macar la MyBach ( sau cum se scrie ) darmite la un Matizake.
  11. Oare se pot face si geamuri HELIOMATE? Adica ... stiti voi... ca l aochelarii lu` "vecina"
  12. Cam cate sanse dintr-o suta ar fi sa prinzi o furtuna de nisip in Romanica` ???
  13. EsTe cam "bulbucata" ce-i drept, dar este destul de mititica la dimensiuni si limineaza destul de bine. Este pe. 12 V si cu bec de 10W
 

×
×
  • Create New...