Jump to content

gill_sky13

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About gill_sky13

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Timis
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1997
  1. Buna ziua! nu se accelereaza mai mult de 600rpm poate fi de la bobina din delcou? ca modulul de aprindere e nou la fel si bobina inductie si fisele. Cum verific daca e buna bobina delcoului?
  2. Acum doua zile cand la soare erau 40 grade a inceput sa nu se accelereze si sa moara motoru.Acum nu mai se accelereaza mai mult de 600rpm nici pe gas nici pe benzina am crezut ca e aprinderea dar nu este problema de acolo.Am observat ca motoru scoate aer pe la filtru de aer in loc sa traga aer dar pe esapament iese fum normal,iar ultima bujie e afumata.Cred ca e infundat corpul de admisie aproape de tot se poate intampla?Unde sa caut ? Va multumesc!
  3. Am cumparat un radiator pentru Cielo am cerut dar mi-au dat de Nexia, radiatoru nou mai are doua gauri din alama pe partea stanga amandoua Vanzatoru a zis ca se potriveste numa sa las gaurile alea care is in plus asa fara furtune ca nu iese apa ca is pentru altceva.Stie cineva de ce are in plus cele doua gauri si daca il pot pune pe Cielo 97 cum a spus vanzatoru.Multumesc! de raspunsuri.
  4. si eu patesc la fel am fost la 10 mecanici si tot degeaba 4 din ei aveau si tester si tot nu stiu ce sa ii faca am schimbat o gramada de piese dar tot asa face.Adica dupa ce merg 20 km se incalde ceva si se opreste dar inainte de a se opri are variati relantiu intre 400rpm pana la 1200rpm.Dati sfaturi care stie din ce cauza.
  5. Ce termostat sa cumpar care sa se potriveasca la cielo din 1996 sohc care sa deschida complet pe la 85-87C ca al meu deschide complet la 98C,am inteles ca ceva de Opel da nu stiu modelul si anul care se potriveste. Cum se schimba cel mai usor termostatu?
  6. Nu imi mai dezabureste geamul fata in partea soferului numa in partea pasagerului din ce cauza?Am curatat usile spate adica gaurile de aerisire dar tot asa nu se dezabureste numa la pasager.Va rog idei.Multumesc.
  7. Am cumparat Iac nou de cielo zice ca ii vanzatoru da nu merge prin rotatie ca cel vechi ci prin impulsuri.Cum trebuie sa mearga IAC-ul de Cielo an 96 prin rotire sau numa inainte si inapoi, si are aceeasi tensiune pe oricare 2 fire din lateral tensiunea la relanti ii 8v si creste pana la 14v in turatie.Nu stiu de ce am relantiu variabil eu cred ori IAC-ul nu e cel bun,pe cel nou scrie Continental iar cel vechi GM;ori ECU a prostit;ori cablajul iacului e stricat;ori am pierderi de vacum. AM fost la 7 mecanici 3 aveau si tester dar nu au rezolvat problema. Mentionez ca imi face figuri vacumul de la butonul de dirijare aer imi da dezaburire numa cand vrea el restul merge bine. Cum masor tensiunea pe IAC,pe cablaj? Sper sa-mi spuneti cum rezolv problema,va multumesc!
  8. Cine imi spune cum verific o bobina de inductie la cielo? Adica cati ohmi trebuie sa aibe si intre ce picioare.Multumesc anticipat.
  9. Moare motoru cand se incalde.Primele 5 min merge bine,dar am observat ca daca scot mufa de la tps merge bine doar se aprinde becu galben.Apoi am pus mufa la loc si tot moare,apoi am desfacut suruburile si am miscat senzorul putin in sensul acelor de ceas(cum se accelereaza de la pedala) acum merge bine motoru dar nu mai dau suruburile la gaura numa daca ii fac o improvizare cu vreo flansa. Daca aveti idei cum sa-l repar in alt mod va rog spuneti-mi. Mentionez ca am incercat si cu un tps nou tot asa face. Sau poate sa fie si din alta parte sa scada turatile la 200-500rpm cand se incalde, ma gandesc la senzor temperatura sau MAP? Inainte sa faca figuri am avut problema cu delcou, dar l-am schimbat complet nou si 2 zile nu am avut nici o problema mergea brici,dupa aceea probleme. Cine imi explica concret si mie cum montez TPS nou? Si daca trebuie sa-l masor cu ohmetru? Multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...