Jump to content

dany1980

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dany1980

  1. Nu te bucura asa tare , eu sunt colegul de care vorbeste gabili, problema a reaparut dupa vreo 3 luni dupa ce facusem tratamentul cu Gunk, ideea este ca de data asta masina nu a avut niciun simptom, efectiv doar s-a aprins checkul (celebrul P0300), asa ca ia de pe net o interfata ELM 327 si cu ScanmasterElm stergi becul cand vrei tu, decat sa dai de fiecare data minim 50 lei la service, daca ai laptop, daca nu este si o solutie pe Android (Torque parca se numeste programul). Asta daca nu vrei sa schimbi supapele. Din experienta spun ca cea mai buna benzina este Petrom 99+ (cu asta merge ceas), dar stim cu totii cat e pretul acum, eu am condus si mai sportiv, am schimbat la minim 3000 ture, am schimbat si benzina si cum a fost putin mai rece afara dimineata tot s-a aprins. Urmeaza probabil un nou tratament cu Gunk. Multa bafta!
  2. Am citit destul de mult, unii au schimbat supape, altii nu, la unii a fost mai bine, la unii mai rau... Mai e si dupa noroc. :-) De aceea vreau sa incerc si eu Gunk. Daca bag de exemplu 10L de benzina, torn 1/3 din recipient sau e obligatoriu sa fac plinul (aprox. 38-40L) si torn tot flaconul? Si asta se baga inainte sau dupa alimentare? Multumesc!
  3. Multumesc Johnny _L, bine ca n-am facut vreo prostie. Inseamna ca este unul din cele 2 din atasament, altele nu mai exista, am cautat pe net. Un raspuns exact ar fi binevenit. O zi buna tuturor!
  4. Salut! Am un Aveo din 2008, 1.4 16V 94HP cu urmatoarele simptome: Masina porneste normal la cheie fara nicio problema, dupa aproximativ un minut, nu conteaza ca plec sau stau pe loc, incepe sa tremure usor, simptomele se accentuaza apoi dispar de tot (se simte in mers), dupa cateva cicluri se aprinde becul galben (P0300 desigur). Am schimbat bujiile acum 1 an (10.000 Km), motorul nu s-a oprit niciodata si la relanti sta perfect dar tremura, nu conteaza temperatura sau momentul zilei, desigur ca la reprezentanta au zis direct - supapele. De unde sa incep si unde sa termin? Am citit pe aici ca trebuie pus un aditiv si data o forja, o sa o fac si pe asta. Alte idei? Va multumesc!
  5. Salut. De cateva zile, la rece cand pornesc masina, se aude un huruit in volan (parca freaca fier pe fier) la curse mici stanga-dreapta. Dupa cateva curse complete si atunci cand masina se incalzeste zgomotul dispare. Stie cineva ce ar putea fi? Ieri am fost la reprezentanta dar mecanicul a zis ca sunt nebun, nu a facut nici cel mai mic zgomot. Va multumesc si astept pareri.
  6. Salut! Ieri 28.06.2011 s-a aprobat Ordonanta de urgenta privind obligativitatea cauciucurilor de iarna intre 1noiembrie-1martie. Vreau sa ma pregatesc din vreme si vreau niste sfaturi. Vreau sa pun anvelope de iarna de 15' (am un Aveo Platinum din 2008). Acum marea intrebare: ce jante de tabla se potrivesc, de la ce modele, eventual sfaturi si locuri de achizitie. Multumesc si sanatate la toata lumea!
  7. Eu tot nu inteleg, daca roata se fixeaza si se strange in prezoane, care ar mai fi problema cu diametrul gaurii centrale?(roata are vreun joc sau...?) Insist pe problema asta pentru ca am gasit jenti tabla Logan cu 130 lei noi, pe cand cele de aveo sunt 350 lei. Cele de Astra G sunt destul de greu de gasit. Rog pe cei care se pricep sa spuna care ar fi problemele care ar putea sa apara din cauza acestei nepotriviri.
  8. Acelasi lucru l-am patit si eu, vibratie puternica in volan la viteza de 120-130 km pe ora pe A1, dar era vant foarte puternic lateral. Eu am zis ca e de la vant, cauciucurile sunt de vara cele originale de 15' de pe aveo. Masina este aproape noua, 4500 km.
 

×
×
  • Create New...