Jump to content

naluca

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by naluca

  1. Esti chiar asa de sigur ca le au pe stoc la www.anvelopenet.ro? Eu nu vad acolo decat niste Fulda si Dunlop pe care sigur nu le au. Eu am cautat Continental TS 800 pe toate site-urile, ca prezentare le au dar daca suni la ei nu le au si-ti recomanda Debica, Aurora, etc.Verifica intai telefonic, nu-ti face iluzii.
  2. Firestone e un brand Bridgestone. Ar trebui sa fie bune. Dar mi se par putin cam inguste.
  3. Barum este un brand Continental AG. Cu vânzări de aproximativ 24 de miliarde de Euro în 2008, Continental este unul dintre furnizorii globali de produse din industria automotive. În calitatea sa de producător de anvelope, sisteme de frânare, sisteme şi componente pentru motor şi şasiuri, aparate de măsură şi control, soluţii media, electronice automotive şi produse tehnice din cauciuc, Continental îşi aduce contribuţia la creşterea siguranţei în timpul condusului, precum şi la protejarea climatului global. Continental este, de asemenea, un partener de încredere în cadrul reţelei de comunicare automotive. Continental are în acest moment aproximativ 134 000 de angajaţi în aproape 190 de locaţii în 37 de ţări. </IMG> Divizia de anvelope pentru furgonete şi autoturisme dezvoltă şi produce anvelope pentru maşini de familie, maşini de talie medie şi maşini de lux, precum şi anvelope pentru 4x4, MPV, furgonete şi camionete. În 2008, această divizie a vândut 111 milioane de anvelope în toată lumea (2007: 109 milioane). Divizia produce anvelope sub numele de brand 'Continental', 'Uniroyal' (mai puţin în regiunea NAFTA, Columbia şi Peru), 'Semperit', 'Barum', 'General Tire', 'Euzkadi', 'Viking', 'Gislaved', 'Mabor', 'Matador', 'SIME Tyres' şi, în Malaysia, Singapore şi Brunei, 'Dunlop'. Divizia include de asemenea producerea de anvelope pentru vehiculele pe două roţi (motociclete şi biciclete) şi pentru companii de retail cu mai mult de 2200 de magazine specializate şi francize în 13 ţări. Luat de pe http://www.barum-online.com
  4. Astazi mi-am luat 4 anvelope BARUM 155/65 R13 POLARIS 2 73T, 150RON bucata. Deocamdata se comporta bine Tiz-ul. Parca sunt mai moi, nu se mai simt gropile asa tare, si parca volanul se misca mult mai usor, nu am servo.
  5. Greu de crezut ca vei gasi dimensiunea asta.
  6. Salut! Ce parere aveti despre anvelopele Barum Polaris 2 73T? Ce origine au ca n-am mai auzit de firma asta?
 

×
×
  • Create New...