Jump to content

Alexz

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Alexz

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/26/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Sinaia
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo LT
  • An
    2008
  1. Sa inteleg ca eu sunt un caz "fericit" ca am 164000 Km parcursi si sase ani (specific ca o am de noua), si abia acum a cedat complet? Adevarat, se aude de pe la 100k respectivul rulment, de acum vreo luna a inceput sa faca foarte urat, mai ales la apasarea pedalei de ambreiaj nu puteai sa stai langa masina de sunet ) iar ieri m-a lasat cu desavarsire nu a mai vrut sa intre in nici o viteza Acum o sa iau tot kitul, pe valeo am gasit mai ieftin si am inteles ca e cat de cat ok, o duc le schimb si sa vedem cat o sa ma tina de acum incolo . Tin sa specific ca nu am alergat-o prea mult, dar recunosc ca am un stil de mers un pic..sportiv O Deci sincer eu sunt destul de multumit de a mea cat a tinut )
  2. Salutare @ Am si eu o problema cu amortizorul pe dreapta la un Aveo. Am 68000 km si am fost cu ea la reprezentanta caci imi stergea cauciucurile pe exterior fata. Acolo mi-au spus ca am probleme cu amortizorul sau/si cu fuzeta de pe dreapta fata. Dar cand am intrebat de garantie, caci am inca masina in garantie pana la 100000, mi s-a spus ca nu intra pe garantie, si ca sa ma duc la Casco cu vrajeala etc. Acest lucru mi se pare absurd, dar am tacut si am plecat. Stie cineva daca acest lucru este adevarat sau nu? Nu avem garantie la amortizor? Caci din cate stiu amortizorul nu intra in categoria consumabile. Acum o luna aveam un rulment bulit si mi l-au schimbat pe garantie, iar ditamai amortizorul sa nu fie in garantie mi se pare stupid. Pai atunci la ce naiba mai avem garantie la masina asta? Daca stie cineva, poate a trecut cineva prin asta, va rog anuntati-ma si pe mine sa stiu cum procedez mai departe. Va multumesc!
  3. nu sarim pe tine..daor ca nu am vazut acel topic sincer..eu l-am deschis pe acesta..dar ala oricum e vechi..hai sa continuam aici...
  4. Pai sincer este un pret ok..cred ca tot la radacini o sa ma orientez si eu..deci in mod normal pe mine nu ar trebui sa ma duca mai mult de 1800 ron asa..exclud problemele care le-ai avut tu..
  5. Salutare oameni buni! Am si eu un chevrolet Aveo de anul trecut.. prima revizie m-a costat 580 ron, a doua m-a costat 1200 ron iar cea de 45000 a costat 630 ron..sa zicem ca pana acum e ok... Dar am aflat de la ei ca revizia de 60000 ma va costa undeva la 2400 ron ..ceea ce mi se pare enorm de mult! Am uitat sa specific ca fac reviziile la brasov. Ma poate ajuta cineva cu o sugestie..gen un loc unde este mai ieftin sa fac aceasta revizie.. Sau eventual renunt la garantia lor si imi cumpar piesele si o fac pe cont proporiu..in acest caz daca stit un magazin de unde pot procura cele necesare.. Va multumesc! Vroiam sa intreb si daca este necesara aceasta revizie la 60000 adica tot ce curpinde ea de fapt.. Sau pot schimba cureaua, uleiul si filtrele si mai pot merge lejer pana la urmatoarea?..
 

×
×
  • Create New...