Jump to content

Florinel2004

Membru
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

About Florinel2004

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1997
  1. Salut ! Am si eu o problema cu indicatorul temperaturii apei motorului la un Cielo 1.5 si am incercat de toate si nu l-am reusit sa-l fac sa functioneze corect ! In mare parte acul sta "mort" dar mai urca cate o linuta , doua cate o data sa bine la mijloc si nu stiu ce sa-i fac ! Am schimbat senzorul de temperatura din motor , am curatat contactul , am desfacut bordul si am curatat si strans suruburile din spatele acestuia care erau pentru indicatorul de temperatura , nu stiu ce sa-i mai fac ! Tin sa precizez ca probleme cu temperatura nu am la masina , doar cu indicatorul ! Multumesc !
  2. Salut ! Am o problema cu dezaburitorul de pe luneta ! S-a desprins connectorul de pe geam , cu il pot lipi inapoi ? Am atasat si o poza !
  3. Salut ! Am o problema cu Cielo-ul meu , mai precis cu relantiul , uneori cand merg pe strada si apas abreajul scade turatia motorului si se opreste foarte lin , uneori nici nu-mi dau seama cand ascult muzica decat atunci cand apas acceleratia si vad ca nu se intampla nimic ! Asta nu se intapla prea des , destul de rar ! Ce trebuie sa verific , sau sa schimb ? Multumesc.
  4. Pai asta e problema nu porneste ventilatorul ! decat numai dupa ce merg cu masina 4-5 min ! Siguranta la aeroterma se afla acolo in stanga sub volan sau mai sunt si altele ?
  5. Salut ! Am si eu o problema la Ventilatie + AC care sta cam asa: Pornesc masina si dupa ventilatia si nu se intampla nimic nu porneste ventilatia automat nici AC-ul , dar dupa 2-3-4 min de functionare a masinii proneste ventilatia si AC-ul si nu mai am nici o problema ! Dar dupa ce opresc motorul si il las cateva minute cand ma urc in masina si plec tot asa face , ventilatia porneste dupa cateva minute ! Siguranta am verificat-o(e de 10 nu?) , am inlocuit-o cu alta cred ca de la deschidera capacului rezervorului (care functioneza) si tot asa face ! Ce sa mai verific ? Multumesc !
  6. Ceasul se gaseste separat la magazin ? daca da la ce pret ?
  7. Salut ! am o problema cu bordul , adica cu acul de la temperatura uraca pana la 90*C iar apoi coboara usor, usor ... problema asta o am din iarna , termostatul nu e defect , asta iarna aveam caldura pe saturate iar acul de la temperatura statea jos ! Vreau sa stiu ce trebuie sa fac ? Pot schimba numai acul de la temperatura sau trebuie sa schimb tot bordul ?
  8. Am frecat aripa cu diluant (acetona) concetratie 40-50% si s-a luat in mare parte au mai ramas cateva picatele dar ma durea mana , mai frec cand mai am timp !
  9. Am pus cateva poze cu problema ! Am auzit si de partea cu benzina dar nu cred ca va functiona !
  10. Deocamdata ploua afara ! revin cu o poza cand se opreste ploaia !
  11. Salut ! Nu stiu daca am postat bine , aici am crezut eu ca e cel mai bine pentru problema mea : Acum ceva timp , imi parcase-m masina linga un parc de joaca iar gigeii de la primaria din iasi s-au gandit sa vopseasca parcul . Cand dadeau cu pesula cu vopsea pe gard au sarit picateii de vopsea foarte mici pe toata aripa spate , de observat nu se observa decat dupa spalare s-au daca te uiti de aproape ! Intrebarea este : Daca cumpar un "tub" de polish si frec cu o carpa voi scapa de acele picatele de vopsea sau trebuie masina de polishat ? Multumesc.
  12. Pentru electromotor iti trebuie o rampa iar un platan cu tot cu carbuni eu am dat 50 ron !
  13. Salut ! Vreau si eu sa stiu cum poate fi schimbata timoneria la un cielo din 97' ! Pot sa o schimb eu si cu altcineva sau ar trebuie sa ma duc in service ?
  14. Salut , ai dreptate este SOHC la tipul asta de motor nu stii cum pot ajunge acolo ?
  15. Englishman unde se afla mai exact busonul de la uleiul din cutie? si cum se poate verifica nivelul ? Multumesc !
 

×
×
  • Create New...