Jump to content

shady_home

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

Everything posted by shady_home

  1. Va salut , Am avut ghinionul sa raman fara un dop antiinghet al blocului motor si acum lichidul de racire se pierde instantaneu . Am vorbit la un service , mi-au spus ca vin in set de cate 3 , costa 97 RON si ajung in 5 zile . A 2-a zi insa , au revenit cu telefon si au spus ca nu mai exista piesa si ca nu se mai fabrica . Acum intrebarea , si rugamintea mea , este sa-mi spune-ti daca stiti unde as putea sa incerc sa le caut . Deja am trimis mailuri la kingauto si la radaciniauto si inca astept raspunsuri de la dumnealor . Intre timp , daca cineva cunoaste locatii sau persoane cu care pot rezolva problema asta as fi recunoscator . Multumesc anticipat .
  2. Salutare , Un sfat doresc si eu de la comunitate , si anume , care din cele 2 modele de anvelope ma sfatuiti sa le cumpar : Nokian Line Hankook K425Multumesc .
  3. Salut , ma intereseaza si pe mine un kit de ambreiaj pentru Kalos . Aveti idee unde pot gasii si eventual la ce pret ?
  4. Salut . Am si eu o intrebare . Ce riscuri exista daca las pe un mosulica sa imi schimbe placutele de frana ? El e genu de om care se pricepe la toate ( e demonstrat ) , am dat azi roata jos , s-a uitat si a zis ca e foarte simplu . Am vazut ca si cineva mai sus zicea ca le-a schimbat singur in 10 min .
  5. Jantele de Nubira le-ai luat noi cu 125 le/bucata ? Eu vorbisem cu cineva care lucreaza in domeniu si imi cerea 190 lei/bucata ... evident ca am refuzat "oferta" si acum inca mai caut .
  6. Cum spune si titlul , vand cele 4 boxe originale de pe Chevrolet Kalos. Cele de pe fata cu diamentru de 10-11 cm ( intrun final nu am reusit sa masor exact ) iar cele din spate cu diametrul de 16,5 cm . Sistemul avea si 2 tweetere dar din pacate unul dintre ele l-am gasit "prajit" dar il pot da pe cel ramas in caz ca e nevoie . Daca doreste cineva , ma pot uita pe spatele difuzoarelor pentru mai multe detalii . Pretul intregului pachet este de 100 RON .
  7. Gata am reusit sa schimb toate difuzoarele si intr-un final am gasit un loc bunicel sub bord pentru filtre iar acel nod nu l-am gasit din pacate dar m-am descurcat . Ca sunet , e mult mult mai bine acum , vom vedea si peste ceva timp cum va fi . Multzam frumos pentru indicatii si sugestii , m-au ajutat enorm .
  8. In proportie de 95% nu incape sub plasticul stalpului , iar sub bord inca nu m-am uitat sa vad ce si cum , plus ca , daca nu gasesc acel nod va fi mare problema cu firele care trebuiesc inlocuite .
  9. Am inteles . In concluzie , daca vreau sa pun un sistem de difuzoare + tweetere care au in dotare si filtre , va trebui sa trag cabluri noi de la filtru la "nod" , avand in vedere ca filtru va sta in interiorul portierei in caz ca nu gasesc o alta solutie mai buna ?
  10. Inca ceva Abram Burel , ai idee de unde vin firele din tweetere ? Din player , de la difuzorul din portiera sau din vreun filtru ?
  11. Se presupunea ca acel suport de montaj era schimbat cu unul din MDF , asa cum spunea Saint666 mai sus , insa aici intervine problema cu adancimea care nu depaseste 60-62 mm (cu indulgenta) , iar pentru difuzoarele pe care le-am incercat eu aveau nevoie de 66 mm si din cauza asta atingeau in macaraua geamului .
  12. Din motive de calitate a sunetului , ideea era daca se poate fara sa decupez fata de usa , daca nu se poate , pun de 13 nu e problema .
  13. Salutare , a pus cineva difuzoare de 16,5 in portierele la Kalos fara sa decupeze fata de usa ?
  14. am inteles in mare parte si sper sa nu fac vreo prostie , incerc maine si revin cu intrebari daca mai am nelamuriri . multzam frumos pentru raspuns .
  15. Salutare am un Kalos cu sistem de 4 difuzoare + 2 tweetere, si vreau sa imi schimb doar difuzoarele pe fata , pentru moment , cu un sistem Helix DB 62.1 Dark Blue , difuzoare + tweetere . Intrebarea mea este , cum schimb tweeterele ? Cum le dau jos pe cele de pe stalpi ?
  16. m-am interesat astazi si , asa cum zicea cineva mai sus , in cazul in care este schimbat doar rulmentul , dupa scurt timp apare din nou sunetul , si imi recomanda sa schimb tot chitul de ambreiaj , asta in cazul in care e chiar nevoie de lucrul asta , dar cum sunetul este singurul inconvenient , nu are rost sa arunc cu banii ( in jur de 1200 ron numai chitul , zicea el... ) . acum , eu daca nu ma pricep , ma iau dupa gura lui si , atata timp cat nu ma afecteaza cu nimic altceva , il las asa , chiar daca ma irita la maxim acel sunet .
  17. nu exista nici pe situl asta ceva idei despre ce pot face in cazul asta ?
  18. ma intereseaza o rama adaptoare 2DIN pentru un chevrolet kalos din 2004 , sau daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna unde pot gasi una sa cumpar , ce am gasit pe piata am gasit numai pentru aveo , si nu se potriveste .
  19. sa inteleg ca la un service normal platesc ceva mai putin ?
  20. Salutare , am un Chevrolet Kalos din 2004 si am 2 probleme 1 . as vrea sa imi spuneti si mie , daca stiti , unde pot gasi o rama adaptoare pentru CD player , am cautat pe piata dar gasesc numai pentru Aveo si nu se potriveste ( e putin prea mare ) . 2 . fiind nou pe forum am dat cateva search-uri si m-am lovit de o problema pe care o am si eu , si anume un zgomo ( suierat ) atunci cand tin pedala de ambreiaj apasata , din cate am inteles eu este rulmentul de presiune de la ambreiaj , acum , intrebarea este , cat costa acest rulment si la cat ma duce manopera sa il schimb . Multumesc frumos , astept raspunsuri .
 

×
×
  • Create New...