Jump to content

corneliu

Membru
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About corneliu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/10/1970

Contact Methods

  • MSN
    corneliusmihalcea@yahoo.com
  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    corneliusmihalcea@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    BUCURESTI
  • Interests
    dezvoltarea ideii de maşini de calitate fabricate în ROMÂNIA
  • Din
    BUCUREŞTI
  • Auto
    DAEWOO
  • Model
    CIELO Standard Euro III LPG 2005
  • An
    2005
  1. Bişni, esti un domn, mulţumesc frumos!
  2. Mersi, totul la numai 550.000 lei ? Dacă ai vrea poţi să-mi dai adresa exactă?
  3. Salutare, ce vă rog eu, ştiţi careva unde se poate monta un CD player (cu tot ce implică, boxe, antenă, fire) la un preţ cît mai decent pe un Matiz E? Credeţi că dacă nu se montează la un service se pierde garanţia? Dacă se poate m-ar interesa, ca locaţie, Bucureştiul şi Buzăul. La un CD player DAEWOO (261 lei în Selgros) mai trebuie pusă mufă adaptoare ISO? Mulţumesc frumos 1
  4. Rog un camarad de bine dacă află că "s-a băgat" pe undeva stingătoare, veste, truse la preţuri normale, nu de tîrg (mă refer la magazine mari), să anunţe oamenii în suferinţă. azi în SELGROS nu era nimic din toate astea, a rîs un tip din magazin de mine. Cu mulţumiri distinse şi smerite!
  5. Salut, la Cielo-ul meu am consum extraurban de 8,3 % şi urban de 11,2 %, pe gaz, iar după cele citite aici consider că e un consum bun. Problema e că de vreo 3 zile motorul rămîne turat la relanti în mers (între schimbarea vitezelor şi uneori chiar la stat pe loc) şi cei de la service mi-au zis telefonic că e de la o sondă care nu citeşte corect amestecul de gaz/benzină şi oxigen şi că se rezolvă, dar mi-e frică să mă duc, că dacă umblă în motor şi dereglează ceva pe urmă alerg să-i dea de cap mult şi bine, după cum am văzut că se întîmplă destul de des. Ce mă sfătuiţi ?
  6. Salutare, mă bucur că aţi dat şi consumurile pe care le-aţi înregistrat că eu intrasem la cele mai negre păreri. A mea consumă între 8,5 şi 10 extraurban (urban nu circul) dar problema e că ne mint în specificaţiile tehnice ale maşinii. Păi e o abatere de peste 50 % faţă de ce dau ei că ar fi normal. Văd acum că problema e generalizată. Asta se cam cheamă reclamă mincinoasă. Şi o veste bună: s-a ieftinit gazu şi în Bucuresti, la LUK OIL e 18.200 !!! Eu de obicei iau din BUZĂU unde e 17.000 de luni de zile. Voi de unde şi cu cît luaţi GPL ? Toate cele bune !
  7. Nu cred că am dezinformat pe cineva, eu doar am spus ce s-a întîmplat. Poate cineva care se duce la service prima oară nu s-ar aştepta la aşa ceva ! Mai repede cred că am "informat" ! Din fericire dispecerul de la RĂDĂCINI e de nota 10 plus şi peste o săptămînă am fost şi mi-a schimbat amortizoarele cu unele koreene fără să-l bat prea mult la cap.
  8. Mulţumesc Tommy, am fost azi şi am scăpat cu 2,1 milioane. Oricum consider că am cam dat banii degeaba, adică mi-au schimbat uleiul şi filtrul, au mai robotit ceva pe acolo şi în rest nimic. Scump să schimbi uleiul cu banii ăştia ! Au lucrat fix 25 minute şi mi-au facturat 1,6 ore !!! Am un prieten care a făcut revizia la Logan şi a dat tot 2,1 milioane şi la fel, nu i-au schimbat decît uleiul, dar lui i-au pus "un ulei produs de o renumită firmă multinaţională", pe care nu au numit-o !!! La alte mărci oare cît costă, Doamne ? Mi-au zis că troncăniturile de pe spate sînt de la garniturile de la amortizoare şi că la aproape toate Cielourile le schimbă. trebuie să merg din nou ca să le schimbe şi la mine, dar acum nu aveau. Succes tuturor !
  9. Salut tuturor! Mă adresez posesorilor de CIELO care au făcut prima revizie. Maşina mea face 6 luni şi trebuie să merg cu ea la revizie, deoarece nu am reuşit să fac 10.000 km. Sînt programat vineri la RĂDĂCINI Giurgiului şi mă interesează cît ar putea costa şi cam ce operaţii să cer să facă domnii de acolo, pentru a nu mă încărca cu operaţii inutile. Orientativ mi-au zis că revizia costă în jur de 2,5 mil. Din cartea tehnică ştiu că ar trebui să îmi înlocuiască şi filtrul GPL, dar mi-au zis că ei fac doar o inspecţie vizuală. În acest caz sînt pasibil de pierderea garanţiei dacă nu îmi schimbă filtrul? Ce marcă de ulei e mai bună? Ca să fie treaba şi mai serioasă am observat că pierd lichid de răcire pe la o îmbinare de furtune. O reparaţie în acest caz intră în garanţie sau plătesc? Acum o lună am fost cu ea la EUROSERVICE (de unde am luat maşina) şi mi-au zis că nu are nimic, dar mi-au luat 106.000 lei. Între timp ăia au decedat. Cu multe mulţumiri pentru eventualele răspunsuri.
  10. Sînt cel mai nou membru al acestui select club de gentelmani şi singura mea rugăminte este aceea de a face rost cît mai rapid de un autocolant. Pe cel de unde am cumpărat CIELO l-am înnebunit după chestii cu DAEWOO şi de aceea tare mult îmi doresc şi un autocolant cu DAEWOOCLUB. Salutări celor prezenţi şi viitori! >-
 

×
×
  • Create New...