Jump to content

Nasul

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Nasul

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/18/1984

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    la tara, in Bucuresti
  • Din
    Cobadin
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    M Series
  • An
    2002
  1. Nasul

    Plecati Dintre Noi...

    A mierlit Patrick Acum joaca pe bune in Ghost.
  2. Nasul

    Motociclism

    Multumesc enorm de informatii. Citeam forumul acela la sectiunea calatorii si am ramat tripat. Motorul o sa fie pt doi dar nu vreau ceva puternic. Sa fie incapatoare si comoda. Viteza nu ma intereseaza la masina apoi la motor. Oricum ma pun pe citit motociclism.ro serios si daca nu anu asta, la anul sigur ne vedem pe motor.
  3. Nasul

    Motociclism

    Si eu vreau sa-mi iau o motocicleta. Ceva cu care sa pot face si niste ture prin Europa. Cam ce imi recomandati? Cum e pe motor la drum lung? Cat de incomod este? Iarna este chiar asa de periculos sa mergi cu motocicleta? Si inca o intrebare.. unde o tineti? Parcata in fata blocului? Nu exista riscul sa ramai fara ea? Si referitor la scoala, in ce consta scoala de soferi si examenul? Mai dai sala daca ai deja B-ul? Traseul se da in poligon?
  4. Sursa Jurnalul National Dupa ce spune lumea care sta prin zona pe ciclism.ro cica se asfalteaza la greu pe acolo. Eu sunt sceptic. Si chiar daca se reuseste asfaltarea putem sa ne asteptam la niste alunecari de asfalt cum s-a mai intampla.
  5. Emi, ai gasit pana la urma rezolvarea in anii astia? Ca la mine face la fel. Dar nu e nevoie sa dau la peste cu masina, pur si simplu cand ploua sau in diminetile de iarna geroasa, la plecarea de pe loc faca un carait destul de naspa cand cupleaza ambreiajul. Si in unele cazuri face acelasi carait si cand schimb in treapta 2 si 3. Identic. Ambreiajul nu patineaza.. asa cred eu. Am dus masina si la un mecanic si mi-a zis ca are o zvacnire ff buna la plecarea de pe loc. Am mai testat cu frana de mana si bagat in treapta 4 si motorul moare instant.
  6. Te invit la o mica herghelie in Azuga. Sunt chiar 6 cai..frumosi. Apartin unei familii bogate si 3 sunt folositi in concursuri de echitatie iar 3 pentru calarit in vacanta. Doar astia doi erau pe acolo.. ceilalti erau la nu stiu ce competitie. Daca il nimerim si pe instructor acolo sa ne faca o demonstratie ar iesi chiar ceva frumos. Potaie e un labrador.. cam ciufulit dupa o baie in rau.
  7. In parcul Carol cumva? Acolo sambata nu mai ai unde sa te plimbi cu bicla de cate mirese sunt...
  8. te lasi asa usor intimidat de comunisti? mai pune niste poze cu mireasa aia ca are niste balcoane...
  9. Nasul

    Gazeta De Perete

    Din categoria: "Nu va luati de tovarasii nostrii!"
  10. Dar niste poze nu aveti si voi? Sa vedem mai clar despre ce este vorba. Transfagarasanul Noaptea! Uite Tomitza ca ai avut dreptate pana la urma... ca sa vezi!
  11. Nasul

    Predeal 2009

    Dar de ce, ma rog, v-ati permis sa inchideti alte topicuri mult mai interesante si mai informative????!!! Oricum sunteti niste comunisti. NB: http://dexonline.ro/search.php?cuv=comunism Dar lasand asta la o parte, Mircea.. esti offtopic. Te rog comenteaza putin pe baza subiectului.
  12. Daca te uitai mai atent erau indicatoare pe care scria: Inchis noaptea intre 21 si 7. Chiar sub plancarda pe care scria Deschis pana la km 153. Nu am mers noaptea pe acolo si nu aveam de unde sa stiu ca nu se respecta anuntul ala. Bine ca ai zis sa ma duc si eu... banuiesc ca e foarte spooky. Poti ca conduci in conditii decente sau ai vizibilitate 0?
  13. Nasul

    Predeal 2009

    da. primele 2 minute. dar unde sunt admini cand ai nevoie de ei sa stearga prostii? ca la altele... sunt primii.
  14. Nasul

    Predeal 2009

    wtf? mai bine puneai un sex tape cu duduia din spate ca de trafic suntem satui.
  15. Nasul

    Cablu 5.1

    Pai n-am in meniul DVD-ului asa ceva. Pentru calculator nu stiu cum o fi ca am placa 5.1 si se aude in toate boxele. Dar pe mine pt DVD ma intereseaza... in filme avi si muzica: cd audio si mp3. Nu suport sa ascult muzica (mai ales clasica) pe calculator cu vajaituri in background. Nici macar laptopul nu e mai breaz.. cand incepe ventilatorul sa mearga se duce dracu tot farmecul. Mai ales cand vrei sa si atzipeshti.
 

×
×
  • Create New...