Jump to content

popoviciu

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About popoviciu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    2000
  1. Fratilor, unde gasesc pt Ticolino niste anvelope all seasons bune. (adica nu debica) Pana acum nu am gasit la autosoft si nycotyres. Un khumo all seasons ar parea ok dar nu gasesc si pace. Va rog, stiti pe undeva anvelope pe r12 de tico preferabil all seaons (sau iarna) care sa nu fie facute de debica?
  2. Salut Din pacate la ticolino s-a spart pragul si contrapragul din cauza ruginei, este efectiv tocat pe o distanta de 7cm. Am vazut pe autokarma ca exista praguri de vanzare de la "cooperativa" klokenhorm. Ceva sfaturi despre procedura de inlocuire? (ma refer in service, nu ma bag singur) Care sunt riscurile? Alternativa ar fi decupare completare cu tabla si sudura numai ca nu prea suna bine. Ma gandesc la punctele de sudura care cred ca vor genera mai tarziu rugina.
  3. Salut Din pacate la ticolino s-a spart pragul si contrapragul din cauza ruginei, este efectiv tocat pe o distanta de 7cm. Am vazut pe autokarma ca exista praguri de vanzare de la "cooperativa" klokenhorm. Ceva sfaturi despre procedura de inlocuire? (ma refer in service, nu ma bag singur) Care sunt riscurile? Alternativa ar fi decupare completare cu tabla si sudura numai ca nu prea suna bine. Ma gandesc la punctele de sudura care cred ca vor genera mai tarziu rugina.
  4. Multumesc frumos de raspunsuri. Nu bate nimic la pedala. O sa o mai invart 20 km sa vad poate dispare. Anvelopele erau oricum varza si o sa le schimb cu un all season ca sa ma incadrez si dupa 15 Noiembrie dupa legea noua cu anvelopele de iarna. Cand da zapada o las iara pe dreapta. Am mai multe de rezolvat la ea, o sa va tin la curent.
  5. Salut TICOlino-ul meu a stat 6 luni pe dreapta nemiscat. Peste weekend l-am pus in functiune. Problema e ca se aude la rulare un zgomot de la roti, un harsait si am impresia ca la 15km/h se si zguduie usor masina in ritmul zgomotului. Zgomotul se aude la rotile din fata. Am facut o plimbare de 14 KM si tot se mai aude. Un pic mai slab dar tot se aude. Ciudat e ca se aude parca mai mult din masina decat afara cand trece masina pe langa tine. Ceva idei? de ce mai rulez masina trece?
  6. Buna intrebare. Nu stiu de ce se poate scoate oglinda. Daca o sa am timp o sa ma uit
  7. Daca pun o folie rezistiva de la un alt auto in oglina tico-ului meu credeti ca se topeste plasticul in care sta oglina?
  8. am pus si eu Vision Plus. Se vede o diferenta notabila dar din pacate o mare parte din intensitatea luminoasa e pe sosea in fata masini pana la maxim 3 m distanta. As fi dorit sa vad mai departe. Pe intuneric total in afara localitatii e mult mai Ok. Per total cred ca a meritat. Recomand. Cred ca cele mai ieftine sunt in Bucuresti la Augsburg Militari
  9. salut nu am reusit sa imi dau seama ce fel de cheie de bujii (marime) e potrivita pt tico?
  10. salut. Deoarce era stricata plafoniera veche am zis sa o inlocuiesc cu una noua. (inainte am verficat si avea tensiune pe cleme) Dupa ce am scos firul de la cea veche soc. Nu mai am tensiune in cele 2 fire. Am aruncat o privire in schema electrica si inteleg ca siguranta de pe plafoniera e comuna cu pozitiile si altele. (pozitiile merg ok) Deci nu e de la siguranta. Acum nu imi merge nici macar masa de pe surub??? Am testat cu un fir tras direct de la borna si tot nimic. Atat masa cu plus de la borna prin fir. Atat plus cu masa de la borna prin fir. Ceva idei?
  11. Asta seara la tico am constatat ca nu mai merg semnalele stanga - dreapta din maneta. In schimb avaria merge. Ceva sugestii va rog?
  12. salut. am un tico, modelul fara aer conditionat. Ma intreb daca are plafoniera. Central in fata am un ceas cu un buton on/off. Ambele nu functioneaza. Ceasul e montat intr-un plastic alb, cred ca ar putea fi un bec in spatele acelui plastic. E corect?
  13. Va multumesc mult pentru sfaturi, tuturor. apreciez timpul acordat. Inca nu m-am apucat, dupa ce cumpar materiale si fac treaba am sa incerc sa pun poze sa arat cum a iesit. (si o sa va zic daca era gaurita sau nu tabla) Pur si simplu nu am avut timp pana acum. Personal tin sa stopez rugina si macar sa fie estetic de la distanta. (avand in vedere ca e prima data cand fac asa ceva) Multa bafta si drumuri fara evenimente!
  14. am reusit. era fisa care facea legatura intre capac delcou si bobina. Am iesit mai ieftin. Mersi pt sfat.
  15. Salut, am observat ca apar descarcari electrice fine constante si mai puternice din cand in cand la bobina de inductie - intre fisa si carcasa. Va rog care e cauza si cam ce treb schimbat?
 

×
×
  • Create New...