Jump to content

newatthis

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by newatthis

  1. Salut , am citit probleme voastre , dar la mine este oarecum altfel.Am un Cielo 96' -Pe benzina nu varieza deloc tuaratiile ,dar pe gaz cand e la relantii varieaza de la 500 la 2000.Cea mai buna descriere este ca motorul "atipeste" la un interval de 5-10 secunde. Cutia fiind automata, daca se intampla sa plec de pe loc cand scad turatiile , imi moare.Astfel am reusit sa stric capetele de planetara si suporti tampot la motor.(plecam cu un pic de scart sa nu-mi moara) Mentionez ca am schimbat setul de fise , bujiile, filtrul de gaz,relaj instalatie gaz , si ...nimic. Ma gandesc ca , problema fiind doar cand merge pe gaz , as mai avea de schimbat garniturile / membranele din "plamanul de GPL";Manopera+consumabilele am inteles ca ar fi cam 150-200, dar as vrea o parere sau o confirmare daca ati mai patit-o si voi.
  2. Apropo de desfacut panoul de caldura/AC pentru a schimba becurile.Am incercat si eu sa desfac panoul dar a fost intr-un mod mai barbar.Astfel nu mai merge deloc caldura. Acum ca am vazut mai sus cum se desface civilizat acel panou am sa-mi bag iar nasul. Intrebarea mea este daca stie cineva unde este caloriferul la cielo.Asta in caz ca nu reusesc sa repar comutatorul rece/cald (sau am rupt ceva),sa pornesc manual caldura de la calorifer (asa faceam la dacie ).Merg de 3 zile intr-un frigider . Help.
  3. Aceiasi problema am avut-o si eu ,pornea cand vroia el , CIELO,si nu mi se aprindeau becurile in bord cand puneam contactul,iar cand in final pornea se oprea dupa 1 min.Electromotorul mergea ,dar nu avea benzina pentru ca,contactul nu ii dadea comanda pompei. Problema era la partea electrica a contactului,partea in care intra papucii.A costat 35 de lei si o poti schimba si singur.
 

×
×
  • Create New...