Jump to content

te_pupa_tata2000

Membru
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About te_pupa_tata2000

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/25/1986

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Constanta
  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    CT-65-BGD
  1. S-a dat masina (Chevrolet Cruze) si a mai ramas o anvelopa in stare buna (made in Finland).A fost folosita doua sezoane de iarna. Se livreaza personal in Constanta sau prin curierat in tara. Pretul este 150 de LEI. Pentru detali: 0766.723.088
  2. Am un far dreapta nou pentru Cielo,luat in contul unei datorii de la un magazin. Este de origine (GM) si este cu reglaj electric. Pretul este 200 Ron negociabil Sunt din Constanta,dar trimit si prin curierat pentru cei seriosi care au nevoie. Telefon : 0766.723.088
  3. Nu am facut nimic inca,dar vine frigul si as vrea sa le fac.Nu prea ma incumet singur...nu as vrea sa stric ceva.Geamuri de oglinda de Logan am gasit ieftine (cu incalzire) si vreau sa iau rezistenta de pe ele si sa o pun la cele de Cielo.Daca as stii pe cineva care se pricepe sa le faca...ar fi super.
  4. Revin cu pretul manoperei care m-a costat 240 de lei. De asemenea,semeringul de 22 de lei mi l-a dat gresit,dar a fost bun cel de pe masina,asa ca...costul a scazut cu 22 de lei.Am inteles ca acel semering care aveam nevoie nu era mai mult de 10 lei.
  5. Va pot da eu niste preturi pentru cateva piese legate de distributie ai alte cateva curele...cumnparate si schimbate astazi: - curea distributie GM - 75 lei - (rulment) rola intinzatoare GM - 120 lei - pompa apa GM - 128 lei - curea alternator GM - 35 lei - curea AC GM - 17 lei - ambele semeringuri pt distributie 27 lei (unul era 5 lei si celalat 22...nu stiu exact care si cum) - rulmenti roata spate (made in Germany) 40 lei - chederul care traverseaza masina in partea de sus,din fata pana in spate - 32 lei Mentionez ca e vorba de un Cielo din '97 cu motor SOHC. Manopera totala pentru tot ce e mai sus a fost 240 lei.
  6. Preturi in Constanta la urmatoarele piese pentru un Cielo cu motor SOHC: - curea distributie GM - 75 lei - (rulment) rola intinzatoare GM - 120 lei - pompa apa GM - 128 lei - curea alternator GM - 35 lei - curea AC GM - 17 lei - ambele semeringuri pt distributie 27 lei (unul era 5 lei si celalat 22...nu stiu exact care si cum) - rulmenti roata spate (made in Germany) 40 lei - chederul care traverseaza masina in partea de sus,din fata pana in spate - 32 lei
  7. Preturile gasite de mine pentru ditributie la acelasi magazin de la Delfinariu sunt urmatoarele: - curea distributie GM - 75 lei - (rulment) rola intinzatoare GM - 120 lei - pompa apa GM - 128 lei - curea alternator GM - 35 lei - curea AC GM - 17 lei - ambele semeringuri pt distributie 27 lei (unul era 5 lei si celalat 22...nu stiu exact care si cum) - rulmenti roata spate (made in Germany) 40 lei - chederul care traverseaza masina in partea de sus,din fata pana in spate - 32 lei Si dupa cum vezi...pentru distributie am optat pentru piese originale GM. Iar la AUto Pro Dac,am fost si erau putin mai ridicate preturile pentru aceleasi piese de Gm...cu exceptia curelei care avea fix acelasi pret.
  8. Eu personal mi-am facut reparatiile in ultimul timp la Cielo la Auto Service Iulius (este chiar pe strada Interioara 2,prima curte pe partea dreapta).Cei de acolo repara mai nou cam toate tipurile de masini,dar se pricep in special la Daewoo,pt ca patronul a fost sef pe la reprezentanta Daewoo din Constanta (pe vremea cand inca mai era) si si-a deschis special service pt clientii Daewoo.Preturile sunt ok,zic eu si treaba o fac bine (la inceput cand ma duceam aveau un mecanic la inceput de cariera,iar eu numai pe ala il nimeream,dar acum nu mai este...au doar mecanici cu experienta).E putin cam aglomerat,asa ca cel mai bine e sa-ti faci programare la baiatul asta care se ocupa : 0726675020...e responsabilul de service,dar i-am uitat numele.
