Jump to content

Andrei_S

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Andrei_S

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    123abc
  1. Inca nu le-am schimbat nici eu dar sigur in ianuarie le schimb. Cei care v-ati schimbat distributia cu Gates si INA in ce serviceuri ati schimbat piesele respective si ce impresie v-au lasat? Despre www.amiauto.ro ce parere aveti?
  2. Multumesc pentru raspuns. Daca majoritatea serviceurilor folosesc curea Gates si rola INA inseamna ca sunt mai bune decat piesele originale? O sa ma interesez si de problema garantiei ce include repararea motorului. Manopera la toata lucrarea ar fi undeva la 200 ron deci nu cred ca trebuie sa ma zgarcesc pentru 100 ron si sa nu mai beneficiez de garantie. Alte opinii Gates vs curea originala GM.
  3. Salut. In curand va trebui sa schimb si eu distributia pe matiz deoarece are 5 ani si 50.000Km. Daca tot schimb cureaua de distributie si rola intinzatoare m-am gandit ca nu ar strica sa schimb si curelele de alternator si accesorii (am AC si servo). Am in vizor 3 serviceuri, dintre care 2 autorizate Daewoo: Autonet (Giulesti), Radacini (Plevnei) si AmiAuto (Baneasa). Dupa ce i-am contactat telefonic am primit urmatoarele oferte care includ schimbul curea distributie si rola intinzatoare + curea alternator si de accesorii: Autonet: cost total 5-6 mil, piese Craiova, garantie 1an jumate sau 40.000Km. Radacini: cost total 5-5,5 mil, piese Craiova, garantie manopera 90 zile, garantie piese 2 ani. AmiAuto: cost total 5 mil, curea distributie Gates, rola Ina, garantie manopera 90 zile, garantie piese 3 ani. Problema este ca nu reusesc sa ma decid care dintre cele 3 variante este mai avantajoasa. Cureaua de distributie Gates este mai buna decat cea GM produsa la Craiova? Care dintre cele 3 serviceuri lucreaza mai profesionist.
  4. Cum aflu si eu din ce an si luna este matizul meu? In carte si talon nu este trecut decat anul (2005). In magazin am fost intrebat si luna si nu am stiut ce sa le spun.
  5. Corect, la asta nu m-am gandit. In mers ar putea intra apa in priza de aer. Totusi mai au si alte matizuri garnitura respectiva?
  6. Va salut. De ceva timp sunt posesorul unui matiz SH. De curand am observat o garnitura lipita sub capota motorului. Nu stiu care este rolul ei si ma gandesc sa nu obstructioneze alimentarea cu aer a motorului deoarece cu capota inchisa pica exact pe zona hasurata cu rosu. Garnitura respectiva se gaseste pe toate matizurile sau a fost atasata la acest matiz cu un anumit scop? Va multumesc.
  7. Daca ai putea sa-mi dai si un link cu reglajul TPS ar fi nemaipomenit. Am cautat pe forum dar am gasit numai franturi.
  8. Si eu am aceasta problema cu un matiz din 2005. Dimineata pleca usor de la cheie. Dupa ce se incalzeste motorul nu mai porneste din cheie si trebuie ajutat din pedala de acceleratie. Daca iau piciorul de pe pedala de acceleratie moare motorul. Nici eu nu stiu de la ce poate fi. Va rog frumos sa-mi dati cateva indicii sau puncte de plecare.
 

×
×
  • Create New...