Jump to content

faraonunexia

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About faraonunexia

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    mangalia
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nexia
  • An
    97
  • Nr. Inmatr.
    tx 9989
  1. Am reusiiit!!!! Se pare ca releul de la pompa de benzina trebuia curatat... Am invatat o lectie importanta azi: la pomul laudat sa nu te duci cu sacu' si ca oul invata gaina ... mai ales cand gaina a reparat dacii toata viata. 30 RON a fost tot deranjul si cateva injuratori pt cei care se cred artisti in ceea ce fac si nu vor sa renunte atunci cand situatia ii depaseste... Toate cele bune! Sa ne conducem masinile fericiti in continuare!
  2. Multumesc pentru mesaj. Cum ajung acasa asta fac. Intre timp am luat masina de la electrician (mi-am dat seama ca nu are o treaba si vorbeste din auzite) si am dus-o la altul care se pare ca e mai experimentat. Sper sa nu am surprize si cu asta... Sunt un pic descumpanit pentru ca realizez ca nu poate fi ceva chiar asa grav, mai ales ca masina asta a mers perfect pana acum si chiar si la - 16 grade nu a dat niciodata nici macar un rateu, a pornit de fiecare data.
  3. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, o parere... Mai multe detalii aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...mp;#entry443814
  4. E Nexia - cum scrie si la profil. Am doua chei cu cip (sau cum se cheama imobilizatorul asta) si una fara. Stie cineva daca imobilizatorul taie alimentarea la motor (respectiv inchide injectoarele)? Poate am spus o mare gogomanie, dar nu imi explic cum de baga benzina atunci cand dau la demaror si de ce nu ajunge in motor.
  5. Buna ziua fericiti posesori de masini Daewoo! Si eu am fost la fel pana acum 3 zile cand am oprit masina la o margine de drum, am asteptat 5 min si apoi cand am vrut sa o pornesc... nu a mai vrut. Am citit tot ce s-a scris pe forum pana acum despre probleme de pronire... Simtome: pun contactul pe pozitia 2, dar pompa de benzina nu amorseaza. Dau la automat si pompa se aude, dau cheia inapoi in pozitia 2 si pompa se mai aude pt cateva secunde (1-3sec). Pun pompa pe direct si baga benzina la greu. In acelasi timp incerc sa dau la automat si nu porneste. Am vb cu un "mecanic" si mi-a zis ca ar trebui sa porneasca asa. Am verificat scanteia cand dau la demaror si e ok, in schimb bujiile chiar si cu pompa pusa pe direct sunt uscate... Am scos mufa de jos de la contact si am pus firele pe direct. Dau la demaror cu firele pe direct si tot nimic. M-am gandit ca poate o fi de la imobilizatorul de la contact. Am probat si cheia de rezerva, nimic. Imi sta pe creier faptul ca pompa nu amorseaza, dar totusi baga benzina pe direct... Acum e la un electrician care a zis ca s-ar putea sa fie senzorul de la volanta murdar... Va rog sa ma ajutati cu un sfat... o parere... Toate cele bune!
 

×
×
  • Create New...