  9. S-a rezolvat problema.Era vorba de putina oxidare unde se prinde cablul de panoul de comanda al geamului.Totul s-a rezolvat cu un spray degripant care a inlaturat acea oxidare.
  10. Nu am gasit un topic pentru probleme ale geamurilor electrice,asa ca am postat aici (la probleme electrice). Am observat si eu o problema la comanda geamurilor electrice. Vorbim despre un Cielo GLE din 1997 cu comanda geamurilor pe usi.Problema este ca nu mai pot inchide geamul din dreapta fata din butonul lui de pe usa soferului.Se deschide perfect,dar nici macar nu da semne ca ar incerca sa se inchida.In schimb,de pe usa din dreapta,executa ambele comenzi (inchidere/deschidere).Ce ar putea fi?
  11. Verifica daca iti merge lampa din portbagaj.Daca merge aia inseamna ca ti s-a ars becul de la plafoniera,daca nu merge nici aia inseamna ca e de la siguranta.Spun asta pt ca sunt legate la aceeasi siguranta exact ca la Cielo,din cate stiu eu.Pot sa-ti spun ca la Cielo siguranta pt ele este a treia de la stanga la dreapta,pe randul cel mai de jos...spre pedale.e posibil sa fie cam la fel asezate si la Espero.
  12. Si eu as fi optat tot pentru rosu,ca sa semene cu cele de pe VW,dar dupa ce am mai auzit cateva pareri,cred totusi ca un rosu ar putea fi putin obositor si ar merge foarte bine un alb pur (nu alb galbui).
  13. Am dat 160 pe kitul cu plasmele pt ceas si 50 de lei montajul,dar sincer,poti foarte usor sa le montezi singur daca ai putina rabdare si pricepere. Mie mi-a fost frica,ca trebuie sa dau jos acele,dar se poate monta fara sa le dai jos,iar plasma se prinde cu banda dublu adeziva.
  14. Bordul cu plasma cea noua arata cam asa la lumina zilei. Cam asa arata pe intuneric cu ledurile albastre gasite de mine in comert (cred eu ca nu sunt prea puternice)...si scuze pt neclaritatea pozei,e facuta cu telefonul. Si cam asa arata pe intuneric bordul cu becurile standard fara caciulitele verzi.Bordul din poza apartine celui care m-a inspirat sa cumpar si eu acest model de plasma si poza e de o claritate mai buna decat cea facuta de mine. Acum...in poza 2,cea cu leduri albastre,acele cele mari si kilometrii efectuati nu se vad mai deloc.Eu caut niste becuri/leduri albastre sau rosii care sa aibe putere si sa lumineze toate cele 4 ace la fel de bine (precum lumineaza cele 2 mici...desi nu se vede exact in poza mea). Am gasit astazi 4 becuri albastre de 5W,nu de 3W,asa cum sunt cele stoc...si nu stiu daca nu cumva sunt prea puternice si pot supraincalzi/strica/topi ceva pe acolo.Plus ca eu cred ca or sa se curete in timp,dar as fi dispus sa le incerc,daca nu exista riscuri. Sau astept pe cei cunoscatori sa ma ajute cu niste becoleduri (leduri cu soclu) de culoare rosie sau albastra care sa aibe putere sau sa disperseze lumina in asa fel incat sa lumineze toate acele. Nu veniti cu solutia sa pun cate un led sub fiecare ac,pt ca nu ma pricep sa o fac singur si nu sunt nici din Bucuresti ca sa apelez la unul din specialisti. Le multumesc anticipat celor care ma pot ajuta cu ceva.
  15. Salut, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o locatie de unde as putea cumpara becuri colorate (rosi sau albastre) pentru bord.Mai precis acele becuri din spatele turometrului,vitezometrului... Mi-am pus folie peste ceasuri (sau plasma...cum ii zice) si acum ceasurile sunt luminate albastru,dar as vrea ca si acele sa fie rosii sau albastre.Am gasit eu niste leduri albastre pe soclu de bec si am inlocuit becurile standard,dar nu sunt asa puternice precum becurile si din acest motiv sunt luminate bine doar acele mici (cele de la indicatorul de benzina si cel de temperatura),iar cele mai mari (de la turometru si kilometraj) nu se vad prea bine. Asa ca acum caut niste becuri colorate. Am sa postez si niste poze mai taziu pt a se vedea exact cum arata bordul. Daca stie cineva de unde pot lua astfel de becuri sau imi poate trimite...fac cinste.
 

×
×
  • Create New...