Jump to content

Cyborg

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Cyborg

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/24/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    Cyborgrom

Profile Information

  • Din
    Calarasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    CL-56-GHG
  1. Salut De cateva saptamani gasesc antigel sub masina, banuiesc ca imi pierde numai cand pornesc masina, astazi am bagat masina pe groapa am lasato vreo ora si pe urma am pornito si am coborat imediat in groapa si am vazut ca imi pierde foarte mult...se prelinge antigelu de mai sus pe compresorul de aer conditionat... ( cred ca imi pierde numai cand pornesc masina si este motoru rece) Pe unde imi pierde mai exact??? Si ce piese trebuie sa cumpar ? Mentionez ca am un cielo din 95 de nou si acum am 150.000 km nu am umblat la garnitura de la chiuloasa!
  2. eu mai am un cielo din 96 ( de nou ) are la bord 40.000 km si are altfel de mers motoru`, care ar putea fi cauza de bate in continoare tinanad cont ca am schimbat culbutori si tacheti si axa cu came si am bagat ulei de calitate ( castrol 5w40) ? mai trebuie ceva schimbat?
  3. Tot timpu`.....eu am constatat cand era motoru cald adica am mers prin orash 20-30 km, astazi de dimineata l-am sunat pe mecanicul sa ii spun...nu am putut sa ma duc la service deoarece este la 50 km de mine ( Slobozia ) si mi-a zis sa stau linistit ca totul e bine ce se aude este injectoarele! sper ca asha sa fie...
  4. Buna ziua...acum o saptamana am fost cu masina in service ptr ca aveam o bataie in motor, am schimbat asha: 8 tacheti, 8 culbutori, ax cu came, schimbat ulei ( Castrol 5w40 ), filtru benzina, aer, antigel si cureaua de distributie si alternator si a.c. precizez ca piesele au fost noi cumparate de mine, si de origine! si am mai curatat si injectoarele. Acum la o saptamana si la 200 km parcursi tot bate ceva nu asha de tare ca inainte dar tot bate, defapt bataie este ca si prima numai ca acum se aude mai incet! Ce trebuie sa fac ?? La service inapoi o sa ma duc! dar totusi ce se intampla cu masina mea ? Mai trebuia sa schimbi ceva? Vreau pareri...
  5. Piesele in jur de 10 mil. dar manopera nu iti pot spune deoarece m-am inteles cu mecanicul sa nu treaca tot pe deviz, a trecut ca doar mi-a schimbat ax cu came si am platit vreo 60-70 ron !
  6. Gata am fost la service si am rezolvat problema adica am spalat motoru cu o solutie 2+2 si am schimbat 8 tacheti,8 culbutori,ax cu came,am spalat baia de ulei si desfundat sorb si am pus garnitura noua la baie si la capac, schimbat filtru aer, filtru benzina,antigel Aral,ulei Castrol 5w40,curele noi (distributie,aer,alternator) si cateva role,pinion la distributie. Sunt multumit acum cum se aude motoru dar totusi parca se mai aude ceva... sa bagat testeru pe masina si nu sa gasit nimic totul ok ( nu am mai bagat testeru pe masina decand ma duceam la revizii asta acum 7-8 ani) o sa ma duc sa curat si injectoarele...
  7. Preturi ptr roluit jante tabla 11 ron ( doar roluitu ) la care se mai adauga dejantatul anvelopei 2 ron, o valva noua care trebuie schimbata deoarece o taie rolele masini de indreptat 2,5 ron, echilibratul costa cam 5 ron in functie de cati plumbi intra. In total cam in jur de 20 ron de janta asta numai pe 13` 14`. astea sunt preturile la mine la vulcanizare!
  8. Salut... revin cu amanunte! eu sunt din Calarasi si nu am service Daewoo de calitate in oras asa ca ma duc in Slobozia ( cel mai apropiat service daewoo ) dar nu au piese...exista un magazin peste drum de service care de altfel este si dealer Daewoo in Slobozia si de acolo se ia piesele dar nu are nici o legatura cu serviceul si pana acum am cumparat numai consumabile de la magazin si de care am fost multumit dar la piese habar nu am.
  9. Salut ! am un cielo din 95 si am cu el 150.000 km de vreo 30.000-40.000 se aude o bataie in motor, am fost la service sa remediez problema...la prima vedere mecanicul a zis ca este axul cu came...a desfacut capacul de la chiuloasa si a vazut ca nu are nimic si ca este un culbutor sau un tachet nu mai stiu exact...si ca cel mai bine ar fi sa schimb toti culbutori si tacheti impreuna cu axu cu came...si am stabilit cu mecanicul sa cumpar piesele si sa il sun! Acum vreau sa cumpar toate piesele! Am cumparat ulei Castrol 5w40 TXT Softec si am mai cumparat si o solutie ptr spalat motoru de la 2+2 si vreau niste pareri daca este indicat sa spal motoru in interior tinand cont si de faptu ca nu a mai fost spalat pana acum si nu prea am dat mare importanta ulei-ului! Si mai vreau sa spuneti ceva despre piese (culbutori,tacheti,ax cu came) adica ce marca sau la ce sa fiu atent cand le cumpar!
 

×
×
  • Create New...