Jump to content

comonitacristyan

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About comonitacristyan

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/21/1983

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    comancristyan@yahoo.com

Profile Information

  • Interests
    tuning matiz
  • Din
    sibiu
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    noiembrie 2005
  1. am facut montajul exact asa cum ai zis tu, nu merge de fel, nu stiu poate e arsa o siguranta ceva, nu mai inteleg nimic....
  2. pai asta e tot, unde e temporizarea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. am facut tot montajul de mai sus nu merge temporizarea de nici un fel doar legatura aia la pinul 4 , care atunci cand dau jet misca stergatoarele de 4 ori, mentionez ca am emporizator clasic de dacie cu potentiometru si am facut montajul pentru temporizare pe pozitia off!! daca ma poate ajuta cineva , va multumesc desi se pare ca nu mai e prea multa lume pe aci!
  4. am facut montajul de mai sus , memtionez ca am schema completa, am pus temporizatorul de matiz in locul celui vechi, am inversat firele , dar nu prea am inteles ce trebuie sa fac cu firul care iese din pozitia 7 unde am montat pinul nou!!!!!!!! help please!!
  5. cumpar ceas bord original matiz second hand.Astept oferte pe adresa de mail comonitacristyan@yahoo.com
  6. salut, mi-am luat si eu o maneta cu pozitia INT pentru matiz, , si un temporizator de dacie (are 5 pini, +,-,NI,Lv,31b), m-ar interesa schema electrica, am tot citit in topicuri , dar sunt tot felul de variante si nu stiu care e cea buna, daca ma poate ajuta cineva , Multumesc!
  7. salut, mi-am luat si eu o maneta cu pozitia INT pentru matiz, , si un temporizator de dacie (are 5 pini, +,-,NI,Lv,31b), m-ar interesa schema electrica, am tot citit in topicuri , dar sunt tot felul de variante si nu stiu care e cea buna, daca ma poate ajuta cineva , Multumesc!
  8. ai avut dreptate omule! esti tare!! <BR><BR> ma refer la augustinionut!! totusi ironia nu-si avea rostul ...no ofence.. nu e domeniul meu dar daca va pun sa proiectati un baraj, cu siguranta nu stiti!
  9. nu stiu exact care componenta face zgomotul, cert este ca a tunci cand placa de la 30 km in sus se aude zgomotul , numi du seama de unde , cred ca de la motor!!Zgomotul nu se aude de afara! Apropo de zgomot cand iam facut schimbul de ulei la 30000 cineva sa uitat sub ea si a vazut ca toba finala trebuie inlocuita!! acum am 31000 de km daca ajuta cu ceva.. nu sunt un cunoscator al masinilor
  10. face zgomot mult mai mare ca de obicei si se aude un suier...
  11. de la 30-40 km incepe sa faca asa scuzati greseala de scriere!
  12. salut, am si eu o problema la matiz sa intamplat azi dupa ce am parcurs un drum de vreo 300 km, se aude un zgomot ciudat, ca de avion dupa ce rece de vreo 30-40 km. Daca ma poate ajuta cineva! Multumesc!
  13. merge foarte bine, deschiderea hayonului cu oprirea motorului e o tampenie!
  14. imediat dupa pasti miam montat si eu deschiderea mecanica portbagaj, a fost relativ usor , singura piedica a fost sa desfac surubul de la finitia de la usa din spate stanga matiz sa vad unde sa intepenit cablu, si apoi lam tras pana la capat fara sa desfac nimic, am mai taiat un pic mocheta ca sa iasa manerul de la deschiderea portbagaj a iesit super, ca nou, acu nu mai opresc motorul ca sa deschid portbagajul, era f. nasoala chestia asta si ma enerva!
 

×
×
  • Create New...